Meno pre bábätko
Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂
Naši sú Janko a Magdalénka. Páčili sa nám aj mená: Monika, Ľubica, Michal a Juraj (ale manžel je Juraj a nechceli sme dávať mená po sebe).
My máme Moniku a teraz k nám pribudne Michael
Klárka a Matej
Juraj, Richard, Emanuel.
Este sa mi pacilo Martin, Patrik, dievcenske sme mali vo vybere Petra, Miska, Veronika, Zuzana.
Synovci su Jan, Lukas, Dominik.
Máme Hanku a Jurka.
Ešte sa mi momentálne páčia mená Amélia a Ondrej
Ja som Alexandra a dcerka je Sabina , manzel David 😊. Pre chlapca by sa nam pacilo Denis , mne aj Felix ale nepresiel 😀. Dievcenske sa mi pacilo aj Linda, Nina, Klara, Marina, Malvina, Mileva 🤣. Ale asi bude Barborka 🤣.
Karolína a Benjamín
my máme Šimona, Terezku a Matúška, páčia sa mi ešte Adam , Alexander, Anna, Dorotka..
Ja mam Mareka, Tomáša, Zuzanku a Katarínku😊
Karolína a Tomáš
My máme Luciu.. a chlapca sme.chceli Šimona
My máme doma Agátku a Števka 🙂
Máme tiež z kalendára, ale menej používané: Viola, Valér a Malvína ❤️❤️❤️
Ďalšia tipy: Bohdan, Cyril, Jerguš, Radovan, Johana, Milota, Milica, Aurélia, Helena…
Prajem šťastný výber.
@mimi3008 aj ja mám Richarda a keby sme mali druhého chalana bol by tiež Juraj 😂 podľa mňa obe krásne mená
Pre dievča sa mi páči Mária, Alžbeta, Katarína, Miroslava
Patrik, Pavol, Andrej, Tomáš, Lukáš mena ktore sa nedaju škaredo zavolať... dievčenske mne sa pacila Liliana ale to uz take tradicne nie je
Chlapčenské Filip, Dávid, Jakub, Šimon, Michal, Dominik
Dievčenské Žofka (Žofia), Magdaléna, Margarétka, Grétka, Marína, Terezka, Helenka
A Samuel som tu nečítala...je to krásne meno
u nás deti podedili Miroslav a Anna 😉
Kamarátka sa taktiež nevedeli zhodnúť na mene, tak si spísali zoznam. Aj ona aj manžel, a ktoré meno sa im zhodovalo tak to vybrali. Malý sa volá Matej. Ja mam 6 ročnú dcéra, ktorá napríklad vybrala meno keď bude mat maminka raz ďalšie babatko🥰. Je to riziko, ale vybrala veľmi pekné, zhodou okolností to meno, ktoré bolo ako druhé v poradí na zozname keď sme pre ňu vyberali meno. Neviem ako na to prišla🤔. Inak dcéry sa volajú Stela a Alica. Taktiež som mala podmienku nech je to meno v slovenskom kalendári a je také ,,zvučné” možno nie veľmi časté, možno aj trochu zabudnuté. Pre chlapca sa mi páči napr Jakub. Prajem šťastný vyber. Hlavne nech sa hodí k priezvisku. A treba si taktiež asi uvedomiť že ho bude nosiť celý svoj život. Všetko dobré prajem.
Kristína Simon Sabinka
My mame Filipka, okrem tohto z chlapcenskych sa mi este pacia: Jakub, Tadeas, z dievcenskych: Alzbetka, Dominika, Dorota, Katka, Klara, Karolina, Michaela,Viktoria🙂
Kamarátka ma malého a volá sa Noe 🐳🐋 🙂
My máme Mateja a Miriam.
@lucmirka124 mam kamosku volne ju Mima😉
my mame Alžbetku, ale paci sa mi aj Paulinka 🙂
My mame Juliu a Valeriu
Aj mne môj muž zámerne zneprijemnil niektoré mená.Napr. Monika-motyka, Vanesa-vaňa a Denisa- teniska.o joooj. Chlapi majú na toto špeciálny talent.🙈

Martinko, Ondrík, Paľko... Zuzka, Anička, Evka 😉