Meno Keana pre dievčatko
Ahojte, co hovorite na toto meno pre dievcatko? Paci sa vam?
A co meno Reevesa? 🙂Alebo Wicka.
Nie
kedy máš termín pôrodu? Lebo aby som vedela, či tieto témičky ohľadom čudných dievčenských mien budeme ešte dlho znášať😍
Keana Reevesova akoze?
otras
Nie!
Prepáč, ale ako dievčenské meno mi teda toto vôbec nepríde
A na SK jej budu hovorit ako? Foneticky K-E-A-N-A alebo K-Í-N-A? 🤔 Ak bude mat priezvisko typu Balážiková,tak to bude uplne top👌
Veľmi dúfam, že sa tu týmto spôsobom len niekto zábava a že neuvažuje vážne nad tým, že takto potrestá nejaké chúďa dieťa. 👎
Vôbec, to ani neviem ako by som mu vedela pekne povedať. A prečo zrovna toto meno? To si kde neho natrafila?
Toto je uz dost nezvycajne meno, kde sa musis zamysliet, ze to dieta bude cely zivot kazdemu musiet hlaskovat, ako sa to pise... navyse slovaci su experti v zdrobneninach, takze s Keana - budes mat v beznej rezii "KIJANKA pod sem!" - a to teda fakt neznie dobre...
Nie. Mne to príde ako názov pre rozpúšťadlo 🤪🤪🤪🤪
Nie, nezvazujem take meno ja pre potomka. Len som ho nedavno zachytila, ma ho jedno dievcatko z okolia, nikdy som ho predtym nepocula, prislo mi velmi nevsedne u nas, tak ma len zaujima, aky nazor nan maju ine mamicky alebo ci je ich viac, ktore maju dievcatko s tymto menom.
Tak môj názor je, že je jedno, ako to meno znie a či sa niekomu páči, alebo nie. To je všetko subjektívne. Ale fakt je, že v našich podmienkach bude to dieťa celý život vysvetľovať, ako sa to píše, ako sa to vyslovuje, bude to hláskovať a opakovať a vysvetľovať, až to meno znenávidí. ☹️
A najneskôr v puberte si vymyslí prezývku, ktorú bude používať namiesto mena, tou sa bude všade predstavovať a v duchu sa bude modliť, aby sa nikto nepýtal, ako sa volá oficiálne.
Strašné
Hrozne
Vzdy premyslam co vedie mamicky dat svojmu najdrahšiemu pokladu meno ako za trest. V suvislosti s tym vzdy myslim na dochodkynu s menom Lily. Neviem …..
ŽE ČO????? prave ma odfajčilo :D keana :D chúďa dievčatko.
Otrasné
@h2 Zvyknem sem tam pozerať maďarské kanály, a oni napr. toho Staloneho aj vyslovujú ako Stalóne 🙂
Ak je to meno pre dievcatko z osady tak preco nie.
Neviem prečo majú rodičia potrebu dávať čo najviac netradičné a nevšedné mená. Keď sa chlapec volá KEIT NEIT (a takto sa to písalo aj reálne a nie, nebolo to rómske dieťa) + slovenské priezvisko alebo rôzne iné mená typu Lilith, Sarah, Elisabeth, Dária, Tristan a neviem ešte aké (a to som vybrala ešte ako tak pekné), tak je mi tých detí ľúto. Vyznieva to smiešne. Za každú cenu byť zahraničný. To je akoby si v Anglicku dala dieťaťu meno ANEŽKA JOHNSON alebo JOZEF JOHNSON. 😂😂😂
Taktiež neviem kam až môže zájsť chcenie dať dieťaťu iné meno. Už som sa stretla aj s menom Freja takže mňa už asi nič neprekvapí. Ani Keana.
Znie to jak meno pre simpanzicu

nie