Najkrajšie a najškaredšie meno pre dievča
Ake je pre vás najkrajšie a potom najškaredšie dievčenské meno? 😵
@alchemilkazltozelena Nič nemám proti Vivien ani Sandokanovi, len mi bohato stačia mená zo slovenského kalendára.
@tomiholjubavi pan Kwak 😀 genialne meno asi by som sa pri pohľade do jeho pasu neudržala 😀
@tutu_1 tak v to pevne dufam.... myslela som to ironicky.... 😝
Paci sa mi ako sa tu pise aka hlupa tema, ale prispiet do hlupej temy uz nikomu neprislo hlupe 😀 😀 😀. Ostatne my sa doma bavime aj o hlupostiach, aj s kamaratkami preberame sem tam temy z ktorych asi rigorozna praca asi nebude 😀
Najskaredsie je asi to tvoje, ked zacinas tuto temu. Tak davaj, ako sa volas?
So mnou ležala v pôrodnici žena , dcérku pomenovali Kvetana....😮😮Určite na to mali nejaky "špeciálny" dôvod.....No nemôžem si pomôcť, vždy ma pri počutí tohto "mena" napadne VitanaDDD Alebo Vegeta😆
@papricka33 Kandida je ako nejaka plesnova choroba. To by som nedala aj keby sa v rodine to meno dedilo.
@levica202 ja som andrea. Kdekolvek sa predstavim, hned ma zacnu oslovovat Aďka, neznasam to ☹. Andrea ma vola iba rodina, ako dieta ma volali Ajka, to je aspon pekna skratka z Andrejky, ale kde dofrasa sa prislo na tu Aďku? 🙂.
@novana nechapem porovnavanie vivien so sandokanom..a vivien je ekvivalencia mena bibiana takze neprezivaj..najprv si nastuduj a potom bud mudra
u nas v meste dali chlapcekovi meno k priezvisku ze Vavrinec takze chlapcek sa vola Vavrinec Klinec-chudacik sa mu deti budu smiat
My ideme dať malej meno Markétka a niektorých ľudí pomaly natiahlo, keď sa to dozvedeli :D pritom pre nás a dosť velkú časť rodiny je to najkrajšie meno. To je presný príklad toho, aké je to rôznorodé. 🙂
@kristina74 oprav ich, povedz, že sa volám Andrea. Poznám Annu, ktorú volajú Ajka
Mena nie sú najkrajšie, ani najskaredšie, ale jedinečné 😉
Jistý maďar pojmenoval svou dceru Cisterna, to mi třeba dost drsný i jako zkrácenina Cista :D
@mysga zijete v cechach alebo mate ceske priezvisko?ci sa Ti proste Marketka paci? 🙂
moja teta je Marketa a ma synov Radimka a Jonaska
Keby som zila v Cechach,tak syn je Jindrich 😉
@cervikpepik priatelova mama je češka, s ňou sme preberali české mená,lebo sa mi páčia (krásne sa mi počúva napr.Vašek) a keď sme prešli k Markétke,tak sme vedeli, že to je ono. 🙂 v čechach jedno z najpoužívanejších mien,tu nie je ani v kalendári - teda je - Margitka, ale to už nie je ono. 🙂 a presne kôli tej Margite chytá napr.moju babku infarkt. :D vraj najhoršie meno. Partner má také bežné priezvisko, ale Markéta sa k tomu hodí. 🙂
@alchemilkazltozelena Nie každý má mozgovú kapacitu na pochopenie všetkého, ale nebuď smutná, žiť sa s tým dá. 🙂
@novana to mas z vlastnej skusenosti?
@mysga cesi casto mena pouzivaju v zdrobneninach,velmi sa mi to paci ...tam som Zuzka,volaju po mne Zuzko,Zuzi,Zuzanko...tu som Zuza
To iste Vasek,u nas by bol Vaso alebo nieco podobne...
