Meno Jerguš
Mne sa veľmi páči, partnerovy nie. Aký je Váš názor?
Je to specificke meno - ale prakticky velmi pekne. Pokial zostane zit na Slovensku bude to fajn, silne hrde meno... ak pojde do zahranicia, tak si na tom jazyk polamu...
Moj prostredny syn je jergus. Na 99% sa stretavam s pozitivnymi reakciami na meno. Ale ked sa prtnerovi nepaci, tak asi ho nepresvedcis
Hrozne meno pre mna len to nie je kopec krajsich mien, prepáčte za moj uprimny nazor od srdca
Velmi pekne meno 👍 Take slovenske, v zahranici by asi znelo zvlastne.
Ja doma síce Jerguša nemám ale pekne meno, 100 ľudí 100 chuti...každé jedno meno má niečo do seba ❤️
Mne sa veľmi páči, keď som bola tehotná zvažovala som ho tiež ale manžel ani počuť ☺️
@opica a ako ho volajú kamaráti? Normálne Jerguš?
za mňa nie 🙂 je to také neviem to ani pomenovať, máme asi krajšie mená na výber a ani neviem ako by som takého človeka volala 🙂 Jergino? 🙂
@annadan to je jedno s mien, ktore sa neskracuje... ono je to celkovo strasny zlozvyk vsetky mena zdrobnovat 😂 Kamarati volaju Jergusa - Jergus... sice poznam len dvoch, ale inak im proste nehovoria. Ako babatkam - drobcek, milacik, slniecko... nie Jergusko 😅
Nieeeee
Kamarátka má Jerguša, už je dospelý. Malému hovorili Jergi. Aj deti, kamaráti. Inak som nikdy nepočula, ani Jerguško, ani nič iné.
Krasne meno. Ale podla mna by sa malo pacit obom rodicom.
Meno ma nejako neohurilo nikdy,ale odkedy mám kolegu Jergusa ,páči sa mi.Kvoli kolegovi,je to jeden vynikajúci dobrý človek,akých je v dnešnej dobe malo.Takze za mňa ano
@raja95 ked o nej pisem, tak Saska...ale normalne jej do oci hovorim Alexandra 😂 Ako vsetci ostatny.
Hned som si spomenula na Jergusa Lapina zo Zbojnickej mladosti od L. Ondrejova 😊
Podla mna zaujimave meno, mne sa paci. Urcite originalnejsie SK meno, ako Samuel, Adam ... kazdy druhy novorodenec ma jedno z tychto mien 😁.
Poznám jedného Jerguša, už je dospelý, a normálne ho všetci volajú od detstva Jerguš 🙂
Stretla som raz jedno bábätko, volali ho Guško.
@thereisabear och to je hrôza 🙊🙈 si predstavím psika
Aj pre psíka dosť zlé 😃
Dcéra má spolužiaka Jergusa buď ho volajú Jergi, alebo Jergus jemu sa hodí aj k priezvisku
Podľa mňa hrozné 😬
Veľmi pekne meno.
Super meno
Skvelé meno...ja poznám jedného dospelého - skvelý človek. A potom dvoch chlapcov-tiež takí zlatí šikovníci. U mňa sa to meno spája s dobrou energiou. A volajú ich Jerguš...🙂
Mám kamošku, ktorá má synka Jerguška. Ako tak ti poviem, osobne neviem, či by som také meno chlapcovi dala, no jemu sa napríklad hodí skvelo a neviem si predstaviť, že by sa mal volať nejak inak
Mala som ho vybrane pre syna,keby bol. Z prvu o nom nechcel ani pocut manzel tiez,ale ja som bruchu hovorila cely cas Jergus, Jergusko. Zvykol si 😁. Potom mu to aj chybalo,ked sme vedeli,ze bude baba. Za mna nie velmi caste meno, ale take ozaj chlapské nieco podobne ako Gregor.
Syn sa vola Gregor, grecka verzia mena Jergus.
mne sa teda nepaci.
ja len stale neviem pochopit, preco zalezi na tom, co si myslia anonymni ludia niekde na modrom konovi..... ved vy dvaja s muzom sa musite dohodnut

Mne sa tiež nepáči.