icon

Meno pre bábätko

19. sep 2022

Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂

gabriela2952
20. sep 2022

Ale tak napríklad nepáčia sa mi také zdrobneniny, keď bude naše dieťa raz Alžbetka tak nebude žiadna Betka a podobne. Nerozumiem prečo to tak robia ľudia

lululilien
20. sep 2022

Eva a Jan.
Mne sa veľmi páči meno Eva. Ak by som mala dievčatko, tak sa volá Eva, ale mám troch chlapcov. Z chlapčenských sa mi páči meno Jan (bez dĺžňa). A ešte sa mi páči : Lucie, Helena, Ivana, Michal, Adam, David

marcelasladeckova
20. sep 2022

Naši sú Gabriel a Eman. Keby som mala dievčatá, volali by sa Vanda a Viola, prípadne Agáta. Najkrajšie mená sú slovenské bez pridaných písmen ako napríklad Hanna, Izabella...neviem čo tak strašne originálne je na tom jednom písmen navyše 😃

marcelasladeckova
20. sep 2022

A ešte Marína a Greta sú pekné mena pre dievčatká.

sonorono
20. sep 2022

David a Šimon sú super mena, my mame Tobiáša. A dcéry sú Michaela a Alexandra.

bu1bu
20. sep 2022

Kazda ti tu napise co sa jej paci a budes mať este vacsi humbuk ako si mala.... ale chcem povedat len tolko, ze dcera nastupila do 1. ročnika a maju tam 2 Matúšov, 2 Filipov a 2 Tobiasov, 2 Zary, a ostatne prvacke triedy su na tom dosť podobne... Ak naozaj vyberiete tradicne meno typu Rudolf, Aurel ci Juraj, podľa mňa nešľapnete vedľa ...

miruska44
20. sep 2022

@bu1bu súhlasím. Tieto tradičné mená sú teraz ojedinele. Aj mená našich detí nemá nik v triede v škôlke/skole

zun
20. sep 2022

Rudyyyy

jabuducanevesta
20. sep 2022

Paľko, Jožko, hanicka, Zuzanka

sonia1712
20. sep 2022

@miruska44 joj no jurkov je už veľa, my sme si mysleli akí sme originalni haha a mala ma v triede v škôlke ďalšiu elenku a helenku, a na ihrisku mame dvoch ďalších jurkov☺️

kajam
20. sep 2022

@sonia1712 jurka mame aj my ... som prekvapena ze leti to meno ..

hruskalu
20. sep 2022

Ja mám Pavol a Štefan trosku som sa tomu bránila ale ku priezvisku Hruška také zahraničné mena sa nehodia :D ale uz si neviem predstaviť žeby sa inak volali a hlavne Štefan úplne sa mu hodí čistý Pišta :D

valerya
20. sep 2022

Rudolf a Emília, alebo Juraj a Júlia 🙂

easybiz
20. sep 2022

My máme Lenku a Lucku. Chlapčenské sa mi páčia Šimon a Matúš ☺️

elenka.k
20. sep 2022

vieš, čo napadlo ma ešte: Marína a Richard

herodias
20. sep 2022

My máme Jurka a Mišku a alternatívy boli Ondrej, Roman, Adriana a Hana

e3v3a3
20. sep 2022

My máme Huga a Olivera

llull
20. sep 2022

Mne sa páči Daniela a Tereza. Chlapčenské Maroš a Martin 🙂

elenka.k
20. sep 2022

potom pls. daj vedieť , pre ktoré ste sa rozhodli

miruska44
20. sep 2022

@herodias aj moje deti sú Jurko a Miška 😄

zuzana378
20. sep 2022

Monika,Lucia,Mária, Anna,Helena,Zuzana
Martin,Marek,Lukáš,Peter,

erit
20. sep 2022

Vladko, Matko, Kubko, Natalia, Marcelka

barbiska
20. sep 2022

My doma máme Barbora, Jozef, Tomáš a Jakub...

jatyoni
20. sep 2022

Nase deti maju mena:Tadeáš, Adrián ,Jozef a Ľudmila

zuzmarun
20. sep 2022

Mne sa páči Marína a Mária, aj Anna/ Hana 🙂 A chlapček Gregor, Ondrej, Richard 🙂

maxi2
20. sep 2022

My máme Tomáša a Lukáša. Tomáš bol mužov dedo aj môj dedo bol Tomáš. Aj môj bratranec sa tak volá. Nám sa páčilo tak sme dali takéto meno. Bez ohľadu na to kto ako sa volá. Moja rodina vraví, že po mojom dedovi. Muzova rodina hovorí,že po muzovom dedovi😁 a pritom sme vôbec nedali kôli tomu také meno😁 Lukáš sa mi snívalo 😁 a dievčatá by sa volali Ema a Mária

dupinka
20. sep 2022

Mne sa z dievčenských páčia: Alžbeta, Júlia/Juliana, Dorota, Kristína
Chlapčenské: Adam, Matej, Jakub, Andrej, Tomáš, Gabriel, Viliam

autor
20. sep 2022

@adara777 to nechcem, ja mam meno po mame a babke. Manžel by bol za Katarinu ale ja nie 😅

autor
20. sep 2022

@elenka.k zatiaľ u mňa vyhráva Ondrej a Agáta (aj Oliver, ved psa aj tak voláme Oli 😅)a manžel je za Ľudovíta a Natáliu. Ale dievčenské stale mení, tak este mame pár týždňov, ked sa nedohodneme vyberiem v porodnici ja a hotovo😀😀

autor
20. sep 2022

Aj Soňa sa mi celkom páči ;) dievka by mala meno aj priezvisko na S 🙂