Meno pre chlapca
Ahojte baby, v rodine môjho muža sa traduje meno na L. Viete mi nejaké pekné poradiť? Ďakujem, môže aj nebyť na L.😁
Ak by som mala vybrať na L, dala by som Libor alebo Leon. Prípadne aj Ľuboš, ak nevadí Ľ.
Lukáš, keď nie na L Richard, David
Lucien, Leonard, Len, Lukas, Luis
Keby muselo byt na L tak dám Leonarda… ja mam dvoch chalanov,Huga a Oskara a namiesto Oskara som chcela cypriana😃
Lukáš a ak dievčenské tak Lucia.
Levoslav 😉
Alan alebo Richard
Ja mam slabost pre meno Lukas 😀 Aj moj muz je Lukas, A keby mam chlapca (Mam Lauru 😀 ) , tak tiez mu dam asi rovnake meno po muzovi 😀 Ale ked som bola mladsia, tak som si hovorila, ze synovi dam meno Daniel 😀 To sa mi uz teraz az tak velmi nepaci 😀
@zlatkapaps za mňa tiež top chlapčenské meno, dokonca sa mi páči aj v akejkoľvek zahraničnej verzii. A Daniel je tiež veľmi pekné.
Autorka, okrem týchto sa mne páčia napríklad ešte Michal, Alex, Alan, Tobias, Mateo, Patrik..inak na L sa mi celkom páči Ludvik, ale to by som nemala odvahu dať 😅
Mne sa paci Leo (toho mam doma), Leon, Luis..
Lionel, Liam, Leo, Leoš, Leon, Leonard, Leonardo, Luis
Leopold, Lubomir, Ludovit, Ladislav, Leo, Levoslav.....je vela mien na L, len ktore sa tebe a muzovi bude pacit 😉
Skrátene možno Leon? Aj takého chalana som poznala, ale bol rómskej národnosti 😀 (nič v zlom, samozrejme). Len neviem, ako veľmi bežné sú takéto mená u nás 😀 Síce keď počujem a vidím v škôlke tie mená, tak ma už absolútne nič neprekvapí 😀
Lucian, Patrik
Lukas, Leonard. To su podla mna take najkrajsie. A to je fakt az taka tradicia, ze si nemozte zolit meno na ine pismeno?
Lukas
Richard, Matej, Branko
V okolí mám Lukáš Ladislav, Lucián, Levoslav, a kamoškina sestra má ročného Leopolda
Lukaš je pekne meno 🙂
Lukáš Leo Leonard

Leonard, Lennard, Lewi, Luca-s, Liam, viac pekneho ma nenapada....