Lida alebo Lina?
Ktoré z týchto dvoch podľa vás krajšie meno pre dievčatko? 🤔
Lina
Lina
Keď dáš meno Lida, každý si bude myslieť, že je to karhavý výraz od mena Lýdia ... a Lina je názov sušienky ... za mňa ani jedno.
ani jedno lida je oc drsne - lydia alebo lidl ... a lina je slake ale ako tycinka nie meno .. hmm inak si mi narobila ms nou chute
a Ida?
@sella38 Páči sa mi meno Ida, iba sa mi zdá, že je to kúsok krajšie s tým L... Lida, Liduška, Lidy
Lina
Pri Lide si vždy spomeniem na Lidu bárovu
A čo tak dať Ľudmilu, v cz každú volajú Lída (mám kamošku) a keby sa jej to nepáčilo keď bude staršia, tak si zvolí inú verziu
ak sa ti paci Ida, tak daj Idu, s tym L je to jedine ak spotvorene..ale nie krajsie
Ida je krásne netradičné meno, aj moja mamina sa tak volá
Moja teta sa volá Lýdia, volajú ju Lida, za mňa hrozné, mne sa viac páči Linda keď už tak
@kandelabra Presne tak volajú jednu Ľudmilu, čo poznám a veľmi sa mi to páči. Preto som nad tým začala premýšľať, že by som nedala meno Ľudmila, ale rovno Lida.
Lina
Za mňa určite Ľudmila 🙂 Ľudmilka, Milka, Miluška, Lidka, aj tá tvoja Lida - toľko možností ako jej krásne povedať
@thoughtfulweirdo ludmila je ozaj pekne meno a hlavne take neotrepane, alebo ako by som to nazvala 🙂
Lida je nielen Ľudmila, ale hlavne Lýdia
@thoughtfulweirdo no len si zabudla, že možu ju volať aj Ľuda, čo je za mna otras
Lidia
Lina mi hned evokuje Heydrichovu manzelku.
@janickacrazy takmer každé meno sa dá povedať aj otrasne 🙂 staršie dieťa sa voči neželanej prezývke ohradí, maličkému to bude jedno. Ale za mňa aj Ľudka je veľmi pekne povedané
@thoughtfulweirdo za mňa veru nie, ale každému sa páči iné
Mne sa obe pacia, ale zial u nas je to raritne. Lida by som dala v Cesku, tam je dlha forma vraj Lidmila... uz trosku zastarane. A Lina by som dala v Nemecku alebo v Litve, tam je to bezne meno. Momentalne rozmyslam nad Linda s tym, ze budeme ju volat LINA
Lina
Lidka
Lida..Lída Baarová.. podla mna pekne meno.. mne osobne sa ale viac paci Linda

Linda