Máte niektorá dcérku Sonia alebo Sojna?
Ahojte zienky hladam mamicky ktore maju dcerky s menom Sonia Sonja 🙂
@cokolada_876 preco nemozem dat ?
@cokolada_876, môj ty boh, na to si ako prišla? Všetky tie Jessicy, Amie a ostatné sú prepašovane? Môže dať meno aké len chce, podmienka je, že ak také meno na matrike v zozname nemaju, musí doniesť doklad, že niekde také meno je. Sonja je v nemecky hovoriacich krajinách bežné meno, ale stále je to len ozvlastnena Soňa. Kamoška je Sanja, to už sa mi páči viac (vraj je to arabská verzia)
@majkaocka mne sa viac paci Sonia 🙂
@cokolada_876 a to kde je napisane, ze ak chcem dat dietatu zahranicne meno, treba ist rodit do zahranicia? na matrike zapisu meno, ake si povies, pochybujem, ze vsetky maminky, ktore maju deti s menom Vivien, Sarah, Melisa, Timur, Dárius, atd. boli rodit v zahranici (a to uz ani nehovorim o narodnostnej mensine - Omar, Onus, Emir, Seherezada a co ja viem, ake este)
@cokolada_876 vymyslat si zacala prva ty 🙂 nenapisala si, ze je najnormalnejsie dat slovenske meno, ale ze na Slovensku sa SMU dat len slovenske mena, to je rozdiel 🙂
a dakujem za poklonu, herecka, ktora hrala Seherezadu, je krasna zena 😉
Sonia je pekne meno 🙂

@majkaocka ahoj, dcérku s týmto menom nemám ale bratrancova manželka sa tak volá. Je Španielka a mne sa to meno páči a k nej sa veľmi hodí. Ale samozrejme ona ma aj španielske priezvisko, ktoré si ponechala a ktoré sa k tomuto menu hodí.