icon

Mená Kordélia, Lesia, Nana, Oxana a Izidora

14. feb 2022

Páčia sa nám tieto netradičné mená, ale nevieme sa rozhodnúť - Kordélia/Kornélia, Lesia, Nana, Oxana a Izidora. ♥️ Ktoré sa vám páči najviac?

karolinakr
15. feb 2022
petulenka
15. feb 2022

Nana

patricja
15. feb 2022

...ja by som tiež nevybrala ani jedno.... ale to je vec vkusu....

basska_b
15. feb 2022

@lia1234 Mam kamosku Korneliu, ona je Nemka. v Nemecku ju volaju Connie

rendicka
15. feb 2022

pri mene Kordélia si spomeniem na Annu zo zeleného domu, tam bola slečna Kordélia 🙂 každé meno si s manželom povedzte spolu s prizviskom aspoň 5x a ktoré vám znie naj to si vyberte

mackova_elena
15. feb 2022

Jednoznačne LESIA

lenicka777
15. feb 2022

Za mňa lesia mam kamarátku a volajú ju lesia pekne 🙂

mandarinka555
15. feb 2022

Lesia Mrkvičková.... to znie tak "úžasne" 😝

gabrielita3
15. feb 2022

A co tak namiesto lesia Alesia ovela krajsie meno, poznam korneliu volaju ju nela inak izidora vobec este oxana mozno

jananina
15. feb 2022

Dália?Nestretla som sa s tvojím menom.Ale znie veľmi pekne!
Inak z uvedených asi Kornélia.

riapink
15. feb 2022

Lesia🌸🍀🌸krasnee

macik166
15. feb 2022

Ani jedno. Strašné mená. Ty by si sa chcela volať Izidora? Tuším zákusok je opitý Izidor.

marthuska
15. feb 2022

@zuzanazu85 poznam Izabelu a volaju ju Bela

rubia10
15. feb 2022

Poznam Oxanu. Mame ju v rodine. To bolo tak, ze A jeho frajerka, jak sa vola? Oxana. A my ze Okej, Oksana🤷🏼‍♀️Neviem, ale vam nepride divne, sa tu v kuse pohorsovat nad tym, ked sa vas niekto nieco opyta? Premudrele ste jak radio. Aj vasi Mia, Ela, Emily, Lily, Teo, Leo, Alex... boli raz mena pre psov😂 a teraz je to take moderne, az kazda sa predbiehate, ktora skor porodi Sofiu, lebo Zofia je hrozne a smiesne😉 Nahodou tieto mena su v slovenskom kalendari, ano, mozno dnes uz zneju cloveku v hlave cudne, lebo su prinajmensom nevidane, ale kebyze stretnem mamicku s dcerkou Kordeliou, jej poviem, ze pekne meno. A co, vsak nie je skarede. Je zvlastne a zaujimave. Ved na skarede mena tu mame Marfu, Araňu, Deža😅... Ale aj tie su dokonca pre niekoho pekne, tak sa uz prestane predbiehat, ktora ju skor zotrie. A ak mate pocit, ze si robi srandu, tak aspon nezivte tu diskusiu🙄

K tymto menam, k veci-daj take, ake sa najviac hodi k priezvisku 🤗

wampirek
15. feb 2022

Podla mna by sa malo meno vyberat aby aj pasovalo k priezvisku. Napr. Si neviem predstavit pomenovat dieta Oxana Malá prip. Lesia Pisečná. Mne osobne sa nepaci ani 1,moj nazor. Aj ked doba je taka aka je a mena su rozne.

michala11111
15. feb 2022

Chudá malinká toto jej urobiť 🤦

nikayla
15. feb 2022

Lesia (viac sa mi páči Lesana, majú spolu meniny) alebo Kornelia. Inak z takých menej častých sa mi celkom páči Saskia.

lindulak
15. feb 2022

Ja som Linda, v detstve som poznala same kone a psy menom Linda. Teraz je to uz bezne meno. Paci sa mi, ze som bola iba jediná, a dcére som dala meno Kornélia. Najprv sa jej nepáčilo, teraz na 14 a uz by nemenila. Okolie ju vola Kori, Kornélia, mne sa paci aj Kora. Keď bola malá, volala samu seba Korka, aj deti ju tak volali. Reakcia ludi bola väčšinou, ze jéj ake pekne meno.
Ale ta poznámka, ze aby sa hodilo k priezvisku, je trefna.

lia1234
15. feb 2022

@lindulak Jeeej, Ja som zas Kornelia a dcerka je Linduska ❤

euka210
15. feb 2022

Jedine Kornelia ...Nana je japonske, Lesia ukrajinske co poznam s takymi menami

macikovaiveta
15. feb 2022

Ani jedno

cucoriedkacucoriedka
15. feb 2022

@janulik2008 aj mňa muž z lásky....že naaanaaaaa🙂 také motovidielko keď mi niečo nevyjde🙂

cucoriedkacucoriedka
15. feb 2022

Ani jedno.

tamichloe
15. feb 2022

Oxana

momolienka
15. feb 2022

Ja mám Lesiu, voláme ju Lesi a aj ona je super spokojná , na škole sa tak nikto nevolá. Niektorí starší ľudia v našom okolí mali obavu, že je to ako pes, ale vôbec to nikoho z jej vrstovnikov nikdy nenapadlo...má 14. Malé deti ju volali Sisi. Za mňa stále top.

momolienka
15. feb 2022

@euka210 Lesia je normálne v slovenskom kalendári.

elektrina
15. feb 2022

Kornélia kvazy Nela alebo Oxana sa este dajú...ale Izidora?...ech...este dodnes ludia pouzivaju posmesky typu "to je ale izidor"...a Lesia? ...dieta by ti volali Lesi ako psa...a Nana?...to je ako nána, stara babka, a vlastne japonske meno a japonske cislo 7

maja304
15. feb 2022

Mne sa nepáči ani jedno a ani nikoho s takýmito menami nepoznám

ada55333
15. feb 2022

Mne sa páči oxana. Tiež mám dcérku s atipickym menom nie je nijak náročné a aj tak majú ľudia s tým problém 🤣. Som zvedavá čo mi povedia na Ohana a Amira ak ešte budem mat dcéru 🤣. Vyberte podľa seba je jedno ci sa iným bude páčiť.

tncka
15. feb 2022

Kordeliu by volali ako? Deli? Izidora nie,oxana mi pride moc ruske, Nana je divne,mozno ako skratka Natalie ako moja dcera so spoluziakmi oslovuje kamosku.. ale ako ofic meno v OP ani nahodou😅Lesia to som z okolia este nepocula vobec a Kornelia mi pride zastarane,hoci v skratke Nela teraz asi fici nie?!