Meno Vendelína
Našla som toto meno v jednom kalendári a veľmi sa mi zapáčilo. Nikdy pred tým som ho ešte nepočula. Poznáte voľáku? ☺️
@lucka_ke Mne sa páči toto 🤷🏽♀️ Viem si predstaviť, že by som ju volala Vendy, Elina
Elina je elektricka 😀 ved ked sa ti paci, daj 😀 mne sa nepacia nasilu originalne mena, vanda znie urcite lepsie
Vendy.. to je ako zo Slnce, seno.. 😁
Ach jaj. Co téma s paci sa Vam meno, to katastrofa. Stále čakám deň keď príde Alfonzia... .
neviem, mne sa nepáči ani Viola, Valéria... keď už tak Veronika (Veru, Nika), Viktória (Viki) alebo Vanessa (Van)
@sisa_s Neznie mi to veľmi netradične 😅 Na FB je aj veľa Sloveniek s týmto menom, čo som pozerala.
Paci sa mi veľmi Vendulka.
@adamadent Aj mne
Môže byť, mne sa paci 🙂
@zdenka11081983 presne tak. uz minule som to pisala aj ja. stale temy s pripečenymi menami. podla mna ich zaklada stale ta ista osoba. a hlavne ako anonym, lebo vsak je to prisne tajne.
Sem sa neoplatí asi nič písať, lebo ženy sem chodia iba urážať a skritizovať všetko...
Ale chápem... Každý musí mať meno Jana,Katarína,Natália,Ema,...
uz ak by som mala mat nieco podobne, tak radsej Vendula
Nepoznám... Ale asi by som nebola rada keby sa tam volám
My mame Žofiu
poznam.. Volaju ju Vena a je to starsia mentalne zaostala pani zo soc. slabej rodiny.
Meni to nieco na tom, ze sa ti to meno paci? 🙂
... To je zase otazka...
ach😖
Baby fakt nic v zlom, ale kde na tie mena chodite?? Alebo ozaj mate tolko volneho casu, ze lustrujete snad kalendare s menami este z dob Marie Terezie, alebo co. Tym nemyslim samozrejne teraz zrovna teba, toto je este jedno z tych prijatelnejsich mien.. Ale dievcatko ta bude zakazdym pozehnavat, ked bude musiet niekde vyplnovat nejeky formular, kde byva kolonka na meno kratka. Dufam, ze aspon mate kratke priezvisko. Pretoze kym napise svoje meno Vendelina Belodlhopotocka, tak ostatne deti uz budu mat polovicu pisomky napisanej. A stejne ju nikdy nikto nebude volat Vendelina, to si mozes byt ista, vzdy to budu len nejake skratky mena. Tak naco potom toto...
Poznám, volali ju Venda, keď mala 18 zmenila si ho na Máriu.
@trema a ktore to, či chces zostať anonymne?
Vendula 😵💫 úprimne?nechcela by som sa tak volať
Mne sa zas Viktoria nepači a je v prvej 10ke..Vendelina neviem, asi už potom Vanda, aj ked ta bola tiež skritizovania.
Alfonzia, Albina to tiež nemusim, ale pozor, mam rada neotrepane, takze Emka, Sofia, Matko, Kubko nehrozi..pači sa mi, ak je trebars 1 na škole..to je take cool, či nie?
Máme psa a volá sa Vendy
no nemôžem si pomocť, ale napadne ma vždy Vendulka-utešiteľka z Básnikov, no ale ked sa ti páči, tak daj
@janickacrazy hehe, presne tak
Mám známeho chlapa - Vendelín. Voláme ho Vendi. To meno som predtým ani nepoznala ale musím uznať, že sa mi zapáčil😊 Je to veľmi atraktívny a úspešný muž😊
Co sa hneváš, že sa to meno nepáči každej tu na MK? Je to tvoja vec aké meno dáš, ale keď založís diskusiu na nete, dostupnú pre každého, tak tu bude aj názor, ktorý nechceš, je tam toho.
My sme mali v predošlej práci takéto meno, kolegyňa s tým prišla, že budeme ako v českých filmoch, ženy od kráv 😂 mali sme aj vendulku, ja som bola vlastička 😂😂😂
@oli2782 moj znamy zvykne hovorit : Poď sem Vendo ! On tak oslovuje všetkych, Vendo je univerzalne meno pre vsetkych mužov

ani nepoznám ani sa mi nepáči... sú aj krajšie mená na V