Michal alebo Michael
Ahojte, vyberáme meno a nevieme sa rozhodnúť. Samozrejme, ale chcem sa poradiť s vami, čo sa vám páči viac? Michal alebo Michael? 😊
Michal
Michal 🙂 také mužnejšie
nie je to jedno? aj tak ho budú volať Mišo 😂
Michal
Michael
Michael
@zuzanka.zuzu ale ,ak pôjde do zahraničia - tam zapadne 😉
Michal je zastaralé v dnešnej dobe
Myslím ako tie mená: Jozef, Pavol, Ján, Michal
som tím michal. a volať ho môže každý michal, nemusí byť mišo
Michal
Nemusia ho volať Mišo, ale Michal mu povedia skôr ako Michael
mne sa paci michael kvoli tomu, ze je to medzinarodny tvar a nikdy nevieme, kde nase deti skoncia. michael, gabriel, daniel, samuel a pod. sa mi vsetky pacili 🙂
Ak zijete na svk tak michal. Je to dost otravne opravovat ludi, ze som s e. Ak zijete v zahranici, tak michael. Inak je to krasne meno
Michael, je to take krajsie za mna. A tiez pomerne medzinarodne, nebude nu to neskor v zahranici nikto komolit a hovorit „ mihaal „
za mna je krajsie Michal, meno Michael mi velmi evokuje super krestanske meno, neviem preco 🙈
Tiez som tim Michal. Je to slovenske, muzne, paci sa mi to. Ale tak je to moj nazor, samozrejme, ze tu budu komentare 50:50, tak ci tak sa musis rozhodnut podla seba, co sa tebe paci viac 😀
Viac sami páči Michal ako "Majkl"
Keby mám mať niekedy Miša tak jedine Michaela.
Michal. Michael mi pride take priteplene. Ale to je len moja asociacia
Ja mam syna Michala
Ma spoluziaka Michaela a aj tak ho kazdy vola Misko . A aj kamoska ma Michaela a rovnako
@rolinka28 michal
Michael ❤️
Ja hlasujem za Michala 🙂
@rolinka28 Mne sa nepáči ani jedno...
Navyše aj tak ho budú volať Miško a takých tu behá každý druhý chlapec s tým menom. Ja by som nikdy nedala takéto typicky sk mená sa mi od mala nikdy nepáčili. No raz v nemocnici keď sa mi syn narodil bola somnou na izbe pani co dala meno synovi Mojmír...
Toto slovanské meno mi príde z dôb kráľov a veru ani ich moc nie je
@zuzanka.zuzu presne, mame v triede Michaela a hovoria mu Miso. Jedina jeho matka neustale riesi, ze mu zas niekde zabudli napisat e. Druheho syna maju tiez s tradicnym menom, ale bez makcena.

@rolinka28 mne michael. Mala som ho aj vo vybere. Aj ked v nasom kalendari je tusim len michal