icon

Meno Dorián - vaše názory a prvý dojem

lyinda
5. mar 2025
domkakvet
5. mar 2025

@lyinda prve co ma napadlo bolo Doro.

janinah
5. mar 2025

Tvrdo...a že rodičia už nevedeli čo so sebou.ak mu vymysleli take meno.

dota6
5. mar 2025

@zic presne to ma ako prvé napadlo Gray 🫠 idem si zobrať knihu. @autor ďakujem, už som nevedela čo čítať 😇 meno exotické

bielasovicka
5. mar 2025

Ľudia preboha, to kde chodíte na takéto všelijaké mená? 🫣

talia16
5. mar 2025

Keby je na mne, tak by Adrián alebo Daren predbehol vo výbere Doriána. Ale je to vec vkusu, Dorián mi nepríde ako škaredé meno, ale poznám aj krajšie mena.

greta2017
5. mar 2025

@zic aha ano...na to som nemyslela🙈

anjelicek26
5. mar 2025

Dorian je velmi pekne, mne nastastie ale nakoniec presiel ten Bruno 😅 Teda si ho vybral sam, narodil sa na svoje meniny 😅

arzy17
5. mar 2025

@lyinda mne sa Dorian paci. Mame jedneho v okoli a volaju ho Dorian alebo Dorianko. Mne sa velmi paci aj meno Darius, ale cez muza toto meno nepreslo, tak sa syn vola Erik.

rorino
5. mar 2025

@lyinda tak Bruno je stokrát lepsia voľba,ako Dorián,ten dlzren je pri Tom mene hroza

janickacrazy
5. mar 2025

@lyinda Dorian Gray je zaujímavé čítanie, ale keďže tá postava bola skôr negatívna, tak meno by som po ňom nedala

victoriab
5. mar 2025

@lyinda wow za mna paradne meno

nikiki29
5. mar 2025

Poznám jedného, je Dorian s krátkym a, všetci ho volajú Dori. K priezvisku sa mu to hodí, chalan je s menom pokiaľ viem spokojný. Ja by som to meno nedala, ale to je vec vkusu, rozhodnite sa vy s manželom a ak sa vám páči, kľudne ho dajte…

subartic
5. mar 2025

Mne sa to meno veľmi páči , a nemala by som problém ho dať svojmu synovi . Aj tak sa moji chlapci volajú /volali Andrej , Iľja a Fedor .

oblecenie99
5. mar 2025

@lyinda Máme vo vzdialenej rodine.. aj Dáriusa. A parádne sa im tie mená hodia k priezvisku. Mne sa páči, aj keď by som si nevybrala.
Ale tak chápem, že v krajine Lukášov, Matúšov, Matejov, Samuelov a Adamov to znie "exoticky".

miriamzba
5. mar 2025

Krásne meno, netuctové. A ak Damianov nevolaju Damo, tak ani Doriana nemusia volať Doro.

larinka552
5. mar 2025

Ako nejaka zla postava z telenovely 😄

dadka1997
6. mar 2025

@lyinda meno pre psiķa by mohlo byt

ajajaj00
6. mar 2025

@lyinda mne pride meno Bruno ako pre striptera🤦🏼‍♀️prepac..Lukas,Elias,Andreas..

btus
6. mar 2025

Poznám Doriana, je to Rumun ( teda otec Rumun, mama Slovenka, z Nadlaku. ) Všetci sme ho volali Doro. Ale k naším priezviskám sa mi nepáči.

btus
6. mar 2025

@oblecenie99 Dáriusa som mala kolegu - baleťáka. 🙂 Teraz je riaditeľ ZUŠ v Prievidzi aspoň sa mi tak zdá. )

belbel
6. mar 2025

určite nie dlhé "a" v mene, len Dorian, je pekné... ale ak už teraz váhaš a polemizuješ s výberom skús hľadať ešte

ronie338
6. mar 2025

Poznám doriana, je v podstate mladší brat, voláme ho dori.

evcagabi
7. mar 2025

Pekne

nikolas977
7. mar 2025

Daj klasické Jano Jožo a ne tam somariny vymýšľať

jumperly1
23. sep 2025
@nikolas977

Daj klasické Jano Jožo a ne tam somariny vymýšľať

@nikolas977 jano, jozo nie su prave najkrajsie mena…

nikolas977
28. sep 2025
@jumperly1

@nikolas977 jano, jozo nie su prave najkrajsie mena…

@jumperly1 povedal kto ? Jumoerly na modrom konikovi 🤣🤣🤣

kristiii
29. sep 2025
@nikolas977

@jumperly1 povedal kto ? Jumoerly na modrom konikovi 🤣🤣🤣

@nikolas977 keby si aspoň písať vedel

belaanabela
29. sep 2025

@lyinda pred 24r.dostal toto meno spolužiačka brat
Waw sa mi páčilo vlastne nikdo teke nemal široko ďaleko ...ošiaľ s novinky upadol a nakoniec ho volali doma Doro 🤦‍♀️🤷‍♀️🤦 takže asi tak😉

dorizzz
29. sep 2025

Za mňa tiež nie ale dajte si meno aké sa páči Vám. Ja som nedávno stretla v obchode maminku so synom Taylorom, čiže dnes sa už môže človek volať hocijako, aj na Slovensku.😁

kristiii
29. sep 2025
@dorizzz

Za mňa tiež nie ale dajte si meno aké sa páči Vám. Ja som nedávno stretla v obchode maminku so synom Taylorom, čiže dnes sa už môže človek volať hocijako, aj na Slovensku.😁

@dorizzz no a? Veď nevieš, či sa ten chlapec nenarodil v zahraničí alebo či sa s ním do zahraničia jeho rodičia nechystajú odísť alebo či tu neboli len návšteve. A keby aj nie, je to normálne medzinárodné meno. Veď aj ty ho vieš dokonca správne napísať