Meno pre chlapca. Ja chcem zahraničné, muž skôr slovenské
Ahojte. Prosím poraďte meno pre chlapca. Ja by som chcela zahraničné, muž skôr slovenské. Prešli sme už asi všetky a vôbec žiadna zhoda. Mne sa paci Liam, Noel ale muž ani počuť. Prosím nejaké tipy aj keď už sme asi všetko prešli. Ďakujem 😊
Doma mám Filipa a Samuela a páči sa mi ešte Gabriel😉
Ani mojmu muzovi sa ziadne meno pre chlapca nepacilo. Ja som chcela Ondreja, Vratka😁. Nakoniec som Raz, v 8 mom mesiaci prisla domov a pyta sa ma, ci by sa nemohol volat Branko(nie Branislav). Tak Branko ma uz 2 roky.
..moj muz vlastne vybral obom nasim detom mena😁
A co tak Žofré ? 😄😄 to mate aj zahranicne aj slovenske😄 zahranicne znenie, slovensky pravopis...alebo Džim ci Džon 😄😄 k priezvisku Hudák ako uliate👌
@stanislavicenka ale trošku to nedomyslel. Mali ste dat radšej Branislav a hovoriť mu Branko , lebo Branko bude pekne kým bude max 8 rokov, ale keď sa dospelý muž bude na oficiálne dokumenty podpisovať Branko alebo predstavovať cudzím ludom, bude to komické.
Maroš, Marek, Gregor
@lucka186 necitala som si komentare
@silviazlat aj ja som si tak myslela to by išlo k priezvisku
no Liam sa mu nečudujem lebo to mi pripadá tako činske meno , keby vidím na papieri napísané Liam Hudak tak si myslím wietnamsky mešianec
Tobias Hudák , Eduard Hudák, Nicolas Hudák
@zuzanockamt Gregor to pasuje najlepšie čo tu sa píše
K tomu priezvisku by sa hodilo napr. Erik, Peter, Viliam, Tomáš, Patrik, Mário alebo Marek, Boris aj veľa iných.
@veronika4495 my tiež máme Adamka a keby že príde druhý chlapec bol by ti Matúš 😀 ja nechápem čo vidia všetci nad zahraničnými menami no ale prosím ,proti gustu....pokiaľ je pani niekde z mesta,budis tam je to zauzivanejsie no pokiaľ je z dediny,tak s pánom bohom.Aj my tuná máme pár medzinárodných mien a je to des aj pre chudaciky deti bohužiaľ.....
Oliver, Vratko, Félix, Filip, Marko 🙂
Richard, Oliver, Daniel, Norbert, Marek... žiadna diakritika ani problém napr. v cudzom jazyku
@nikyball ja si myslim, ze v ten den pozeral hokej heal Branko Radivojevic😂
Patrik, Marco, Marek, Nicolas,Sebastian, Mario, Erik, Filip, Robert, Alex, Dominik, Adrian 🙂
a co tak Michael? Je to celkom zahranicno-slovenske a originalne...
Kristián Hudák
Samuel Hudák
Leonard Hudák
Patrik Hudák
Aurel Hudák
Matej Hudák
Vratko Hudák
@lucka186 Michael Hudak, Šimon Hudak, Oliver Hudak, Damián Hudak, Elias Hudak
@chellina Elias je najznamejsie zidovske meno 😀 Ked niekde vo svete povie, ze je Elias tak vsetci budu predpokladat ze je zid 😅 Ak sa raz poberie do sveta, tak po otazke ako sa volas, bude mat najcastejsie otazku, ci je zid 😂
@kittykat22 toto je pekný blud 🤣🤣🤣 Eliáš je biblické meno nie židovské, v zahraničí má mnoho podôb najčastejšie Elijah, Eliot alebo Elias ...napríklad taký Elijah Wood ...ešte sme sa nestretli s nikým kto by nám takýto blud k tomu povedal teda a toto je 1x 😂 to ako keby každá Sára musela byť židovka a taktiež každý Alexander ....my sme teda kresťania ale malý neni ani pokrstený. V každom prípade nemáme takéto antisemitistické zmýšľanie a predpokladám že vo svete taktiež nie to len asi na Slovensku sa nájde možno niekto kto takto rozmýšľa to akoby som tvrdila že každá Vanessa je Rómka...