icon

Mila, Milina alebo Milotka

31. mar 2025

Ahojte, paci sa mi meno Mila - skratka Mili (ano teraz ho pouzila nejaka moderátorka ale mne sa paci už dlhsie)...okolie ale ze to je ako keksik. To mi predtym nenapadlo, skor sa mi to spajalo s Milou Kunis. Tak hladam nejake meno kde by ta Mila bola ako jeho verzia. Ale nie Emilia- je to pekne meno ale chcem nieco na M. Co tak Milina alebo Milotka? Mozno tu dostanem nejaky iny tip 🙂 Dakujem.

Strana
z2
kavasmliekom
31. mar 2025

Z tých troch by som dala Mila. Ale osobne poznám aj krajšie mená.

zuzikak
31. mar 2025

Mila - v skolke ju budu volat Milka - a teda je to odvodene od Emilie. Milotka znie divne. Od 10 rokov ani nebude chciet aby ju niekto volal Milotka...lebo je to zdrobnenina. Milina zase znie ako srbske meno : Milina, Milica, Danica a ina ..ica....Asi teda ak by som si uz musela len z tychto vybrat tak Mila ale priprav sa na to ze ucitelky ju Mila volat nebudu - ani spoluziaci ci babicky.Mozno jej aj Miluska povedia pri vsetkych troch obdobach.

stellarstar
31. mar 2025

Nie, na M sú aj krajšie mená, napr Michaela, Matilda, Melisa alebo Melissa, Melinda...

petamich
31. mar 2025

@zuzikak syn ma v triede Milu a volaju ju Mila, nik jej Milka nehovori 🙂 aj ucitelku ju volaju Mila a aj babka ju vola Mila (kedze je to moja exkolegyna) a na zakladnej skole ak sa raz predstavi ako Mila, tak ju tak aj budu volat, moj muz je Peter a vsetci ho volaju prezyvkou, lebo sa tak od detstva predstavuje, ono obcas si to clovek naozaj dokaze nastavit tak trochu sam a dnesne babky aktualne nemaju 70, ze Mila by bola Milka ale tak to je len moj nazor a mozno som naivna

autorka: mne sa paci Mila, Milica ale aj Mileva (sperkarka Petra Toth ma dceru Milevu)

denkabemommy
31. mar 2025

Najkrajšie je Mila ale všetci ju budú volať Milka a vieme kto je Milka -fialová krava.. takže to bude šikana až do dospelosti 🙂. Za mňa je krásne meno na M Matilda. Neokukané, vznešené a jednu poznám osobne a je to veľmi zlatá osoba 😊

pribinak
31. mar 2025

Mila je veľmi pekne 🍀🍀

evcagabi
31. mar 2025

Ak by som mala druhe, asi by som chcela Milu

jaden
Autor odpoveď zmazal
sendy1977
31. mar 2025

Milina 😊

lllaila
31. mar 2025

Normálne ma meno Milina zaujalo. A dokonca je aj v kalendári. Hlasujem za Milina, fakt pekné meno 👍

kristella
31. mar 2025

Ja raz nerozumiem týmto výrokom: “každý ho/ju bude volať …” Veď predsa to, že ja si niečo myslím, ešte neznamená, že to tak v skutočnosti aj bude. A ešte so stopercentou istotou. Napríklad naši kamaráti v partii majú Milu. Z partie ju deti aj dospeláci volajú Mila, takisto v škôlke aj starí rodičia ju volajú Mila. Mama ju občas osloví Miluška. Za mňa veľmi pekné meno.

petronellla87
31. mar 2025

Ja mám doma Marínu, tiež som často počúvala že to je ako keksy 😀 Ak sa ti Mila páči, chod do toho, ved to je krásne meno

kat_
31. mar 2025

Mila je krasne meno, ako Mila Jovovich 🙂 a ze ju budu nejako volat... decka skomolia hocico ak chcu, moze mat meno akekolvek

jablkovastrudla
31. mar 2025

Syn ma v triede Milu a nikto ju inak nevola, je proste Mila. V skole ich je niekolko lebo na stenach maju podpisane prace tak vidim mena deti v kazdej triede. Mne sa toto meno paci 🙂

mimka11111
31. mar 2025

Milotka-Milota

veronicka88
31. mar 2025

Mali sme vybratu Ladu💓a tiež mi z prvej nenápadne auto😂a keď si povedala Mila❤️ani mi nadol.keksik

ayato
31. mar 2025

Mne sa veľmi páčili mená Milena a Mila, muž nesúhlasil, lebo Milka a Milenka 🤦, ale za mňa krásne mená. Na strednej škole som mala spolužiačku Mildred. To bolo tiež pekné meno .

izabela181
31. mar 2025

Mila je krásne meno 😊 záleží aj od priezviska, mne sa napríklad nepáči, keď je krátke meno aj priezvisko alebo naopak obidve sú príliš dlhé 😅 ako alternatíva Mily sa mi páči Mileva. A keď to takto vidím napísané, aj Milota je veľmi zaujímavé pekné meno

terezkaarthuramax
31. mar 2025

@petronellla87 moje skutočne meno je ako nazov isteho drinku😁
@veronicka88 mne napada princezna.pri mene Lada.

Pekne je Milli. Alebo uz spominana Melissa.

thereisabear
31. mar 2025

Milina mi znie ako pilina. Milota ešte ako-tak. Z týchto by som dala Mila.

glorikarebeka
31. mar 2025

Kamarátka dala dcére meno Melánia

marhulka13
31. mar 2025

@terezkaarthuramax dúfam, že sa nevolas pinacolada😁

flatwhite
31. mar 2025

@veronicka88 Lada je kraaasne ♥️

ivett311
31. mar 2025

Moja dcerka je Mila

mironka
31. mar 2025

@kristella presne tak, pracujem v MŠ, kde deti voláme zväčša ich menom v pôvodnom tvare. Tak napríklad Matej je Matej, žiaden Maťko ani Matejko...a popravde neviem si ani predstaviť volať ho skratkou. Lebo aj u rodičov je Matej a hotovo. Viktória je Viktória a žiadna Vikinka ani Viťka. Lýdia je Lýdia...

barka1
31. mar 2025

Existuje Milina? To sa mi nezdá, ked už, tak Milica.
Moj favorit z podobných mien je Milada.

stastnamamulka
31. mar 2025

@mironka neuveríš,ale ja mám syna Mateja a v MŠ ho zo začiatku volali Maťko 🙄 načo syn ani nereagoval,lebo je odmalička Matej 😁
@autor Milota je krásne meno,ale môžu ju volať aj Lota,Lotka

kocurikpupcek
31. mar 2025

@barka1 áno existuje🙂

ajka123m
31. mar 2025

Syn mal ucitelku v skolke a volali ju Milka, Mila, civilne sa volala Ludmila

elzena2
31. mar 2025

@jablkovastrudla
@petamich to je fakt nejaký novy hit, toto meno?

Strana
z2