icon

Najkrajšie a najškaredšie meno pre dievča

esstetika
31. aug 2016

Ake je pre vás najkrajšie a potom najškaredšie dievčenské meno? 😵

limoncino
14. sep 2016

@tortelinka aj ja jednu poznám, volali sme ju stále Kinga a raz nám ukázala vysvedčenie (bola mladšia) a že Kunigunda 😀

fadama
14. sep 2016

@anicka5205 ja som z Helmondu. Volam sa Nadezda ale teraz si vybavujem zmenu mena na Lauru.

esstetika
autor
7. okt 2016

@bluff ja som tuto tému zalozila len tak, zaujimali ma vaše názory. A volam sa Ema, mne sa moje meno páči.☺

esstetika
autor
7. okt 2016

@andreasiskova3 aj mne sa meno Alžbeta nesmierne páči

esstetika
autor
7. okt 2016

Som vdacna babam co to pochopili a nechcem nikoho urážať a je mi jasne 100 ľudí 100 chuti zle som napisala myslela som ake sa vám nepacia a naopak pacia tak sa ukludnite prosim

valentina5
7. okt 2016

Nedala by som detom meno ako napr. Jarmila, Lenka, Eleonora, Jozefina, Margita, Blazena, Zina, nehovorim, ze su skarede, ale ja by som ich nedala. Pacia sa mi mena Anna, Hana, Zuzana, Sona, Bea, Sofia, Tereza a este vela dalsich.
Jasne, ze kazdemu sa paci nieco ine, to je prave zaujimave, ta roznorodost, keby sa nam vsetkym pacilo to iste, to by bola nuda.

mijo53
8. okt 2016

@fadama bola by som zvedava na to prave

fadama
8. okt 2016

@mijo53 na co si zvedava ?
@mijo53

mijo53
8. okt 2016

@fadama na to prave meno, žiadne meno nemože byť škarede ak sa pekne vola

fadama
8. okt 2016

@mijo53 ale moze byt aj skarede pre niekoho pre niekoho nie.

nataliaseidlova
Autor odpoveď zmazal
fadama
8. okt 2016

@nataliaseidlova no vidis svoje meno som nasla medzi tymi ktore by si ty nedala cize sa ti nepacia. 😀

nataliaseidlova
Autor odpoveď zmazal
fadama
8. okt 2016

@nataliaseidlova tak je dobre ked sa im hodi mne nie.

ela_norisova
10. okt 2016

Moja dcérka sa volá Ivica a synček Bohdan. Majú na dnešnú dobu nezvyčajné mená, no mám zaručené, že na detskom ihrisku sa na zavolanie mena otočia iba moje deti 🙂 Inak, keď sme s manželom premýšľali nad menami, tak sme mali vytipované aj tieto- pre dievčatko : Valentína, Želmíra, Hortenzia, Kvetoslava; pre chlapca: Dionýz, Metod, Silvester, Radomír.

eliniatko
10. okt 2016

@ela_norisova krásne. fakt. prvý skutočne nádherný príspevok čo tu čítam. napriek tomu že tie čo ste vybrali by som ja nevybrala, skôr z tch čo ste mali vo výbere, aj tak, to že je to klasika a zároveň málinko takých je, no super. Hortenzia ma úplne dostala. to je super.

bernusha
10. okt 2016

Moje su Olivia a Leona . 💖,no pacia sa mi aj Dorota,Barbora,Rozalia,...☺...100 ludi,sto chuti! A u chlapca Noel...

mijo53
11. okt 2016

@eliniatko hortenzia je krásny kvet

eliniatko
11. okt 2016

@mijo53 áno viem 🙂 mne sa páčia tie kvetinové mená, aj Petunia, Narcissa, a pod., Margaréta a Jasmína sú milé tiež len ich už je myslím si dosť tak priestor by mohli dostať aj tie iné 🙂 a aj zahraničné verzie sa mi páčia, len u nás by som nedala (myslím typu Poppy, Marigold a pod.). Hortenzia ma akosi nenapadla 🙂 ale príde mi to krásne.

eviakula
11. okt 2016

@alchemilkazltozelena vivien je skarede meno aj pre mna. Predstavim si staru zenu s cigaretou :D Co sa tak strasne bijes za Vivien? Ved sa nemusi vsetkym vsetko pacit

bernusha
11. okt 2016

Ja som Bernadeta! Myslim si,ze kazdy inteligentny clovek sa k tomu postavi rozumne a normalne! Kazde meno ma nieco do seba....a aj ja som si v detsvte vytrpela,ajajajaj....bola som vsetko,no najviac mi ublizovalo BERNARDIN...😢...a teraz som hrda nositelka toho mena,pretoze je neobvykle,malo pouzivane..✌✌✌....moje bambule su OLIVIA A LEONA!!! Pacia sa mi aj mena Dorota,Tamara..a chlapcenske Oliver,Noel,Tadeas...☺..pekny den,a nehadajte sa,kazda mame prava na svoje nazory...☺👊🍀🌸

alchemilkazltozelena
11. okt 2016

@eviakula tak to si asi samu seba predstavujes

bernusha
11. okt 2016

@alchemilkazltozelena tak to hadam nie!!! Naco je toto dobre? 😕😕

eliniatko
11. okt 2016

@bernusha netreba riešiť, vyzerá to tak, že proste ona dala dcére najkrajšie meno na svete a nie je predsa možné, aby sa niekomu nepáčilo? 😀 inak mne sa tiež vôbec vivien nepáči, vôbec nemám potrbebu to púšťať do sveta, ale zasa nechápem čo tak rieši, normálne ma to donútilo pridať sa k tej skupine neobľubovačov toho mena, lebo ona z toho robí také haló...

