V ktorom týždni sa môže ísť na 3D sono?

bibi16
4. máj 2011

mamicky v ktorom tt sa chodi na 3 sono?

cmulinko
4. máj 2011

na 3D sono mozes ist kedy len chces.....3D sono sa robi pocas celeho tehotenstva,ale predpokladam,ze ty chces ist na 3D kvoli pohlaviu babatka....tak najlepsie je ist medzi 25-28 tyzdnom,ale kazde pracovisko udava ine terminy,takze radsej si zavolaj na pracovisko,kde planujes ist a oni ti presne povedia,kedy je to podla ich pristroja najlepsie.

ela2710
4. máj 2011

@bibi16 ja myslim, ze najlepsie je babatko vidiet v rozmedzi od 20-26.tt ja som sla v 24.tt a ledva ledva ho zachytilo celeho, lebo bol velky 🙂 ale podarilo sa, ja som ani tak netuzila po zisteni pohlavia ako po tom, aby som mala pamiatku v podobe cd 😉 je to krasne vidno tam prsteky, kolienka, pliecka, je to nadherna pamiatka, sem tam si to zapnem na pc a pozeram ako ten cas rychlo leti 🙂

divoska
4. máj 2011

ono sa da ist dva krat, na tzv male 3d a velke 3d, niekedy okolo 10-14 tusim a potom okolo 24, ale nabuduce by som uz dva krat rozhodne nesla. tak ci tak mi robili ultrazvuk kazdu poradnu+ tie morfologicke, koza sprosta som bola ze mi nedoslo ze aj to je ziarenie a az teraz citam o tom ze vlastne nevieme co to raz spravi kedze generacia ktora bola hufne takto ultrazvukovana este nevyrastla. o rontgene sa kedysi tiez tvrdilo ake je to bezpecne. kym sa doslo na to ze ani nahodou. tie morfologicke a 3d /alebo dokonca 4d/ na ktory sa pytas aj trvaju celkom dlho, niektore deti si chytaju usi alebo sa obracaju a odvracaju lebo im to asi velmi dobre nerobi, cize staci ist len raz a opatrne.

michaela80
4. máj 2011

Ja som bola aj v 13 tt aj v 19tt a uz aj na tom prvom malinku bolo pekne vidno...cmulala si palcek.. fotky mam v albume t z toho 13 tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre