icon

Meno Jerguš

3. jún 2022

Mne sa veľmi páči, partnerovy nie. Aký je Váš názor?

Strana
z2
0_0
3. jún 2022

Mne sa tiež nepáči.

anjelicek26
3. jún 2022

Je to specificke meno - ale prakticky velmi pekne. Pokial zostane zit na Slovensku bude to fajn, silne hrde meno... ak pojde do zahranicia, tak si na tom jazyk polamu...

opica
3. jún 2022

Moj prostredny syn je jergus. Na 99% sa stretavam s pozitivnymi reakciami na meno. Ale ked sa prtnerovi nepaci, tak asi ho nepresvedcis

megan777
3. jún 2022

Hrozne meno pre mna len to nie je kopec krajsich mien, prepáčte za moj uprimny nazor od srdca

simsalabim
3. jún 2022

Velmi pekne meno 👍 Take slovenske, v zahranici by asi znelo zvlastne.

moncek88
3. jún 2022

Ja doma síce Jerguša nemám ale pekne meno, 100 ľudí 100 chuti...každé jedno meno má niečo do seba ❤️

selu11
3. jún 2022

Mne sa veľmi páči, keď som bola tehotná zvažovala som ho tiež ale manžel ani počuť ☺️

autor
3. jún 2022

@opica a ako ho volajú kamaráti? Normálne Jerguš?

annadan
3. jún 2022

za mňa nie 🙂 je to také neviem to ani pomenovať, máme asi krajšie mená na výber a ani neviem ako by som takého človeka volala 🙂 Jergino? 🙂

anjelicek26
3. jún 2022

@annadan to je jedno s mien, ktore sa neskracuje... ono je to celkovo strasny zlozvyk vsetky mena zdrobnovat 😂 Kamarati volaju Jergusa - Jergus... sice poznam len dvoch, ale inak im proste nehovoria. Ako babatkam - drobcek, milacik, slniecko... nie Jergusko 😅

macikovaiveta
3. jún 2022

Nieeeee

andrea78
3. jún 2022

Kamarátka má Jerguša, už je dospelý. Malému hovorili Jergi. Aj deti, kamaráti. Inak som nikdy nepočula, ani Jerguško, ani nič iné.

lusu
3. jún 2022

Krasne meno. Ale podla mna by sa malo pacit obom rodicom.

kormino
3. jún 2022

Meno ma nejako neohurilo nikdy,ale odkedy mám kolegu Jergusa ,páči sa mi.Kvoli kolegovi,je to jeden vynikajúci dobrý človek,akých je v dnešnej dobe malo.Takze za mňa ano

raja95
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
3. jún 2022

@raja95 ked o nej pisem, tak Saska...ale normalne jej do oci hovorim Alexandra 😂 Ako vsetci ostatny.

barbora0308
3. jún 2022

Hned som si spomenula na Jergusa Lapina zo Zbojnickej mladosti od L. Ondrejova 😊
Podla mna zaujimave meno, mne sa paci. Urcite originalnejsie SK meno, ako Samuel, Adam ... kazdy druhy novorodenec ma jedno z tychto mien 😁.

thoughtfulweirdo
3. jún 2022

Poznám jedného Jerguša, už je dospelý, a normálne ho všetci volajú od detstva Jerguš 🙂

thereisabear
3. jún 2022

Stretla som raz jedno bábätko, volali ho Guško.

autor
3. jún 2022

@thereisabear och to je hrôza 🙊🙈 si predstavím psika

thereisabear
3. jún 2022

Aj pre psíka dosť zlé 😃

luccija
3. jún 2022

Dcéra má spolužiaka Jergusa buď ho volajú Jergi, alebo Jergus jemu sa hodí aj k priezvisku

tianna
3. jún 2022

Podľa mňa hrozné 😬

kingstonka
3. jún 2022

Veľmi pekne meno.

savoya
3. jún 2022

Super meno

lentak1223
3. jún 2022

Skvelé meno...ja poznám jedného dospelého - skvelý človek. A potom dvoch chlapcov-tiež takí zlatí šikovníci. U mňa sa to meno spája s dobrou energiou. A volajú ich Jerguš...🙂

dagmara17
3. jún 2022

Mám kamošku, ktorá má synka Jerguška. Ako tak ti poviem, osobne neviem, či by som také meno chlapcovi dala, no jemu sa napríklad hodí skvelo a neviem si predstaviť, že by sa mal volať nejak inak

prhlavka
3. jún 2022

Mala som ho vybrane pre syna,keby bol. Z prvu o nom nechcel ani pocut manzel tiez,ale ja som bruchu hovorila cely cas Jergus, Jergusko. Zvykol si 😁. Potom mu to aj chybalo,ked sme vedeli,ze bude baba. Za mna nie velmi caste meno, ale take ozaj chlapské nieco podobne ako Gregor.

sojorez
3. jún 2022

Syn sa vola Gregor, grecka verzia mena Jergus.

hviera81
3. jún 2022

mne sa teda nepaci.
ja len stale neviem pochopit, preco zalezi na tom, co si myslia anonymni ludia niekde na modrom konovi..... ved vy dvaja s muzom sa musite dohodnut

Strana
z2