icon

Meno na 4 slabiky

21. aug 2022

Mám rada dlhé mená. Viete poradiť? Alebo ktoré vás napadnú štvorslabičné mená (je jedno či chlapec dievča) :D
Ďakujem 🙂

Strana
z2
akinomel
Autor odpoveď zmazal
matullienka
21. aug 2022

Katarína, Karolína, Frederika, Miroslava

ninusa221
21. aug 2022

@akinomel to je len na 2😂

matullienka
21. aug 2022

@akinomel to sú 4 písmená, nie slabiky

kabba
21. aug 2022

Dominika, Jozefina, Kornelia…. Akoze kvantum :D

emm_i
21. aug 2022

Dominika, Veronika, Slavomíra, Natália, Bernardína, Valentína, Michaela

jabuducanevesta
21. aug 2022

Katarína, Magdalénka, Veronika,

akinomel
21. aug 2022

@ninusa221 aaale, zle som prečítala🙈

ninusa221
21. aug 2022

Ja neuznávam dlhe mena ale ked uz tak Alžbetka.

akinomel
21. aug 2022

@matullienka uvedomila som si, zle som prečítala

lala454
Odpoveď bola odstránená
gab
21. aug 2022

Alexander, Bartolomej, Maximilián, Víťazoslav

jamidea
21. aug 2022

Dlhe mena su fajn, horsie su potom ich skomoleniny, resp.skratene verxie. Sebastian-sebi, maximilian-max,maxo. Fuj

kristiii
21. aug 2022

Nikoleta, Dominika, Alexandra, Karolína/ Alexander (viac štvorslabičných chlapčenských, čo by sa mi páčili, ma nenapadá) ak by postačili aj kratšie, tak napríklad Daniel, Michael, Dominik, Tobias..

basska_b
21. aug 2022

Najhorsie je, ze tie dlhe mena VZDY ludia skracuju, cize dieta nikdy nebudu volat Alexander, Karolina, Maximilian a pod. A pokial sa ti tie bezne skratky nepacia, tak to meno nebude to prave orechove. Ale mozno staci vydrzat, mna po 18tke vsetci volali Barbora 😃

moonlight1210
21. aug 2022

Co mi tak zbezne napadaju: Elizabeta, Hildegarda, Eleonora, Emanuela, Alexandra, Valentina, Nikoleta, Hajnalka, Augustina, Bernadeta, Bohumila, Frederika, Margareta, Vladimira.

abbey1
21. aug 2022

Sranda, koľko žien tu buď nepochopilo zadanie, alebo nevedia rozdeliť meno na 4 slabiky.

autor
21. aug 2022

@basska_b Práveže ja milujem skratky za to sa mi pačia dlhé mená. Z dlhého mena vymyslim dostatok prešmyčiek a moje srdce plesá radosťou :D

anavixy
21. aug 2022

Nedávno sa narodila jedna Sebastiána 😄 💁🏻‍♀️

dzescebuly
21. aug 2022

@ninusa221 to není na 4 slabiky

zuzanka.zuzu
21. aug 2022

@abbey1 okrem alzbetky ktoré nepochopili?

abbey1
21. aug 2022

@zuzanka.zuzu napr moonlight. Skús si prejsť tie mená a počítať slabiky. ;)

abbey1
21. aug 2022

@zuzanka.zuzu detto meno Maximilian.

abbey1
21. aug 2022

@zuzanka.zuzu Sebastiána detto.

zuzanka.zuzu
21. aug 2022

@abbey1 jaaaj ja že baby píšu "minimálne 4slabicne" a autorka chce presne 4slabicne, takže ďalšia čo som to nepochopila 🙈

anavixy
21. aug 2022

@abbey1 v komentári autorka písala, že sa jej páčia dlhé mená, o čo ide 😄 a ako sa teda slabikuje Sebastiana, ked uz mudrujeme 🙊

janickacrazy
21. aug 2022

@anavixy se-bas-ti-a-na

abbey1
21. aug 2022

@anavixy Kým si mi napísala komentár, mohla si si vygoogliť, ako sa tie mená slabikujú. Bude sa ti to hodiť minimálne, keď budeš dieťaťu úlohy do školy kontrolovať.. Nie vždy je ia a podobne deliteľná dvojhláska.

anavixy
21. aug 2022

@janickacrazy ďakujem, chcela som odpoveď od pani doslovnej 😄
@abbey1 predstav si, že viem ako sa slabikuje, aj kopec iných vecí 🙂 Akurát teda neviem, čo je také “hlúpe” na tom, keď niekto napíše, že sa mu páčia dlhé mená a niekto iný mu teda dlhé meno napíše. 😃

abbey1
21. aug 2022

@anavixy Kde som ja použila slovo hlúpe? A prečo si sa ma pýtala, ako sa to slovo rozdeľuje, keď to vieš? ;)

Strana
z2