Meno Charlotte
Prosím vás otvorene čo si myslíte o mene Charlotte? Mne a priateľovi sa páči ale už keď to povieme niekomu inému hneď sa začnú smiať alebo povedia nedávaj také meno dcérke všetci si znej budu uťahovať
Krásne meno! Nezvyčajné a zaujímavé.
MMA fighter Milan Ďatelinka majú teraz Charlotte Ďatelinkovú 😊
Mne sa páči naša podoba Šarlota. Keby sme mali trochu lepšie znejúce priezvisko, mali by sme malú Lotku, ale bohužiaľ, mne musí meno do ucha sedieť spolu s prieviskom, tak sme dali iné. Takže meno krásne, a písanú formu by som ja osobne doladila podľa priezviska.
@lienka22222 je to krásne meno dnes už bežnejšie jednu aj poznáme a keď sa pekne hodí k priezvisku tak prečo nie ☺️ Taká Scarlett, Isabelle a rôzne iné ktoré sa inak píšu a inak čítajú sú už podľa mna normálne aspoň pre mna to nie je nič neobvykle alebo posmešne.
Ja mám dceru Charlotte zatial som sa nestretla s nikým kto by sa vysmieval, Charlotte je krásne meno 🙂
@lienka22222
Ja mam doma Charlotte a je to velmi krasne meno🙂Nikdy sa jej nikto nemial skor vzdy jej od malicka vraveli ake ma krasne meno🙂a je to uzasna osobka s velkym❤
ahojko moja skusenost... dcera je chiara (kiara) ale je s tym "ch" stale problem uz by som take meno nedala stale len vysvetlujem ako sa to pise....
Rozhodnite sa sami...zvazte to aj z pohladu ci sa hodi k priezvisku a neoznamujte to nikomu, az ked sa narodi...je to vase dieta a vasa volba...napriklad ja som ako tehotna v praci debatovala s kolegynami a jedna sa opytala na meno pre syna...mali sme v plane Martin, je pekne, jednoduche,slovenske,...mame aj priezvisko na M tak to pasuje...a ona hned kysly ksicht a ze Martiin? Bozee take onicom meno...no hold ludom nevyhovies 😂
@lienka22222 krásne meno, možno kvôli prakticnosti by som akurát volila našu verziu Šarlota 😊🧡
@lienka22222 poznám jednu Šarlotku ,krásne meno ,volajú ju Lotka ,Šarlot,Sarlotka,Lota
Krásne meno, v pohode, ešte ked aj William ma dceru Charlotu
@iwesska same zdvojene spoluhlasky - zaujimave ma to meno
@kacena4 a predstav si, že by si sa volala Rečičiarova Chiara, to by do súdneho dňa nenapísali

Pekne meno, nasa teta je Charlotte, volame ju Lotte alebo Lotti, Lottchen