icon

Meno Vendelína

10. mar 2022

Našla som toto meno v jednom kalendári a veľmi sa mi zapáčilo. Nikdy pred tým som ho ešte nepočula. Poznáte voľáku? ☺️

Strana
z2
lucka_ke
10. mar 2022

ani nepoznám ani sa mi nepáči... sú aj krajšie mená na V

autor
10. mar 2022

@lucka_ke Mne sa páči toto 🤷🏽‍♀️ Viem si predstaviť, že by som ju volala Vendy, Elina

sisa_s
10. mar 2022

Elina je elektricka 😀 ved ked sa ti paci, daj 😀 mne sa nepacia nasilu originalne mena, vanda znie urcite lepsie

denden77
10. mar 2022

Vendy.. to je ako zo Slnce, seno.. 😁

zdenka11081983
10. mar 2022

Ach jaj. Co téma s paci sa Vam meno, to katastrofa. Stále čakám deň keď príde Alfonzia... .

lucka_ke
10. mar 2022

neviem, mne sa nepáči ani Viola, Valéria... keď už tak Veronika (Veru, Nika), Viktória (Viki) alebo Vanessa (Van)

autor
10. mar 2022

@sisa_s Neznie mi to veľmi netradične 😅 Na FB je aj veľa Sloveniek s týmto menom, čo som pozerala.

adamadent
10. mar 2022

Paci sa mi veľmi Vendulka.

autor
10. mar 2022

@adamadent Aj mne

sonia_wiener
10. mar 2022

Môže byť, mne sa paci 🙂

janulka182
10. mar 2022

@zdenka11081983 presne tak. uz minule som to pisala aj ja. stale temy s pripečenymi menami. podla mna ich zaklada stale ta ista osoba. a hlavne ako anonym, lebo vsak je to prisne tajne.

autor
10. mar 2022

Sem sa neoplatí asi nič písať, lebo ženy sem chodia iba urážať a skritizovať všetko...

autor
10. mar 2022

Ale chápem... Každý musí mať meno Jana,Katarína,Natália,Ema,...

lubina
10. mar 2022

uz ak by som mala mat nieco podobne, tak radsej Vendula

buberova
10. mar 2022

Nepoznám... Ale asi by som nebola rada keby sa tam volám

tosomja
10. mar 2022

My mame Žofiu

beronsche
10. mar 2022

poznam.. Volaju ju Vena a je to starsia mentalne zaostala pani zo soc. slabej rodiny.
Meni to nieco na tom, ze sa ti to meno paci? 🙂
... To je zase otazka...

karhu
10. mar 2022

ach😖

lubmar
10. mar 2022

Baby fakt nic v zlom, ale kde na tie mena chodite?? Alebo ozaj mate tolko volneho casu, ze lustrujete snad kalendare s menami este z dob Marie Terezie, alebo co. Tym nemyslim samozrejne teraz zrovna teba, toto je este jedno z tych prijatelnejsich mien.. Ale dievcatko ta bude zakazdym pozehnavat, ked bude musiet niekde vyplnovat nejeky formular, kde byva kolonka na meno kratka. Dufam, ze aspon mate kratke priezvisko. Pretoze kym napise svoje meno Vendelina Belodlhopotocka, tak ostatne deti uz budu mat polovicu pisomky napisanej. A stejne ju nikdy nikto nebude volat Vendelina, to si mozes byt ista, vzdy to budu len nejake skratky mena. Tak naco potom toto...

silvia33_33
10. mar 2022

Poznám, volali ju Venda, keď mala 18 zmenila si ho na Máriu.

trema
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
10. mar 2022

@trema a ktore to, či chces zostať anonymne?

ivanka12311
10. mar 2022

Vendula 😵‍💫 úprimne?nechcela by som sa tak volať

karolinakr
10. mar 2022

Mne sa zas Viktoria nepači a je v prvej 10ke..Vendelina neviem, asi už potom Vanda, aj ked ta bola tiež skritizovania.
Alfonzia, Albina to tiež nemusim, ale pozor, mam rada neotrepane, takze Emka, Sofia, Matko, Kubko nehrozi..pači sa mi, ak je trebars 1 na škole..to je take cool, či nie?

marcellka32
10. mar 2022

Máme psa a volá sa Vendy

janickacrazy
10. mar 2022

no nemôžem si pomocť, ale napadne ma vždy Vendulka-utešiteľka z Básnikov, no ale ked sa ti páči, tak daj

karolinakr
10. mar 2022

@janickacrazy hehe, presne tak

oli2782
10. mar 2022

Mám známeho chlapa - Vendelín. Voláme ho Vendi. To meno som predtým ani nepoznala ale musím uznať, že sa mi zapáčil😊 Je to veľmi atraktívny a úspešný muž😊

1gramofon
10. mar 2022

Co sa hneváš, že sa to meno nepáči každej tu na MK? Je to tvoja vec aké meno dáš, ale keď založís diskusiu na nete, dostupnú pre každého, tak tu bude aj názor, ktorý nechceš, je tam toho.

My sme mali v predošlej práci takéto meno, kolegyňa s tým prišla, že budeme ako v českých filmoch, ženy od kráv 😂 mali sme aj vendulku, ja som bola vlastička 😂😂😂

karolinakr
10. mar 2022

@oli2782 moj znamy zvykne hovorit : Poď sem Vendo ! On tak oslovuje všetkych, Vendo je univerzalne meno pre vsetkych mužov

Strana
z2