Meno Dorián - vaše názory a prvý dojem
Tvrdo...a že rodičia už nevedeli čo so sebou.ak mu vymysleli take meno.
Ľudia preboha, to kde chodíte na takéto všelijaké mená? 🫣
Keby je na mne, tak by Adrián alebo Daren predbehol vo výbere Doriána. Ale je to vec vkusu, Dorián mi nepríde ako škaredé meno, ale poznám aj krajšie mena.
Dorian je velmi pekne, mne nastastie ale nakoniec presiel ten Bruno 😅 Teda si ho vybral sam, narodil sa na svoje meniny 😅
@lyinda Dorian Gray je zaujímavé čítanie, ale keďže tá postava bola skôr negatívna, tak meno by som po ňom nedala
Poznám jedného, je Dorian s krátkym a, všetci ho volajú Dori. K priezvisku sa mu to hodí, chalan je s menom pokiaľ viem spokojný. Ja by som to meno nedala, ale to je vec vkusu, rozhodnite sa vy s manželom a ak sa vám páči, kľudne ho dajte…
Mne sa to meno veľmi páči , a nemala by som problém ho dať svojmu synovi . Aj tak sa moji chlapci volajú /volali Andrej , Iľja a Fedor .
@lyinda Máme vo vzdialenej rodine.. aj Dáriusa. A parádne sa im tie mená hodia k priezvisku. Mne sa páči, aj keď by som si nevybrala.
Ale tak chápem, že v krajine Lukášov, Matúšov, Matejov, Samuelov a Adamov to znie "exoticky".
Krásne meno, netuctové. A ak Damianov nevolaju Damo, tak ani Doriana nemusia volať Doro.
Ako nejaka zla postava z telenovely 😄
Poznám Doriana, je to Rumun ( teda otec Rumun, mama Slovenka, z Nadlaku. ) Všetci sme ho volali Doro. Ale k naším priezviskám sa mi nepáči.
@oblecenie99 Dáriusa som mala kolegu - baleťáka. 🙂 Teraz je riaditeľ ZUŠ v Prievidzi aspoň sa mi tak zdá. )
určite nie dlhé "a" v mene, len Dorian, je pekné... ale ak už teraz váhaš a polemizuješ s výberom skús hľadať ešte
Poznám doriana, je v podstate mladší brat, voláme ho dori.
Pekne
Daj klasické Jano Jožo a ne tam somariny vymýšľať
Daj klasické Jano Jožo a ne tam somariny vymýšľať
@nikolas977 jano, jozo nie su prave najkrajsie mena…
@nikolas977 jano, jozo nie su prave najkrajsie mena…
@jumperly1 povedal kto ? Jumoerly na modrom konikovi 🤣🤣🤣
@jumperly1 povedal kto ? Jumoerly na modrom konikovi 🤣🤣🤣
@nikolas977 keby si aspoň písať vedel
@lyinda pred 24r.dostal toto meno spolužiačka brat
Waw sa mi páčilo vlastne nikdo teke nemal široko ďaleko ...ošiaľ s novinky upadol a nakoniec ho volali doma Doro 🤦♀️🤷♀️🤦 takže asi tak😉
Za mňa tiež nie ale dajte si meno aké sa páči Vám. Ja som nedávno stretla v obchode maminku so synom Taylorom, čiže dnes sa už môže človek volať hocijako, aj na Slovensku.😁
Za mňa tiež nie ale dajte si meno aké sa páči Vám. Ja som nedávno stretla v obchode maminku so synom Taylorom, čiže dnes sa už môže človek volať hocijako, aj na Slovensku.😁
@dorizzz no a? Veď nevieš, či sa ten chlapec nenarodil v zahraničí alebo či sa s ním do zahraničia jeho rodičia nechystajú odísť alebo či tu neboli len návšteve. A keby aj nie, je to normálne medzinárodné meno. Veď aj ty ho vieš dokonca správne napísať

@lyinda prve co ma napadlo bolo Doro.