icon

Meno pre chlapca. Ja chcem zahraničné, muž skôr slovenské

lucka186
18. jún 2020

Ahojte. Prosím poraďte meno pre chlapca. Ja by som chcela zahraničné, muž skôr slovenské. Prešli sme už asi všetky a vôbec žiadna zhoda. Mne sa paci Liam, Noel ale muž ani počuť. Prosím nejaké tipy aj keď už sme asi všetko prešli. Ďakujem 😊

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
anelehka
18. jún 2020

Doma mám Filipa a Samuela a páči sa mi ešte Gabriel😉

petkaaa
18. jún 2020

@lucka186 Tak Liam Hudák sa podľa mňa vôbec nehodí. Oliver by bolo fajn, Teodor, Timotej, Marko...

h2
18. jún 2020

@anelehka Práve som išla písať Gabriel, alebo Samuel, keď sa objavil Tvoj príspevok! 😊

h2
18. jún 2020

@petkaaa Teodor Hudák je super kombinácia! Aj skrátená forma Teo znie pekne.

h2
18. jún 2020

@lucka186 K dvojslabičnému priezvisku by som odporúčala trojslabičné krstné meno.

jaass
18. jún 2020

@h2 8 rokov je malo na to, aby ti vedel odpovedat, ci je spokojný. 😫😱😩😖😬 Je to ešte total decko. Skus sa ho to opýtať, keď bude mať 30 😉😉😉😉😉😉😉😉

stanislavicenka
18. jún 2020

Ani mojmu muzovi sa ziadne meno pre chlapca nepacilo. Ja som chcela Ondreja, Vratka😁. Nakoniec som Raz, v 8 mom mesiaci prisla domov a pyta sa ma, ci by sa nemohol volat Branko(nie Branislav). Tak Branko ma uz 2 roky.
..moj muz vlastne vybral obom nasim detom mena😁

walteaa
18. jún 2020

A co tak Žofré ? 😄😄 to mate aj zahranicne aj slovenske😄 zahranicne znenie, slovensky pravopis...alebo Džim ci Džon 😄😄 k priezvisku Hudák ako uliate👌

jaass
18. jún 2020

@lucka186 Oliver ❤️

nikyball
18. jún 2020

@stanislavicenka ale trošku to nedomyslel. Mali ste dat radšej Branislav a hovoriť mu Branko , lebo Branko bude pekne kým bude max 8 rokov, ale keď sa dospelý muž bude na oficiálne dokumenty podpisovať Branko alebo predstavovať cudzím ludom, bude to komické.

zuzanockamt
18. jún 2020

Maroš, Marek, Gregor

lenuliatko84
18. jún 2020

@lucka186 necitala som si komentare

dilino
18. jún 2020

@silviazlat aj ja som si tak myslela to by išlo k priezvisku

sara07
18. jún 2020

no Liam sa mu nečudujem lebo to mi pripadá tako činske meno , keby vidím na papieri napísané Liam Hudak tak si myslím wietnamsky mešianec
Tobias Hudák , Eduard Hudák, Nicolas Hudák

sara07
18. jún 2020

@zuzanockamt Gregor to pasuje najlepšie čo tu sa píše

mpg
18. jún 2020

K tomu priezvisku by sa hodilo napr. Erik, Peter, Viliam, Tomáš, Patrik, Mário alebo Marek, Boris aj veľa iných.

heidy222
18. jún 2020

@lucka186 Oskar Hudak znie pekne. Mozte ho volat Osi alebo Oski

dajana1983
18. jún 2020

@veronika4495 my tiež máme Adamka a keby že príde druhý chlapec bol by ti Matúš 😀 ja nechápem čo vidia všetci nad zahraničnými menami no ale prosím ,proti gustu....pokiaľ je pani niekde z mesta,budis tam je to zauzivanejsie no pokiaľ je z dediny,tak s pánom bohom.Aj my tuná máme pár medzinárodných mien a je to des aj pre chudaciky deti bohužiaľ.....

anna_orchid
18. jún 2020

Oliver, Vratko, Félix, Filip, Marko 🙂

bmuller
18. jún 2020

Richard, Oliver, Daniel, Norbert, Marek... žiadna diakritika ani problém napr. v cudzom jazyku

kristiii
18. jún 2020

@lucka186 ked je prvý Lucas, druhý by mohol byť Tobias, Matias, Nicolas. Alebo aj Alex, Filip, Oliver, Daniel, to sú také aj naše, aj zahraničné

stanislavicenka
18. jún 2020

@nikyball ja si myslim, ze v ten den pozeral hokej heal Branko Radivojevic😂

sandrika1986
18. jún 2020

Patrik, Marco, Marek, Nicolas,Sebastian, Mario, Erik, Filip, Robert, Alex, Dominik, Adrian 🙂

chellina
18. jún 2020

@lucka186 my mame Eliáša

0silvia0
18. jún 2020

a co tak Michael? Je to celkom zahranicno-slovenske a originalne...

hivanik
18. jún 2020

Kristián Hudák
Samuel Hudák
Leonard Hudák
Patrik Hudák
Aurel Hudák
Matej Hudák
Vratko Hudák

eriksonka1234
18. jún 2020

@lucka186 Michael Hudak, Šimon Hudak, Oliver Hudak, Damián Hudak, Elias Hudak

kittykat22
18. jún 2020

@chellina Elias je najznamejsie zidovske meno 😀 Ked niekde vo svete povie, ze je Elias tak vsetci budu predpokladat ze je zid 😅 Ak sa raz poberie do sveta, tak po otazke ako sa volas, bude mat najcastejsie otazku, ci je zid 😂

chellina
18. jún 2020

@kittykat22 toto je pekný blud 🤣🤣🤣 Eliáš je biblické meno nie židovské, v zahraničí má mnoho podôb najčastejšie Elijah, Eliot alebo Elias ...napríklad taký Elijah Wood ...ešte sme sa nestretli s nikým kto by nám takýto blud k tomu povedal teda a toto je 1x 😂 to ako keby každá Sára musela byť židovka a taktiež každý Alexander ....my sme teda kresťania ale malý neni ani pokrstený. V každom prípade nemáme takéto antisemitistické zmýšľanie a predpokladám že vo svete taktiež nie to len asi na Slovensku sa nájde možno niekto kto takto rozmýšľa to akoby som tvrdila že každá Vanessa je Rómka...