Najlepšie dievčenské meno pre zahraničné priezvisko
Eva, Nina, Sofia. Ktoré z týchto troch sa vám najviac páči? Všetky tri sa hodia ku priezvisku, ktoré je zahraničné (manžel z UK). Nevieme si vybrať, každé má niečo do seba. Vďaka za názory.
Sofia
1. Sophia 2. Nina
Nina
Z tychto Eva a to svoje meno neznasam, ale tamtie dve este viac 😅😅😅
Sophia
Podľa mňa Sofia
nina
Ani jedno, všetky sú uplne mainstreamove, to nie je zlé ale je to to isté ako by si sa pytala či Peter alebo Pavol.
z tychto sofia.
ale je vela inych kratkych mien, ktore by sa hodili. hladala by som v UK/US zoznamoch. byvat budete tu ci tam?
Za mna Eva.
z tychto sofia.
ale je vela inych kratkych mien, ktore by sa hodili. hladala by som v UK/US zoznamoch. byvat budete tu ci tam?
@deedol byvame na SR. Je možné, že v budúcnosti sa presťahujeme, len zatiaľ tu má muž pracovné povinnosti. Preto nechceme dávať vyslovene anglicky znejúce meno, skôr niečo, čo je univerzálne a ľahko vyslovitelne.
Amelia, Diana, Daniela, Ella, Emma, Helena, Greta, Laura, Sylvia, Julia...
Z tychto by som volila Sofiu rovnaka vyslovnost aj na svk aj v uk.
Emma
Jednoznačne Eva. Rozhodne už dávno nie je mainstreamova. Poznám 1 Evu pod 20 rokov.
Eva
Anna, krásne na celom svete, nič nepokazíš
Z Tvojich troch Eva
Vyber niečo klasické a zároveň hodiace sa aj k zahraničnému priezvisku - Eva, Anna, Hana, Helena, Daniela, Silvia, ... Rozhodne žiadna Nina, Sofia, Zara, tých je všade plno.
Sofia
Eva. Nin a Sofii je uz veľmi veľa
Fu, len Eva bude Íva... či? Ja by som skusila tak, ze kuknut v UK TOP 20 a vybrat, co z toho sa hodi na SK. My sme tak vyberali.CZ/SK mena dievcenske. Tak Cesi maju vela peknych v TOP 20
Kukam, ze v TOP 10 je Ava - to by bola ta Ejva. Ale aj Amelia, Isabella ci Olivia.

Eva, Sofia