Meno pre bábätko
Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂
Eva a Jan.
Mne sa veľmi páči meno Eva. Ak by som mala dievčatko, tak sa volá Eva, ale mám troch chlapcov. Z chlapčenských sa mi páči meno Jan (bez dĺžňa). A ešte sa mi páči : Lucie, Helena, Ivana, Michal, Adam, David
Naši sú Gabriel a Eman. Keby som mala dievčatá, volali by sa Vanda a Viola, prípadne Agáta. Najkrajšie mená sú slovenské bez pridaných písmen ako napríklad Hanna, Izabella...neviem čo tak strašne originálne je na tom jednom písmen navyše 😃
A ešte Marína a Greta sú pekné mena pre dievčatká.
David a Šimon sú super mena, my mame Tobiáša. A dcéry sú Michaela a Alexandra.
Kazda ti tu napise co sa jej paci a budes mať este vacsi humbuk ako si mala.... ale chcem povedat len tolko, ze dcera nastupila do 1. ročnika a maju tam 2 Matúšov, 2 Filipov a 2 Tobiasov, 2 Zary, a ostatne prvacke triedy su na tom dosť podobne... Ak naozaj vyberiete tradicne meno typu Rudolf, Aurel ci Juraj, podľa mňa nešľapnete vedľa ...
Rudyyyy
Paľko, Jožko, hanicka, Zuzanka
Ja mám Pavol a Štefan trosku som sa tomu bránila ale ku priezvisku Hruška také zahraničné mena sa nehodia :D ale uz si neviem predstaviť žeby sa inak volali a hlavne Štefan úplne sa mu hodí čistý Pišta :D
Rudolf a Emília, alebo Juraj a Júlia 🙂
My máme Lenku a Lucku. Chlapčenské sa mi páčia Šimon a Matúš ☺️
vieš, čo napadlo ma ešte: Marína a Richard
My máme Jurka a Mišku a alternatívy boli Ondrej, Roman, Adriana a Hana
My máme Huga a Olivera
Mne sa páči Daniela a Tereza. Chlapčenské Maroš a Martin 🙂
potom pls. daj vedieť , pre ktoré ste sa rozhodli
Monika,Lucia,Mária, Anna,Helena,Zuzana
Martin,Marek,Lukáš,Peter,
Vladko, Matko, Kubko, Natalia, Marcelka
My doma máme Barbora, Jozef, Tomáš a Jakub...
Nase deti maju mena:Tadeáš, Adrián ,Jozef a Ľudmila
Mne sa páči Marína a Mária, aj Anna/ Hana 🙂 A chlapček Gregor, Ondrej, Richard 🙂
My máme Tomáša a Lukáša. Tomáš bol mužov dedo aj môj dedo bol Tomáš. Aj môj bratranec sa tak volá. Nám sa páčilo tak sme dali takéto meno. Bez ohľadu na to kto ako sa volá. Moja rodina vraví, že po mojom dedovi. Muzova rodina hovorí,že po muzovom dedovi😁 a pritom sme vôbec nedali kôli tomu také meno😁 Lukáš sa mi snívalo 😁 a dievčatá by sa volali Ema a Mária
Mne sa z dievčenských páčia: Alžbeta, Júlia/Juliana, Dorota, Kristína
Chlapčenské: Adam, Matej, Jakub, Andrej, Tomáš, Gabriel, Viliam
@adara777 to nechcem, ja mam meno po mame a babke. Manžel by bol za Katarinu ale ja nie 😅
@elenka.k zatiaľ u mňa vyhráva Ondrej a Agáta (aj Oliver, ved psa aj tak voláme Oli 😅)a manžel je za Ľudovíta a Natáliu. Ale dievčenské stale mení, tak este mame pár týždňov, ked sa nedohodneme vyberiem v porodnici ja a hotovo😀😀
Aj Soňa sa mi celkom páči ;) dievka by mala meno aj priezvisko na S 🙂

Ale tak napríklad nepáčia sa mi také zdrobneniny, keď bude naše dieťa raz Alžbetka tak nebude žiadna Betka a podobne. Nerozumiem prečo to tak robia ľudia