Meno Lenka
Aky mate názor na toto meno? Tiež menej používané však? Či radšej Elena dať .
Mne sa páči 😀😀
Lenka je pekné meno a v dnešnej dobe kus netradičné, za mňa 👍
Nie... Všetky ženy Lenky sú brrrrr, teda ktoré poznám.
Moja neter je Lenka 🙂 za mňa osobne je to také meno, že ja by som ho nedala, ale je fajn. Minule som ale zistila, že poznám veľmi veľa Leniek rôzneho veku, takže je pomerne obľúbené.
Ja ho nemám rada a veľmi by som uvítala, keby mi rodičia vybrali iné, nejaký čas som dokonca uvažovala nad zmenou krstného mena 😀 Ale Elena za mňa tiež nie je žiadna sláva.
@huginko 🤔
Mne sa paci, mam dobru kamosku Lenku. Aj Lena sa mi paci, aj Elena.
@lenkasarka nechcela som sa nikoho dotknúť, ale tak to mam s tým menom akosi spojene
Vola sa tak moja prvá dcéra a pre mňa je to krásne meno.A dvaja synovcovia si tiež zobrali Lenky.
Pozri si vyznam mena a rozhodni sa sama
Súhlasím aj ja s huginko, že všetky Lenky co som doteraz poznala sú kus mimo, takže ja by som nedala
@densi10 aj ja tak 🙂 moze byt, pekne, poznam par Leniek, vsetky super 🙂 ale sama by som pre svoju dceru take meno vobec ani len nezvazovala
No teda dámy. Teraz každý Róbert je tiež debil?
Za mna je Lenka meno, ktorym neohuris, ale ani nic nepokazis. Ak sa vam paci, pokojne dajte.
Mne sa Lenka páči. Mám tri kamošky Lenky a všetky tri sú nielen vzdelané, ale aj empatické a pozitívne osôbky. A veľmi obľúbené...( Vôbec nie sú mimo.🤦♀️Ako som čítala vyššie.)
@lenkasarka ved isto nie 😁 no môžem ja zato, že mám takú skúsenosť?
Elena! Lenka je iba daka skratka od Magdalena. Mne sa nepaci hlavne oslovenie "Lena". To radsej "Ela"
Mne sa to meno tiež nepáči sú aj krajšie slovenské mena
Ja mam doma 11 rocnu Lenku a aj ona je so svojim menom spokojna, lebo ich nie je az tak vela v dnesnej dobe 😉
Moja dcéra sa volá Lenka a meno vyberal manžel. Je to pekné meno, mne sa veľmi páči. Elena moc nie.
Ja som Lenka a nenávidím moje meno od detstva
Radsej Lenka
Ja som Lenka a milujem svoje meno . Môj muž chcel aj našej dcére dať to meno , ale keďže ja to dávanie mien po rodičoch " neuznávam" tak mu to neprešlo .
Za mňa krásne jednoduché meno , vždy lepšie ako tie zahraničné skomoleniny so slovenskými priezviskami
@lenkasarka to co je za prirovnanie 😄 mne sa napr. nepaci ani meno Robert, ani Lenka, ani Kristina, a z kazdeho mena poznam osobne minimalne 2 ludi a vsetci su super 🙂 ale tieto mena by som svojim detom proste nedala, nepacia sa mi az tak
Ja mám doma knižku Meno je váš osud...sú tri mená, ktoré autorka neodporúča pre ťažký osud a vymazala by ich z kalendára...Lena je jedným z nich...🤔takže ja by som určite nedala...
@ikuska27 A aké sú tie ďalšie dve?
Nemám rada mené, ktoré sú už rovno zdrobneninami, ako Lenka, Zdenka. Blanka...
@lenkasarka No Róbert tiež nič moc 😂 akurát tak asociácia na Fica a "róbertka"
@lenkasarka každý nie, len tí dvaja, hranol s černokňažníkom
Ja som tiež Lenka a moje meno mám rada. Poznám viacero Leniek a sú fajn😉 aj známa má teraz ročnú dcérku Lenku a podľa mna jej pasuje to meno. Každopádne daj meno aké sa tebe a manželovi páči, je to vaše dieťa.

Najoblubenejsie muzske meno je Lenka, odvijaju sa od neho vsetky oblubene chlapske veci: milenka, palenka, dovolenka.