Meno pre dievčatko ku Gregorovi
Ahojte, poradite nieco ku Gregorovi? Nemusi zacinat na G, ani sa rymovat alebo co, ale hladam skor nejaku klasiku, nie velmi casto pouzivanu.
Diana
U nás v škole sú dvojičky Gregor a Galina
Ja by som dala meno, ktoré sa mi páči a nemusí sa hodiť k staršiemu súrodencovi. Ja mám 5 detí a žiadne meno sa nehodí k sebe. Každý má úplne iné meno. Ja neviem, mne to príde také zvláštne, že aby sa meno hodilo k staršiemu súrodencovi.
@anonym_autor
Hana.
Ja by som dala meno, ktoré sa mi páči a nemusí sa hodiť k staršiemu súrodencovi. Ja mám 5 detí a žiadne meno sa nehodí k sebe. Každý má úplne iné meno. Ja neviem, mne to príde také zvláštne, že aby sa meno hodilo k staršiemu súrodencovi.
@anonym_602e7a 😅 dobre. Ved pisem ze sa nemusi vyslovene hodit, rymovat, zacinat ns g, ale kedze sa mi pacia mena na takyto styl, nechcem liu, teu, ellianu, lebo mi to proste nesedi. A nie k menu prveho syna, ale celkovo ku nam
@anonym_autor
Hana.
@anonym_0fb531 Hana sa hodí aj mne🥰 /môj favorit /,veď je aj herečka Hana Gregorová 😁 a možno ešte Milota /Lotka/ tiež nie veľmi bežné 💛
@anonym_autor Gregora
@anonym_autor Terezka 🙂
@anonym_autor Gretka, Gabriela.
@anonym_autor Anastázia 🫶🏻
Gregor a Gisela
Gabriela
Gloria
Ale z tych klasickych Katarina,Cornelia,Aurelia..Malvina,Barbora
@anonym_autor poznám Gregora, čo má sestru Zoru.
Ku Gregorovi by som vybrala Júlia, Lucia, Silvia, Kamila, Katarína, Andrea
Poznam súrodencov Gregora a Šarlotku.
@anonym_autor Tereza? Lujza?
Gertrúda a Gregor
Už niekto spomínal, ale ako prvé meno ma napadlo Šarlota - Lotka, potom Júlia, možno aj Lucia by bolo pekné.
@anonym_autor me by se Hana libila. Ale teda my sme neladili jmeno k sobe
Moja spoluziacka mala brata Gregora. Ona sa volala Ivana.

@anonym_autor a aká je úroveň keď sa meno musí hodiť k menu súrodenca?
@anonym_de5f41 nemusi sa vyslovene hodit, ako pisem hore. Len nech to nie je Jennifer, alebo nieco podobne. Len z rovnakeho sudka ako ten Gregor