Ktoré dievčenské meno si vybrať?
Ahojte , prosím poraďte ake dievčenské meno
Vôbec sa neviem rozhodnúť nad týmito
Klaudia , Sára, Lívia, Tamara, Kiara ....ďakujem🙂
Predpokladam, že po tejto diskusii nebudeš rozhodnutá už vôbec 😅 tiež sa tu bude každé meno páčiť inak.. mne sa páči Tamara..
všetky sú pekné...aj Tamara
Za mňa z vyššie uvedených jednoznačne Lívia 👍
Z uvedených sa mi nepáči len Kiara
U mňa je to v poradí Sára, Lívia, Tamara… potom niekde “ďalej” Klaudia a Kiara sa mi nepáči vôbec osobne 😅 ale je to veľmi veľmi individuálne, možno skús čo vám najviac “ladí” k priezvisku
Lívia
Tieto sa mi akosi nepáčia.. Ale ked uz tak:
1) Sára
2) Klaudia
3) Tamara (to je Kramarova dcéra)
4) Kiara (susedov zlaty retriever sa tak volal)
5) Lívia (k tomuto menu mam odpor este vacsi odkedy registrujem pani Líviu z kulturblogu) 🤦🏻♂️
Mne sa paci Klaudia a Livia, poznam zeny s tym menom a su take schopne, mile, proste mam tam dobru asociaciu
Sára
Vsetky okrem Kiara (kvoli tomu ze som to casto pocula u psov)
Je to tvoje dieťa? Veď si daj meno podľa toho ako sa tebe páči. Či dáš si podľa toho aké ti povie Darina z Hlohovca?
Sara 🙂
Lívia, Klaudia
Ja vnímam v okolí teraz veľa bábätiek s menom Sára a Tamara, takže mňa by toto zabrzdilo.
Lívia keby niekto povedal Livka, tak asi odpadnem.
Takže za mňa Kiara a Klaudia, v tomto poradí. Aj keď ja sa snažím nájsť mená, ktoré sa nedajú "zdrobniť", čo je celkom ťažké 😁
tamara a ešte možno klaudia.
Kiara
Mne sa paci Kiara a Tamara.
Z týchto Lívia.
Tamara. Zvazovala som pre druhu dceru.. nakoniec je Sona....
Klaudia, pretože mám jednu doma 😁
A potom Lívia a Tamara. Kiara mi príde ako meno pre psa a Sára je často používané meno.
@andy37 aj Andy je meno pre psa..just saying
S prvými 4 mám negatívne asociácie a Kiara je nejaká indická varianta? Keď už tak talianska varianta Chiara alebo írska Ciara, ale neznie mi to meno prijemne, takže u mňa by neprešlo ani jedno.
Z tychto za mna Klaudia alebo Tamara
Kiara je otrasné,Chára je krásne,ale nie u nas
Anna
Z tých mien sú pekné Tamara alebo Sára. Klaudia a Lívia sa mi nepozdávajú, ani zdrobneliny od týchto mien. Kiara je vraj Klára po taliansky, ale to mi hovorila len jedna mama, ktorá dala také meno.
Tamara je nádherné meno. ♥️
Tamara je velmi pekne meno
Lívia

Tamara