Mila, Milina alebo Milotka
Ahojte, paci sa mi meno Mila - skratka Mili (ano teraz ho pouzila nejaka moderátorka ale mne sa paci už dlhsie)...okolie ale ze to je ako keksik. To mi predtym nenapadlo, skor sa mi to spajalo s Milou Kunis. Tak hladam nejake meno kde by ta Mila bola ako jeho verzia. Ale nie Emilia- je to pekne meno ale chcem nieco na M. Co tak Milina alebo Milotka? Mozno tu dostanem nejaky iny tip 🙂 Dakujem.
Mila - v skolke ju budu volat Milka - a teda je to odvodene od Emilie. Milotka znie divne. Od 10 rokov ani nebude chciet aby ju niekto volal Milotka...lebo je to zdrobnenina. Milina zase znie ako srbske meno : Milina, Milica, Danica a ina ..ica....Asi teda ak by som si uz musela len z tychto vybrat tak Mila ale priprav sa na to ze ucitelky ju Mila volat nebudu - ani spoluziaci ci babicky.Mozno jej aj Miluska povedia pri vsetkych troch obdobach.
Nie, na M sú aj krajšie mená, napr Michaela, Matilda, Melisa alebo Melissa, Melinda...
@zuzikak syn ma v triede Milu a volaju ju Mila, nik jej Milka nehovori 🙂 aj ucitelku ju volaju Mila a aj babka ju vola Mila (kedze je to moja exkolegyna) a na zakladnej skole ak sa raz predstavi ako Mila, tak ju tak aj budu volat, moj muz je Peter a vsetci ho volaju prezyvkou, lebo sa tak od detstva predstavuje, ono obcas si to clovek naozaj dokaze nastavit tak trochu sam a dnesne babky aktualne nemaju 70, ze Mila by bola Milka ale tak to je len moj nazor a mozno som naivna
autorka: mne sa paci Mila, Milica ale aj Mileva (sperkarka Petra Toth ma dceru Milevu)
Najkrajšie je Mila ale všetci ju budú volať Milka a vieme kto je Milka -fialová krava.. takže to bude šikana až do dospelosti 🙂. Za mňa je krásne meno na M Matilda. Neokukané, vznešené a jednu poznám osobne a je to veľmi zlatá osoba 😊
Mila je veľmi pekne 🍀🍀
Ak by som mala druhe, asi by som chcela Milu
Milina 😊
Normálne ma meno Milina zaujalo. A dokonca je aj v kalendári. Hlasujem za Milina, fakt pekné meno 👍
Ja raz nerozumiem týmto výrokom: “každý ho/ju bude volať …” Veď predsa to, že ja si niečo myslím, ešte neznamená, že to tak v skutočnosti aj bude. A ešte so stopercentou istotou. Napríklad naši kamaráti v partii majú Milu. Z partie ju deti aj dospeláci volajú Mila, takisto v škôlke aj starí rodičia ju volajú Mila. Mama ju občas osloví Miluška. Za mňa veľmi pekné meno.
Ja mám doma Marínu, tiež som často počúvala že to je ako keksy 😀 Ak sa ti Mila páči, chod do toho, ved to je krásne meno
Mila je krasne meno, ako Mila Jovovich 🙂 a ze ju budu nejako volat... decka skomolia hocico ak chcu, moze mat meno akekolvek
Syn ma v triede Milu a nikto ju inak nevola, je proste Mila. V skole ich je niekolko lebo na stenach maju podpisane prace tak vidim mena deti v kazdej triede. Mne sa toto meno paci 🙂
Milotka-Milota
Mali sme vybratu Ladu💓a tiež mi z prvej nenápadne auto😂a keď si povedala Mila❤️ani mi nadol.keksik
Mne sa veľmi páčili mená Milena a Mila, muž nesúhlasil, lebo Milka a Milenka 🤦, ale za mňa krásne mená. Na strednej škole som mala spolužiačku Mildred. To bolo tiež pekné meno .
Mila je krásne meno 😊 záleží aj od priezviska, mne sa napríklad nepáči, keď je krátke meno aj priezvisko alebo naopak obidve sú príliš dlhé 😅 ako alternatíva Mily sa mi páči Mileva. A keď to takto vidím napísané, aj Milota je veľmi zaujímavé pekné meno
@petronellla87 moje skutočne meno je ako nazov isteho drinku😁
@veronicka88 mne napada princezna.pri mene Lada.
Pekne je Milli. Alebo uz spominana Melissa.
Milina mi znie ako pilina. Milota ešte ako-tak. Z týchto by som dala Mila.
Kamarátka dala dcére meno Melánia
@terezkaarthuramax dúfam, že sa nevolas pinacolada😁
@veronicka88 Lada je kraaasne ♥️
Moja dcerka je Mila
@kristella presne tak, pracujem v MŠ, kde deti voláme zväčša ich menom v pôvodnom tvare. Tak napríklad Matej je Matej, žiaden Maťko ani Matejko...a popravde neviem si ani predstaviť volať ho skratkou. Lebo aj u rodičov je Matej a hotovo. Viktória je Viktória a žiadna Vikinka ani Viťka. Lýdia je Lýdia...
Existuje Milina? To sa mi nezdá, ked už, tak Milica.
Moj favorit z podobných mien je Milada.
@barka1 áno existuje🙂
Syn mal ucitelku v skolke a volali ju Milka, Mila, civilne sa volala Ludmila
@jablkovastrudla
@petamich to je fakt nejaký novy hit, toto meno?

Z tých troch by som dala Mila. Ale osobne poznám aj krajšie mená.