Meno na 4 slabiky
Mám rada dlhé mená. Viete poradiť? Alebo ktoré vás napadnú štvorslabičné mená (je jedno či chlapec dievča) :D
Ďakujem 🙂
Katarína, Karolína, Frederika, Miroslava
@akinomel to sú 4 písmená, nie slabiky
Dominika, Jozefina, Kornelia…. Akoze kvantum :D
Dominika, Veronika, Slavomíra, Natália, Bernardína, Valentína, Michaela
Katarína, Magdalénka, Veronika,
Ja neuznávam dlhe mena ale ked uz tak Alžbetka.
@matullienka uvedomila som si, zle som prečítala
Alexander, Bartolomej, Maximilián, Víťazoslav
Dlhe mena su fajn, horsie su potom ich skomoleniny, resp.skratene verxie. Sebastian-sebi, maximilian-max,maxo. Fuj
Nikoleta, Dominika, Alexandra, Karolína/ Alexander (viac štvorslabičných chlapčenských, čo by sa mi páčili, ma nenapadá) ak by postačili aj kratšie, tak napríklad Daniel, Michael, Dominik, Tobias..
Najhorsie je, ze tie dlhe mena VZDY ludia skracuju, cize dieta nikdy nebudu volat Alexander, Karolina, Maximilian a pod. A pokial sa ti tie bezne skratky nepacia, tak to meno nebude to prave orechove. Ale mozno staci vydrzat, mna po 18tke vsetci volali Barbora 😃
Co mi tak zbezne napadaju: Elizabeta, Hildegarda, Eleonora, Emanuela, Alexandra, Valentina, Nikoleta, Hajnalka, Augustina, Bernadeta, Bohumila, Frederika, Margareta, Vladimira.
Sranda, koľko žien tu buď nepochopilo zadanie, alebo nevedia rozdeliť meno na 4 slabiky.
@basska_b Práveže ja milujem skratky za to sa mi pačia dlhé mená. Z dlhého mena vymyslim dostatok prešmyčiek a moje srdce plesá radosťou :D
Nedávno sa narodila jedna Sebastiána 😄 💁🏻♀️
@ninusa221 to není na 4 slabiky
@abbey1 okrem alzbetky ktoré nepochopili?
@zuzanka.zuzu napr moonlight. Skús si prejsť tie mená a počítať slabiky. ;)
@zuzanka.zuzu detto meno Maximilian.
@zuzanka.zuzu Sebastiána detto.
@abbey1 jaaaj ja že baby píšu "minimálne 4slabicne" a autorka chce presne 4slabicne, takže ďalšia čo som to nepochopila 🙈
@anavixy se-bas-ti-a-na
@janickacrazy ďakujem, chcela som odpoveď od pani doslovnej 😄
@abbey1 predstav si, že viem ako sa slabikuje, aj kopec iných vecí 🙂 Akurát teda neviem, čo je také “hlúpe” na tom, keď niekto napíše, že sa mu páčia dlhé mená a niekto iný mu teda dlhé meno napíše. 😃