Meno Krasomila
Som v 6 mesiaci, ale ešte nemáme vybrané meno, ktoré by sa nám obom páčilo. Manžel ten navrhol meno Krasomila. Najprv som si myslela, že si zo mňa len uťahuje, ale on to myslí vážne. 😶
Spýtala som sa ho, že prečo práve toto meno a on len toľko, že sa mu veľmi páči, vraj to meno patrí aj princeznej z nejakej rozprávky... Schválili by ste to na mojom mieste?
NIE
Jedine keby ste potom mali chlapca a volal by sa Krasoň🤣🤣🤣
A teraz vazne: ani nahodou!!!
ani náhodou....
moje slečny si hovoria Krasulka.... ozaj vážne.
rosamunda je krajsie
Matky preboha ved uz trochu rozmyslajte s tymi menami. Vposlednej dobe 1000000 anonymnytch tem s nezmyselnymi menami ako napr. Krasomila, Hortenzia. Ved sa za myslite ci vy by ste s takymi menami chceli behat po svete
Pri tomto mene uz ani Gertrúda neznie tak otrasne
U nás v meste sa tak volá capovana ekogicka drogéria 😉
Rosalinda ešte krajšie 😅
Nie,toto nie je meno pre dievca=zenu v realnom svete.Ty by si bola rada keby si sa tak volala?
Ak náhodou nebude pekná, to bude trapas. Nie, nedala by som také meno.
@vamajka Hortenzia je úplne normálne meno v kalendári, neviem co je na ňom divné 🤷🏼♀️
Ani v zlom sne. Treba mysliet na to, ze roztomilou prineznickou bude len kratku chvilocku vo svojom zivote. Inak do bude dospela zena s menom Krasomila. A myslim si, ze si z nej ironicky budu utahovat...."kráska"
Takto nás volá ocino, zo srandy 😆 treba sa vžiť do kože toho dieťaťa, keď bude mať pubertu. Akože ako ju budete volať? Krasa? Mila? Krasenka? Neverím že vždy ju oslovite celým menom. Ja som názoru ži a nechaj žiť, ale tieto mená sú fakt desne 🤣🤣
Mne sa páči meno Arleta, Anna, ale môj manžel je asi z iného sveta 😂
Nie, to radšej dajte Elišku, aj táto je z rozprávky 😉
@janickacrazy to je blbý komentár, prepáč musela som, ináč ignorujem podobne blbé od žalúdka vety
Prečo by nemala byť pekná?
To čo za móda nastala ?
10 x denne sa tu pýtať na pomenovanie vlastneho dieťaťa🥴
@elenka.k Tiež ma takéto komenty udivujú... Vy myslíte pri výbere mena pre svoje deti na to, že by nemuseli byť pekné? Samozrejme si každý povie, že tie jeho budú pekné, krásne..
Presne tak, každej mamine sa jej dieťa páči,.to je samozrejmosť, doteraz som tak uvažovala,
no tu hľa výnimka .... 😱 Nenašla som smejka, čo prekrúca očami...
určite neschválila
Ak nie je v nejakom kalendari,argument,ze je v rozpravke na matrike neobstoji😁 A ako by ste ju volali? Kraska? Milka? Kraslica? 😁
@elenka.k veď práve preto by som také meno dieťaťu nedala, lebo potom sa mu môžu v škole smiať
@elenka.k tak jasné, že máme sa jej dieťa vždy zdá pekné, lenže deti v škole dokážu byť občas kruté
Meno Krasomila by som ani mačke nedal 😃
Neschvalila a chlapovi by som dala spravit testy na THC.
@aeruginosa 😄👍
@elenka.k no podla mna je celkom bezne, ze stretavam na ulici nie pekne dievcata/zeny. Nikto netvrdi, ze nrbude mat pekne babatko, ale to babatko coskoro vyrastie a ked to bude nie krasna zena s menom Krasomila, tak pruser 😬
@iwesska ja volam svoju dceru Kraslica 😂 tak aspon mam inspiraciu na novu prezyvku - Krasomila 😃
Nech sa da najprv tvoj muz premenovat na Krasoňa 🙄 otras

nie, neschvalila 😊