icon

Meno Krasomila

9. aug 2022

Som v 6 mesiaci, ale ešte nemáme vybrané meno, ktoré by sa nám obom páčilo. Manžel ten navrhol meno Krasomila. Najprv som si myslela, že si zo mňa len uťahuje, ale on to myslí vážne. 😶
Spýtala som sa ho, že prečo práve toto meno a on len toľko, že sa mu veľmi páči, vraj to meno patrí aj princeznej z nejakej rozprávky... Schválili by ste to na mojom mieste?

Strana
z2
denden77
9. aug 2022

nie, neschvalila 😊

karhu
9. aug 2022

NIE

mimi3008
9. aug 2022

Jedine keby ste potom mali chlapca a volal by sa Krasoň🤣🤣🤣
A teraz vazne: ani nahodou!!!

deti95060810
9. aug 2022

ani náhodou....
moje slečny si hovoria Krasulka.... ozaj vážne.

janetinka27
9. aug 2022

rosamunda je krajsie

vamajka
9. aug 2022

Matky preboha ved uz trochu rozmyslajte s tymi menami. Vposlednej dobe 1000000 anonymnytch tem s nezmyselnymi menami ako napr. Krasomila, Hortenzia. Ved sa za myslite ci vy by ste s takymi menami chceli behat po svete

huxy
9. aug 2022

Pri tomto mene uz ani Gertrúda neznie tak otrasne

bimbambim
9. aug 2022

U nás v meste sa tak volá capovana ekogicka drogéria 😉

stellarstar
9. aug 2022

Rosalinda ešte krajšie 😅

77daniela77
9. aug 2022

Nie,toto nie je meno pre dievca=zenu v realnom svete.Ty by si bola rada keby si sa tak volala?

janickacrazy
9. aug 2022

Ak náhodou nebude pekná, to bude trapas. Nie, nedala by som také meno.

tranquillo
9. aug 2022

@vamajka Hortenzia je úplne normálne meno v kalendári, neviem co je na ňom divné 🤷🏼‍♀️

beata_k
9. aug 2022

Ani v zlom sne. Treba mysliet na to, ze roztomilou prineznickou bude len kratku chvilocku vo svojom zivote. Inak do bude dospela zena s menom Krasomila. A myslim si, ze si z nej ironicky budu utahovat...."kráska"

paulinadreamy
9. aug 2022

Takto nás volá ocino, zo srandy 😆 treba sa vžiť do kože toho dieťaťa, keď bude mať pubertu. Akože ako ju budete volať? Krasa? Mila? Krasenka? Neverím že vždy ju oslovite celým menom. Ja som názoru ži a nechaj žiť, ale tieto mená sú fakt desne 🤣🤣

autor
9. aug 2022

Mne sa páči meno Arleta, Anna, ale môj manžel je asi z iného sveta 😂

elenka.k
9. aug 2022

Nie, to radšej dajte Elišku, aj táto je z rozprávky 😉

elenka.k
9. aug 2022

@janickacrazy to je blbý komentár, prepáč musela som, ináč ignorujem podobne blbé od žalúdka vety
Prečo by nemala byť pekná?

miskakyska
9. aug 2022

To čo za móda nastala ?
10 x denne sa tu pýtať na pomenovanie vlastneho dieťaťa🥴

autor
9. aug 2022

@elenka.k Tiež ma takéto komenty udivujú... Vy myslíte pri výbere mena pre svoje deti na to, že by nemuseli byť pekné? Samozrejme si každý povie, že tie jeho budú pekné, krásne..

elenka.k
9. aug 2022

Presne tak, každej mamine sa jej dieťa páči,.to je samozrejmosť, doteraz som tak uvažovala,
no tu hľa výnimka .... 😱 Nenašla som smejka, čo prekrúca očami...

lilianka01
9. aug 2022

určite neschválila

iwesska
9. aug 2022

Ak nie je v nejakom kalendari,argument,ze je v rozpravke na matrike neobstoji😁 A ako by ste ju volali? Kraska? Milka? Kraslica? 😁

janickacrazy
9. aug 2022

@elenka.k veď práve preto by som také meno dieťaťu nedala, lebo potom sa mu môžu v škole smiať

janickacrazy
9. aug 2022

@elenka.k tak jasné, že máme sa jej dieťa vždy zdá pekné, lenže deti v škole dokážu byť občas kruté

david2020
9. aug 2022

Meno Krasomila by som ani mačke nedal 😃

aeruginosa
9. aug 2022

Neschvalila a chlapovi by som dala spravit testy na THC.

beata_k
9. aug 2022

@aeruginosa 😄👍

lindusss2016
9. aug 2022

@elenka.k no podla mna je celkom bezne, ze stretavam na ulici nie pekne dievcata/zeny. Nikto netvrdi, ze nrbude mat pekne babatko, ale to babatko coskoro vyrastie a ked to bude nie krasna zena s menom Krasomila, tak pruser 😬

lindusss2016
9. aug 2022

@iwesska ja volam svoju dceru Kraslica 😂 tak aspon mam inspiraciu na novu prezyvku - Krasomila 😃

belllinka
9. aug 2022

Nech sa da najprv tvoj muz premenovat na Krasoňa 🙄 otras

Strana
z2