icon

Linda, Liana, Timea alebo Elisa

25. júl 2025

Prosím ktoré sa vám najviac páči 🙈 Ja sa stále neviem rozhodnúť.

Strana
z2
struhanka
25. júl 2025

@anonym_autor Linda.

anonym_1bd994
25. júl 2025

@anonym_autor ani jedno síce nie je môj štýl, ale keď už, tak Timea. To je pekné meno. 🙂 Zahraničné mená už vôbec nie.

ivuska_3
25. júl 2025

Linda

unicornlady
25. júl 2025

Timea

úplne ani jedno nie je môj štýl, ale teda z týchto menej tradičných by som brala Timeu (Timi, Timuška, Timejka, Tima)

talia16
25. júl 2025

Elisa

patka06
25. júl 2025

Linda

alyson29
25. júl 2025

Ani môj štýl to nie je, ale keď už, tak Timejka 🙂
Ja mám radšej tradičné mená, tiež sa mi nepáčia moc zahraničné.

januska12323
25. júl 2025

Keď sa nevieš rozhodnúť hľadaj ďalej.

anjelicek26
25. júl 2025

Ked ta zatial ziadne neocarilo, tak hladaj dalej... my sme mali viac-menej vybratu Gretku, ale najmladsie je chlapcek 😅 S tvojho vyberu je Elisa - Eli, Elis, Elinka, Eliska... pre mna najkrajsie...

veronka12123
25. júl 2025

Elisa.

petrisha32
25. júl 2025

Timea mi proste evokuje dermatofytózu Tinea (corporis, barbae, unguium,cruris, capitis) co je pomenovanie pre skupinu plesnových ochoreni koze. A odkedy som sa o nich ucila toto meno mi to neskutocne evokuje a vzdy mi je zvlastne, ze tak niekto pomenuje svoje dieta. :D Ale to je len moj osobny problem s tymto menom :D :D proste raz to tam vidis a uz to vidis stale...

petrisha32
25. júl 2025

Elisa je opať ako ELISA test ale to je asi lepšie ako pleseň. Koniec koncov možno z nej bude raz vedkyňa a potom by sa to veľmi hodilo.

anonym_6dead6
25. júl 2025

Mne prídu okukane už,veľa dievčat sa tak volá. Ani jedno no

petrisha32
25. júl 2025

Keď sa ti páči Liana, tak možno by sa ti mohlo páčiť aj Liliana

tanatoth
25. júl 2025

@anonym_autor krasne je Linda 😊

anonym_1bd994
25. júl 2025
@anonym_6dead6

Mne prídu okukane už,veľa dievčat sa tak volá. Ani jedno no

@anonym_6dead6 hlavne každá druhá diskusia sa opakujú stále tie isté mená, zrazu všetky dievčatá sa volajú rovnako 😄 hrozné..

petrisha32
25. júl 2025
@tanatoth

@anonym_autor krasne je Linda 😊

@tanatoth je to pekné meno ale deti vedia byť kruté a keď p onej budú na školskom dvore kričať Linda-pinda tak jej to nepríde ako tak pekné meno.

jeennyv
25. júl 2025

Elisa… to je ale subjektivny nazor a meno by som nevyberala podla toho, co ze na koni…mne sa napr osobne timea nepaci vobec…linda celkom ok..a liana …tarzana si predstavim ako sa vesia na liane a brazdi dzunglu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

bellaa3007
25. júl 2025

Tiež sa rozhodujem medzi Timeou a Tamarou 🙂 Takže za mna z mien Timea

marusiao
25. júl 2025

Linda ❤

ajka19
25. júl 2025

ako ju budú volať známi, spolužiaci, rodina? Niekedy pekné meno keď je zdrobnenina tak sa tak skomolí, že až......najmä tie zahraničné. Lepšie zostať pri slovenských, však ani v zahraničí nedávajú naše mená napr Zuzana, majú Susan,...neviem, čo je toto za módu.

lucia13022023
25. júl 2025

Páčia sa mi všetky okrem Timei.
Linda sa vola moja neter, krásne meno, voláme ju všelijako - Lili, Linduška, Lindabel..
Liliana je tiež pekne, aj pre dieťa - Lili, aj pre dospelú ženu - Liliana.
A Elisa sa mi tiež páči, no ja mojom zozname bola Elia. To sa vám nepáči?

karolinakr
25. júl 2025
@petrisha32

Elisa je opať ako ELISA test ale to je asi lepšie ako pleseň. Koniec koncov možno z nej bude raz vedkyňa a potom by sa to veľmi hodilo.

karolinakr
25. júl 2025

Vratko Rohoň má Lindu

dorizzz
25. júl 2025

Linda

sunshine_18
25. júl 2025

Linda

pojezdalova
25. júl 2025

@anonym_autor linduška😁

lenka_matko
25. júl 2025

My máme Elissu s dvoma S, a pri druhom sme mali napísanú Timea ale narodil sa chlapec.

denkabemommy
25. júl 2025
@petrisha32

@tanatoth je to pekné meno ale deti vedia byť kruté a keď p onej budú na školskom dvore kričať Linda-pinda tak jej to nepríde ako tak pekné meno.

@petrisha32 volám sa Denisa, stačí zmeniť jedno písmeno... nikdy v živote si z toho nik srandu nerobil. Rovnako som mala v triede Lindu, nik ju inak ako Linda nevolal, jej najbližšie kamošky sme ju občas volali Lindička. Netreba hneď vymýšlať prezývku, lebo na každé meno si niečo vieš nájsť, keď veľmi chceš.

autorka za mňa z tvojho výberu je Linda najkrajšie menom 🙂

7miriam77
25. júl 2025

Elisa...krásne meno a neokukane

Strana
z2