inak, nechápem ako môže byť niekto na meno svojich detí taký precitlivený. pre rodiča sú mien detí snáď najkrajšie a ak si niekto na svete myslí, že sú škaredé, môže mi to byť šuma fuk snáď, neexistuje aby sa jedna vec predsa páčila všetkým... často aj svokry kritizujú mená vnúčat. nakoniec si zvyknú. alebo môžu byť ticho. mne sa nepáčia ani mená mojich súrodencov... 😀 ale je to snáď jedno, nie? nemám potrebu im to špliechať do tváre. aj tak by to bolo nepodstatné, keďže sa tak volajú. ale to je to čo som vravela na začiatku - je to téma dobrá akurát na to, aby sa (najmä poniektoré) mohli akurát tak dobre uraziť.

alchemilkazltozelena
11. okt 2016

@eliniatko boze zase ty? Uz som myslela ze mam od teba pokoj..ja som meno vivien nedala takze neviem o com vlastne tocis

eliniatko
11. okt 2016

@alchemilkazltozelena ja sa len smejem ako niekto môže byť taký mimo z toho (na x rôznych stranách sa o to do krvi hádať pomaly), že niekto na svete povie že meno, čo sa inému (tebe) páči, sa mu nepáči 😀 usúdila som preto bez rozmýšľania o tebe ako osobe a nicku, že asi budeš mať dieťa čo sa tak volá (nepotrebujem ti liezť do profilu), ale zjavne nemáš, tak je to o to divnejšie, že tu z toho robíš takú drámu. ty máš mať akože odo mňa pokoj? to ty lezieš do skoro každej jednej debaty na fóre, ideálne sa tam dobre pohádať a do každého porýpať. tak snáď musíš očakávať, že aj iní ľudia sa tam vyskytnú, možno raz aj tí, s ktorými máš problém že mali iný názor na niečo. ak chceš mať pokoj, musíš zliezť z koňa a ideálne aj celého internetu a nechať ľudí, aby sa im páčili alebo aj nepáčili mená ktoré len oni chcú a nebrať všetko tak strašne osobne 😀 a ver mi, že vtedy ti dá pokoj úplne každý, nebude totiž musieť riešiť, ako ty máš problém s úplne všetkým čo nie je stopercentne tak, ako to chceš a máš rada ty.

alchemilkazltozelena
11. okt 2016

@eliniatko ja leziem do kazdej debaty? Asi mas problem s ocami a dost velky lebo tvrdit taku hlupost zas rozosmialo mna..a keby aj je to moja vec..ale fakt neviem odkial si to nabrala..je tu asi 10 zien ktore sa zapajaju do kazdej temy(mena nejdem vypisovat, kazdy vie koho myslim) ale ja medzi ne urcite nepatrim..narozdiel od nich mam doooost inej roboty..zapojim sa ked mam potrebu sa vyjadrit..a ak dovolis je to moja vec..ja sa hadam a rypem? Ty si ma tu oznacila nie ja teba takze fakt neviem kto tu rype, ja urcite nie, ako som spominala mam dost inej roboty..ale ked ma niekto urazi prvy jasne ze reagujem..nenecham si skakat po hlave

eliniatko
11. okt 2016

@alchemilkazltozelena kde som ťa označila? ja som odpovedala niekomu inému. označené si bola v odpovedi na tvoj divný koment k tomu, ja som sa s tebou určite nerozprávala. ani nemám potrebu. nikto ťa tu inak nikde neurážal ak si to prečítaš (ja som prešla celú diskusiu a nenašla som urážanie tvojej osoby, iba tvojich divných rečí). len sa niektorým nepáči meno vivien. a už je oheň na streche (tvojej) 🙂 samozrejme si prispievaj kam len chceš a túžiš, kľudne sa aj pohádaj o vivienku, ale potom nepíš zbytočnosti ako "myslela som že mám pokoj" 😀 pokoj má ten, čo je doma v kľude a neangažuje sa.

bernusha
11. okt 2016

@eliniatko ..mne dokonca moja babka,cize prababka mojich bambul tak splechla do oci,ze ake mena som im dala...😂😂😂😂...sme sa pobavili a do dnesneho dna sa smejeme,ked tam ideme,lebo ich vola mojim menom...tak ked oslovuje,otacame sa a reagujeme vsetky 3..😂😂😂...
Samozrejme...toto je tak aspon pre mna nepochopitelna tema,no nevadi...podozvedame sa barsco..☺....🍀✌

sono2
11. okt 2016

Mne sa neľúbia na Slovensku orientálne mená proste cudzie. Už Klaudia mi príde smiešne. Takže ja toľko. Ináč mi mena nevadia žiadne.