Kunigunda
Váš názor na toto meno?
Myslim, ze pre ziadnu dobu nie je toto meno vhodne a uz vobec nie pekne, ale kazdy ma iny vkus, ani koze by som ho nedala.
🤣
Ježiši Kriste to je co za meno 😮
Narýchlo čítam jaaze jaka kunda 🤦♀️
V žiadnom prípade!
Iba ak chces pre dieťa nešťastne detstvo...
veď to musíš aj sama snáď usúdiť - pokial si teda nerobis srandu.
Zlate 🙂 Ak sa hodi k priezvisku, daj ho!
a ako by si jej hovorila zdrobnene? Gundička alebo Kunička?
Otvorila som si diskusiu s otázkou, čo to je tá Kunigunda? ale že meno?? to nie.. to vážne nie 🤦🏻♀️ ako by si ju volala?? Gundička?
Ja som si myslela že zas nejaký troll Ide spamovat koníka pri nadpise 😀
@nikaeli je to dokonca svatica, polska kralovna.
Celé tehotenstvo som sa z tohto meno smiala 😂 až som zistila ze na môj termín 3.3. ma meniny
@simsalabim ďakujem za info, naozaj som sa s tým ešte nestretla 😉
Moje birmovne meno 🙂
Prepáč, ale mňa napadla nejaká sexuálna pomôcka 😀
v maďarsku obyčajná kinga, v histórii často spomínaná kunhuta, vyber si
@duracellko aj v Poľsku je to Kinga, volá sa tak dokonca dcéra prezidenta Dudu. Iný kraj, iný mrav...
To ako vazne? Urcite sa da v dospelosti premenovat, ale kym tak urobi bude zazivat kopu srandy s takym menom ... 🤣

Jasné, veď malá Kunička bude, to je také rozkošné 😊
mne hned napadlo Zvonodrozdovo a osôbka Kunikunda Fiťfiriťová 🙂
Na Slovensku možno niekomu na smiech ale v Poľsku úplne bežné meno. Dokonca svätica, patrónka tehotných žien.
V niektorých krajinách sa možno smejú z našich bežných mien.
Je to zahraničné meno. Určite je kopa našich mien, ktoré v cudzom jazyku znejú rovnako blbo ako kunikunda v našom ....
Ja som prečítala najskôr kunikunda... Je to ako Kunda... Hrozne meno podľa mňa.. Ale 100ludi 100chuti
Dieťa bude mať z toho mena iste nesmiernu radosť. V čase puberty vám bude ďakovať od rána do večera.
Je toľko pekných mien, že nerozumiem načo takto ubližovať dieťaťu.
To si ty, Gertruda? Alebo sa len niekto inspiroval predchadzajucou diskusoou? ;)
Je to nemecke meno, kedysi celkom bezne, na Slovensku nezvycajnejsie a na dnesnu dobu "nemoderne" kvoli negativnej konotacii.
- bol to prekladateľský oriešok v svet. literatúre - Kunikunda Fiťfiriťová 🙂 od Gabriela Chevalliera
Dnešné deti to len skratia na "kunda" okrem toho nie zle meno 😂😂😂
@malinoismum na to meno Kunigunda sa nepýtam kvôli sebe ja nečakám babo.
- mne to je v podstate jedno, ale verím, že máš rovnaký názor ako my 🙂

Pre dnesnu dobu nevhodne.