Dufam,ze tvoja Marketka bude Marketka,my sem tam este tetu volame Marki
Snad to nebude Marta alebo ako vravis Margita
🙂Drzim palce,nech mas porod rychlo za sebou a Marketku v naruci 🙂
Syn mal na tábore "Louisa" vznesené meno pekne znie... Louis Vuitton... 🙂 ale chalani ho volali "lujzo" nikto tam nedbal na vyslovnost. 😲 ďalej sa mi nepáčia prekombinovane mena "cynthia zara" "Sophie lara" "Anastázia Izabela" a podobne. Samostatne su to všetko pekne mena ale spolu mi to pride ze uz nevedia ako predčit pred inými .... Mena idu aj s vekom v 18tke by som dala chantall 🙂 vďaka bohu ze som nebola tehu 🙂 teraz je pekne aj Alžbetka 😉
najškaredšie meno 😀 ale už tu boli aj "lepšie otázky", tak prečo nie 😎
Mne príjemne znejú mená Amálka, Grétka, Zuzana, Alžbetka, Katka, Kristínka, aj Mária - Majka, Maruška - je milé.....moje šidlo je Dorka 🙂
Asi by som nedala svojej dcére meno Mia, Vivien, Klára, Nataša....ale nie preto, že by neboli pekné, ale nejak nič vo mne nevyvolávajú....
Inak páči sa mi meno jednej českej herečky - Jenovéfa - asi by som nemala tie gule dať ho dcére, ale je to zaujímavé meno
Mne sa hrozne paci meno Bianka. Ale zase pre môjho priateľa je to to najškaredšie, ako on tvrdí , "old school" lebo tu v Holandsku sa tak volajú iba staré ženy. Ale mne je to jedno. Aj napriek tomu je to pre mňa to najkrajšie 🙂 mne sa zase moc nepáči moje meno Anna. Celé detstvo som neznášala keď mi niekto hovoril Anna, až teraz to beriem už normálne. Ale iba v práci a podobne. Nemám rada keď mi tak hovoria priatelia. Pre nich som Anička, Anka, Nika, Aňa. A za verziu Anča, by som najradšej oči vyškriabla.... Raz mi tak povedal riaditeľ keď som bola ešte na základnej a to bola hádka... až rodičia museli prísť do školy 😀
@anicka5205 Aj ty zijes v Holandsku ja tiez , a v akom meste ?
Ja sa sice Anna nevolam ale od malicka ma doma volaju Anca a nemam proti tomu nic lebo moje prave meno je hrozneeeee, tak mi zostala prezyvka z detstva do dnes.
neviem či existuje niekto, kto by bol ochotný dať také meno, ale v rozšírenom kalendári som objavila mená ako bratislava a kunigunda... hrôza 😀
ale inak najkrajšie mená sú pre mňa nina, lea a gabriela 🙂
@fadama , no ja som na východe, Didam. To je neďaleko Arnhem. A ty si kde ? Hmm a aké je Tvoje meno ? A tak to je asi tým, že Ťa tak volali od malička, preto si si na to zvykla a páči sa Ti to. Od nás z dediny tiež poznám jednu Anička, od mala ju volajú Anča a tiež jej to nevadí. Len ju tak volajú aj rodičia. A nás, keď mi brat tak povedal tak naňho nakričali, tak asi preto. Ja celkovo nemám rada tie také hrubšie pomenovania ako napr. Mariena, Kaťa, Jožo,... . Mne to príde také moc chladné. No a známa, poľka, je Anja. A hovorila mi, že u nich v Poľsku je Anča zdrobnenina, tak ako u nás Anička ☺
@enusamt su to normalne staroslovanske mena ...
podla mna najskaredsie meno neexistuje - ak to meno nosi krasny clovek ( dusevne ci fyzicky ) tak aj meno bude vyvolavat pekne asociacie a dobry pocit... Mne sa napr. relativne pekne meno \Veronika spaja s jednym velmi nepeknym clovekom a automaticky sa mi ten pocit objavi ked to meno pocujem ...

Pekne su vsetky, najskaredsie Esstetika.
Blbsiu otazku som tu nevidela a to tu byva riadny vyber.