Meno Artur pre chlapca
Aky mate nazor? Dakujem!
moze byt ;)
Celkom fajn. Nie je to z kategorie Jozkov, ani z kategorie nejakych extremnych Adelbertov🤭
a ani sa tak nevola kazdy druhy 👍
Veľmi pekné 🤩
Praveze Artur je teraz velmi popularne meno… ale velmi pekne 🙂
keď sa povie Artur, spomeniem si na syna Ivety Bartošovej...inak OK
Krasne
Pekné meno
Ono na take babo, chlapceka je to dost tvrde. Aj tazko sa to vyslovuje... Ako mu povedat pekne, Arturko, Artik? My sme zvazovali Alfred, ale sa mi nepaci, ze ho volaju Fredo. Tak sme vybrali Albert... urcite kvitujem, ze neni tuctove, podla mna je milion Adamkov, Martinkov, Simonkov...
Určite ano
@heymissg brrr, ale Arty teda nie 😬 Neviem prečo ma každý potrebu meniť meno. Môj je Samuel a voláme ho Samuel, takisto aj Gabriela voláme menom. Nemám rada zdrobneniny.
podla mna originalne a krasne meno
Krásne meno, presne také má aj môj synček 😍🥰
Vždy sa mi veľmi páčilo. Artur (nie Arthur) a Alfréd.
Pekne, az na ten datum menin.
Krásne. Mali sme ho prichystané. 😊
Aj za mna krásne meno ♥️
My máme Artura 😊. Voláme ho Artur, Arturi, Arturko, Aťko, Artuš, Tuško, ..a asi milión ďalších 😅, ale tak u nás v rodine zdrobneniny a prezývky milujeme 🙂 nevieme si to bez nich predstaviť.
Krasne meno, len musi vediet povedat R 🙂
jasne,pekne meno...a ze na babatko tvrde?-boooze,ved artur bude babatkom len chvilocku,ale zvysok zivota bude mat krasne meno...navyse,ked bude artur maly,aj tak mu bude kazdy hovorit srdiecko,pusinka,zajko,lasocka,chrustik...😂...aj spominany alfred je pekne...
My máme Arturka, krásne meno😍
@mamamasama pretože sa na to dotyčná osoba pýtala😀
@yasmeena my nášho Arturita veru voláme zajko 😍😃
Dakujem! Ja som tiez zalubena do tohto mena. ❤️
Krásne meno, pre vymyslajnikov sa aspoň nedá povedať škaredo. A zdrobneninu ani netreba a keď už tak aj Atik, Arturko by mohla byt.