icon

Meno pre dieťa Mirko. Nie Miroslav

23. jan 2023

Ahojte som zufala za tyzden mam termin a nemame vybrate meno 🤦‍♀️ Miroslav je chlap .. myslite ze ked dam Mirko bude odveci?

Strana
z2
gladys_07
23. jan 2023

Podla mna radsej rovno Miroslav, naco zbytocne komplikovat?

beata_k
23. jan 2023

Mirko nie. Ono je to pekne pre babatko, ale vies si predstavit dospeleho chlapa Mirko? Ja nie.

andreatytler
23. jan 2023

Mirko je pekne a paci sa mi ze je to ine a napriek tomu podobne s otcom, ale na Slovensku je to povazovane za zdrobneninu... neviem ci sa mu to bude hodit ked uz bude dospely muz.

janinah
23. jan 2023

Poznala som jedného Mirka,chlap ako hora a už dedko...no,divné to bolo...Marko sa ti nepáči?

autor
23. jan 2023

Mne sa paci Mateo .. ale zatial nikto nic 🤦‍♀️ dakujem teda tak Mirko nie 🙈

pribinak
23. jan 2023

Dospelý muž s menom Mirko? No paráda. Určite bude nadšený

andreatytler
23. jan 2023

Mateo je tiez pekne... Co znamena ze zatial nikto nic... akoze rodina sa k tomu nevyjadruje?

zuzka0605
23. jan 2023

mne sa Mirko paci...aj na dospeleho.

hela_tn
23. jan 2023

Ja si myslím,že by to šlo..my máme Katku, nie Katarinu

ukulela
23. jan 2023

poznam dospeleho Mirka, nemam s tym problem, nie je to balkanska verzia? Mateo mi nereze ...

lyci
23. jan 2023

poznala som Mirka, mal asi 50. nikdy som sa nad tym nepozastavila a ani nikto iny. podla mna v pohode

h2
23. jan 2023

Náš fyzikár na gympli sa volal krstným menom Mirko. Veľký bielovlasý šesťdesiatnik.
Mala by som na pamäti, že malý Mirko jedného dňa vyrastie a bude mu trápne sa niekde predstavovať.

hrabovo
23. jan 2023

Môj brat je Miroslav, normálne sme ho ako dieťa volali Mirko teraz už len Miro

malacibulka
23. jan 2023

Nevidim nic v neporiadku s Mirkom.

nique
23. jan 2023

Ja osobne by som volila Mirko. A to z praktickeho dovodu: Miroslav sa cudzincom tazko speluje. Ak raz bude v zahranici studovat, ci pracovat, verzia Mirko mu usetri trampoty.

tyrkysova_kobyla
23. jan 2023

Mirko znie prilis detinsky. Ako dospely muz by som sa asi nechcela predstavovat ako Mirko, alebo to vypisovat do tlaciv

anavixy
23. jan 2023

Mirko je normalne juhoslovanske meno, poznam viacerych dospelych Mirkov, len nie Slovakov 🙂

autor
23. jan 2023

@andreatytler moj priatel sa nevyjadruje k tomu menu 🤷‍♀️ ine sa mi nepaci 🤷‍♀️

markaterka
23. jan 2023

Podľa mňa v pohode meno. Mirko môže byť aj v dospelosti. Mne napríklad mená Sebastian a Benjamin nerezu pre muža v dospelosti.

tana85
23. jan 2023

mam v praci jedneho, c9 sa vola Mirco, je to slovinec, nepride mi to vobec cudne

hrabovo
23. jan 2023

@tyrkysova_kobyla mne tak znejú aj ženské mena, Janka, Lenka.... Neviem, mam kamarátky, ktoré sa takto volajú a volám ich Jana a Lena, a im samotným sa to tiež viac paci

ailiba
23. jan 2023

Ja by som dala Miroslav... Ked bude dospely, tak ho mozu rozne volat. Mirko, Mirec, Mino, Miro.
Samotny Mirko je pekne pre chlapceka, a mozno ked bude chlap, tak sa bude aj tak predstavovat Miro. A Meteo... No zalezi na priezvisku. Ak mate slovenske, tak to by bolo divne. Ak mas muza inej narodnosti, tak je to ine.
A Povedzme Erik sa ti nepaci?

simsalabim
23. jan 2023

Nedavala by som rovnake meno ako ma otec. Matteo je fajn. Alebo Marko… ak ma byt na M.

tyrkysova_kobyla
23. jan 2023

@hrabovo s Janou suhlasim, ale Lenka je tusim oficialne (nie Lena). Presne preto sa tera snazim vybrat meno pre dieta, co znie dobre aj v zakladnom tvare 😀

ailiba
23. jan 2023

@tyrkysova_kobyla myslim, ze Lena je grecke meno. Takze moze byt aj oficiálne.
Ach, tie mena... To je vacsiniu dilema. Aj ja som sa vytrapila.

vroni
23. jan 2023

@h2, veru, kombinácia RNDr. Mirko atď nás dlho obveselovala.

autor
23. jan 2023

@ailiba erik je priatelov bratranec s rovnakym priezvisko. .. takze nie

iveta7677
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
23. jan 2023

Mirko je v pohode aj pre dospeleho...aspon v zahranici urcite...

h2
23. jan 2023

@vroni Čakala som, či si ešte niekto naňho spomenie. Ináč, môj najobľúbenejší profesor na škole. 🐺😃

Strana
z2