icon

Meno pre chlapca

25. sep 2023

Ahojte baby, v rodine môjho muža sa traduje meno na L. Viete mi nejaké pekné poradiť? Ďakujem, môže aj nebyť na L.😁

anjelicek26
25. sep 2023

Leonard, Lennard, Lewi, Luca-s, Liam, viac pekneho ma nenapada....

adik64
25. sep 2023

Ak by som mala vybrať na L, dala by som Libor alebo Leon. Prípadne aj Ľuboš, ak nevadí Ľ.

luccija
25. sep 2023

Lukáš, keď nie na L Richard, David

kiki68
25. sep 2023

Lucien, Leonard, Len, Lukas, Luis

inana11
25. sep 2023

Keby muselo byt na L tak dám Leonarda… ja mam dvoch chalanov,Huga a Oskara a namiesto Oskara som chcela cypriana😃

petronelag
25. sep 2023

Lukáš a ak dievčenské tak Lucia.

elenka.k
25. sep 2023

Levoslav 😉
Alan alebo Richard

zlatkapaps
25. sep 2023

Ja mam slabost pre meno Lukas 😀 Aj moj muz je Lukas, A keby mam chlapca (Mam Lauru 😀 ) , tak tiez mu dam asi rovnake meno po muzovi 😀 Ale ked som bola mladsia, tak som si hovorila, ze synovi dam meno Daniel 😀 To sa mi uz teraz az tak velmi nepaci 😀

kristiii
25. sep 2023

@zlatkapaps za mňa tiež top chlapčenské meno, dokonca sa mi páči aj v akejkoľvek zahraničnej verzii. A Daniel je tiež veľmi pekné.
Autorka, okrem týchto sa mne páčia napríklad ešte Michal, Alex, Alan, Tobias, Mateo, Patrik..inak na L sa mi celkom páči Ludvik, ale to by som nemala odvahu dať 😅

jessica6
25. sep 2023

Mne sa paci Leo (toho mam doma), Leon, Luis..

beata_k
25. sep 2023

Lionel, Liam, Leo, Leoš, Leon, Leonard, Leonardo, Luis

lubina
25. sep 2023

Leopold, Lubomir, Ludovit, Ladislav, Leo, Levoslav.....je vela mien na L, len ktore sa tebe a muzovi bude pacit 😉

hapipa
25. sep 2023

Skrátene možno Leon? Aj takého chalana som poznala, ale bol rómskej národnosti 😀 (nič v zlom, samozrejme). Len neviem, ako veľmi bežné sú takéto mená u nás 😀 Síce keď počujem a vidím v škôlke tie mená, tak ma už absolútne nič neprekvapí 😀

marusiao
25. sep 2023

Lucian, Patrik

martinenka886
25. sep 2023

Lukas, Leonard. To su podla mna take najkrajsie. A to je fakt az taka tradicia, ze si nemozte zolit meno na ine pismeno?

panizima
25. sep 2023

Lukas

pe_mi
25. sep 2023

Richard, Matej, Branko

michellemary
26. sep 2023

V okolí mám Lukáš Ladislav, Lucián, Levoslav, a kamoškina sestra má ročného Leopolda

bm_
29. sep 2023

@inana11 to naozaj? ja som si myslela ze dalsi clovek ako ja na svete nemoze existovat, cakame chlapca a asi bude Oskar. ale velmi zvazujeme cypriana, len zijeme v zahranici tak mu nechceme komplikovat zivot :D

lopticka001
29. sep 2023

Lukaš je pekne meno 🙂

inana11
29. sep 2023

@bm_ no my sme nakoniec cypriana dali papagája🤷‍♀️ale za mna skvele meno… a Oskar,no živel u nás… tak má napada že tie mena na “O” sú nejake kriticke u chalanov,apson v mojom okoli lebo tento nás Oskar je fakt riadne cislo a to má len dva roky🤦‍♀️😃

miska1145
2. okt 2023

Lukáš Leo Leonard