icon

Meno Lenka

4. okt 2023

Aky mate názor na toto meno? Tiež menej používané však? Či radšej Elena dať .

Strana
z3
domkakvet
4. okt 2023

Najoblubenejsie muzske meno je Lenka, odvijaju sa od neho vsetky oblubene chlapske veci: milenka, palenka, dovolenka.

lenkasarka
4. okt 2023

Mne sa páči 😀😀

dzulli1980
4. okt 2023

Lenka je pekné meno a v dnešnej dobe kus netradičné, za mňa 👍

huginko
4. okt 2023

Nie... Všetky ženy Lenky sú brrrrr, teda ktoré poznám.

densi10
4. okt 2023

Moja neter je Lenka 🙂 za mňa osobne je to také meno, že ja by som ho nedala, ale je fajn. Minule som ale zistila, že poznám veľmi veľa Leniek rôzneho veku, takže je pomerne obľúbené.

lenka_xy
4. okt 2023

Ja ho nemám rada a veľmi by som uvítala, keby mi rodičia vybrali iné, nejaký čas som dokonca uvažovala nad zmenou krstného mena 😀 Ale Elena za mňa tiež nie je žiadna sláva.

lenkasarka
4. okt 2023

@huginko 🤔

marianarem
4. okt 2023

Mne sa paci, mam dobru kamosku Lenku. Aj Lena sa mi paci, aj Elena.

huginko
4. okt 2023

@lenkasarka nechcela som sa nikoho dotknúť, ale tak to mam s tým menom akosi spojene

janinah
4. okt 2023

Vola sa tak moja prvá dcéra a pre mňa je to krásne meno.A dvaja synovcovia si tiež zobrali Lenky.

adeladulova
4. okt 2023

Pozri si vyznam mena a rozhodni sa sama

danielle21
4. okt 2023

Súhlasím aj ja s huginko, že všetky Lenky co som doteraz poznala sú kus mimo, takže ja by som nedala

zuzuliennka1
4. okt 2023

@densi10 aj ja tak 🙂 moze byt, pekne, poznam par Leniek, vsetky super 🙂 ale sama by som pre svoju dceru take meno vobec ani len nezvazovala

lenkasarka
4. okt 2023

No teda dámy. Teraz každý Róbert je tiež debil?

aeruginosa
4. okt 2023

Za mna je Lenka meno, ktorym neohuris, ale ani nic nepokazis. Ak sa vam paci, pokojne dajte.

vlucifuk
4. okt 2023

Mne sa Lenka páči. Mám tri kamošky Lenky a všetky tri sú nielen vzdelané, ale aj empatické a pozitívne osôbky. A veľmi obľúbené...( Vôbec nie sú mimo.🤦‍♀️Ako som čítala vyššie.)

huginko
4. okt 2023

@lenkasarka ved isto nie 😁 no môžem ja zato, že mám takú skúsenosť?

nwnw
5. okt 2023

Elena! Lenka je iba daka skratka od Magdalena. Mne sa nepaci hlavne oslovenie "Lena". To radsej "Ela"

mia781312
5. okt 2023

Mne sa to meno tiež nepáči sú aj krajšie slovenské mena

lelia
5. okt 2023

Ja mam doma 11 rocnu Lenku a aj ona je so svojim menom spokojna, lebo ich nie je az tak vela v dnesnej dobe 😉

salonka77
5. okt 2023

Moja dcéra sa volá Lenka a meno vyberal manžel. Je to pekné meno, mne sa veľmi páči. Elena moc nie.

226lenka
5. okt 2023

Ja som Lenka a nenávidím moje meno od detstva

luciah187
5. okt 2023

Radsej Lenka

lenka.25
5. okt 2023

Ja som Lenka a milujem svoje meno . Môj muž chcel aj našej dcére dať to meno , ale keďže ja to dávanie mien po rodičoch " neuznávam" tak mu to neprešlo .
Za mňa krásne jednoduché meno , vždy lepšie ako tie zahraničné skomoleniny so slovenskými priezviskami

zuzuliennka1
5. okt 2023

@lenkasarka to co je za prirovnanie 😄 mne sa napr. nepaci ani meno Robert, ani Lenka, ani Kristina, a z kazdeho mena poznam osobne minimalne 2 ludi a vsetci su super 🙂 ale tieto mena by som svojim detom proste nedala, nepacia sa mi az tak

ikuska27
5. okt 2023

Ja mám doma knižku Meno je váš osud...sú tri mená, ktoré autorka neodporúča pre ťažký osud a vymazala by ich z kalendára...Lena je jedným z nich...🤔takže ja by som určite nedala...

belllinka
5. okt 2023

@ikuska27 A aké sú tie ďalšie dve?
Nemám rada mené, ktoré sú už rovno zdrobneninami, ako Lenka, Zdenka. Blanka...
@lenkasarka No Róbert tiež nič moc 😂 akurát tak asociácia na Fica a "róbertka"

tehotna40
5. okt 2023

@huginko rovnaká skusenost. Nikdy som nemala dočinenia s tak hroznými zlými ľuďmi ako sú dve Lenky , ktoré poznám. Za mňa nie. Elenka sa mi páči viac

danica2711
5. okt 2023

@lenkasarka každý nie, len tí dvaja, hranol s černokňažníkom

lenka_matko
5. okt 2023

Ja som tiež Lenka a moje meno mám rada. Poznám viacero Leniek a sú fajn😉 aj známa má teraz ročnú dcérku Lenku a podľa mna jej pasuje to meno. Každopádne daj meno aké sa tebe a manželovi páči, je to vaše dieťa.

Strana
z3