Ktoré menej bežné mená z nášho kalendára majú vaše deti?
A ako ste spokojne?
Máme Auréliu. Vypočula som si od: to čo je za meno? po: ako pre princeznú.
Ja som spokojná široko ďaleko je jediná.
Z menej bežných som sa ešte stretla s Jonášom.
Matilda. Prvé reakcie boli prekvapene, no teraz si už zvykli Pýtali sa, ci sme sa inšpirovali tým rodinným filmom😊.
Dieťa nie, ale svokra sa volá Ida..a mne sa to páči, Idka..nepoznám žiadnu inú
@jaskolka Matilda je krasne meno, aj my mame v rodine dievcatko s tymto menom 🤗 samozrejme rodina reagovala rovnako, ako na meno mojho syna...no a teraz su z "Tilinky" a jej mena vsetcia nadseni 😁
U nás máme Zarku
Juliana. Som max. spokojná. 😄
My máme Janku.
Moj syn je Nino, tiež všetci prevracali očami a teraz hovoria že iné meno si pre neho predstaviť nevedia. Mna názor druhých nezaujímal to meno som mala vybraté od strednej 😌
Karol jediny skoro vsade
Nas je Rudko...jediny v skolke, v skole, na ihrisku a v okoli 😊 teda este okrem jeho tatu 😁
Karol 🙂
Mária ❤️
Mária a Klára
Lydia
Volame ju Lyduska, Lydka, Lyli..a paci sa nam stale, siroko-daleko take meno niet 😁
Náš syn je Wit, voláme ho Witek alebo Wiťo. Síce nie je v kalendári, lebo má poľské meno, ale meniny má v Poľsku 15.6., kedy je aj v slovenskom kalendári Vít. Aj táto podoba tohto mena sa mi veľmi páči.
Dušan. Jediný na škole a v širokom okolí.
Fedor , široko ďaleko žiadny .
Radoslava a Lada. A keby náhodou máme aj tretiu dcéru, asi by bola Svetlana.
Viola, Valér a Malvína. Zatiaľ sme nestretli menovcov.
Stanislava - manžel chcel po sebe
Aneta,dala som pred 31 rokmi,bola jedina v okoli ,meniny sme oslavovali podľa českého kalendára,myslim ze uz teraz je aj v Slovenskom
Dcérka sa volá Eliana, chceli sme meno, ktoré nebolo v kalendári, na ďalší rok sa v kalendári Eliana objavila. 🤷🏼♀️
My máme Oskara, tiež boli reči, ale potom všetci,že sa mu to hodí. A budeme mať ešte Elianu.
@masandra Pekné meno,prosím,kedy má meniny?
@denisa2019 20.7.
@zuzana1997 Ďakujem
Ja mám Vieru a Marcela

Mam syna Edmunda. Vsetcia po nas s manzelom kukali, ci sme si naozaj isty tymto menom. Nam sa ale velmi pacilo a nelutujeme, volame ho vacsinou Edi a vsetkym sa to zrazu velmi paci 😁.