Meno pre bábätko
Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂
Ja mám doma Alžbetku a Máriu...veľmi sa mi páči aj Anička a Hanička a z chlapčenských Daniel a Andrej
Ja mám Filipa, Lukáša a Mateja. No páčil sa mi Jakub a mužovi Dominik. S dievčenskymi by som mala asi problém ale páči sa mi Olivia, Alžbetka a Eliška
My máme Paulínku a Dorotku ♥️
Henrich a Emília
Rudolf je môj otec, aj ja som chcela dať synovi, ale nezhodli sme sa na ňom 😅
Nakoniec máme Miroslav a Eva a sú ozaj jediní široko ďaleko
Keď ste si nevybrali z kalendára tak potom neviem aké tradičné meno chcete. Potom už len netradicné alebo tradičné z nejakého bolívijského kalendára🤔🤣
Manžel je Martin, chcel aj syna, dohodli sme sa aspoň na zachovaní inicialkach. Takže máme Michala a Terezku. Ale veľmi sa mi páči Rudko, Dorotka, Milotka, Ludvik alebo Janko. Som tiež za klasické mená a čím "staršie" tým krajšie, pretože nie sú také bežné
Mame Ritu Mariu, Jozefa a Ceciliu. A este by sme sa dobuducna potesili ak by bol Gabriel
Ja mám vybrate pre dievca Anita a pre chlapca Adam
Tak premenujte psa 🤭😁
Ahoj, ja som tiez Katarína a manzela mam Michala ☺️😀 mame dcerku Mišku a syna Matúška.
Ja mám doma Tibora,je rád,že sa nikto v jeho veku tak nevolá :D cíti sa výnimočne ( má 4 🤣 )
Tiež sa mi páči Ondrej ( muž je ) ,Roman, Matúš.
Dievčenské Klára 🤩🤩 Tereza,Táňa.
Syn je Gabriel a dcéra sa bude volať Lucia.
Jonáš, Vincent, Július, Rozália, Adela, Žofia
Tatiana, Lucia, Adela
Tomas, Marek, Roman
My mame Ľudmilku. Paci sa mi aj Kamila, Anna, Elena napr
Máme malého Ondrejka a každému sa to meno páči
My máme Adama, Tomáša a Violu. V rodine ešte máme Cyrila, Jakuba, Michala, Šimona, Emiliu, Žofiu a Anastáziu. Keď tak na to pozerám, máme to v rodine dosť pestré ☺️
My mame dcerku Soňu a synček je Šimon
Viliam, Ondrej.... Tamara, Tatiana, Johanka, Dorotka
Radovan, Richard, Juraj
Barbora, Lucia, Michaela
Veď dajte mená po sebe a vyriešené. Tu padne 100 mien od 100 ľudí 😀
My mame Lilianku a Tomáška. Z dievčenských sa mi ešte páči Rebeka, Miriam a pre chlapca Matej.
My máme Elišku a Simonku ❤️❤️ keby sme mali chlapca bol by Dávid
Konečne "poctivé " slovenské mená.... teším sa z vás žienky 👍
Timotej
Diana
Martin a agata
My máme doma Jakuba 🙂
Tiež sa mi ale veľmi páči pre chlapca Alex a dievčenské je mojím favoritom Eliška 🥰
My máme doma synček Oliver a dcérka Alžbetka. (synovi sme vyberali z mien Oliver a Vladimír - tak som rozhodla ja, a dcéra mala byť Amalia ale nakoniec manžel povedal že by chcel dať meno Alžbetka po jeho babke - mala je narodená na narodky môjho ocina)
Manžel je Vladimír a moja maličkosť Dominika. 🙂
@jance333 krásne....všetky tieto mená máme v okolí a sú krásne.

My mame doma Jakubka a Alzbetku 🤗🥰