icon

Názor na mená Vanesa a Marek

slniecko187
4. nov 2020

co hovorite na tie mena? 👶💕

Strana
z3
lia_nka
4. nov 2020

Otrepané 🤷‍♀️ Ale keď sa páčia vam to je najdôležitejšie môj názor ta nemusí zaujímať

nelca84
4. nov 2020

@slniecko187 Marek sa mi páči, Vanesa nie, pomohla som?

petulda333
4. nov 2020

Marek ano, Vanesa nie

slniecko187
autor
4. nov 2020

@nelca84 ano :D ine uz nedam skusam co napisete ostatne :D
Vanesu mame vybratu uz dva roky ine mi zial nepasuje a Marek je po muzovi ako prvorodeny slubila som to ze bude po nom

kittykat22
4. nov 2020

Mne sa paci Marek - tradicne slovenske meno. Vanesa sa mi nepaci.

maryon1
4. nov 2020

@slniecko187 mám syna Mareka. takže za mňa áno, mne sa to meno páči, len je naozaj dosť rozšírené už. keď sme vyberali meno my, tak nebolo toľko Marekov v mojom okolí, nepoznala som žiadneho. Teraz máme dvoch susedov - malých Marekov, a ešte aj mm bratanec, ktorý býva neďaleko nás, má syna Mareka, s tým mojím sa kamarátia. Ale tak dôležité je, aby sa meno páčilo tebe, ak ste už rozhodnutí, že dáte meno po mužovi, tak nie je o čom....

snazilka_bio_mamka
4. nov 2020

Marek ano, Vanesa nie. Mne sa páčia slovenské mená, napr. Hanka

0silvia0
4. nov 2020

@slniecko187 Marek áno, Vanessa nie. Ktorékoľvek slovenské meno vyberiete (Zuzana, Ivana, Hana, Helena, Mária) bude lepšie ako Vanesa.

ancovicka21a
4. nov 2020

My sme mali vybraté meno Marek...ale budeme mat dievčatko ❤ takze za mna Marek urcite áno..ale Vanesa určite nie..dokonca sa to ani k Marekovi nehodí..

snazilka_bio_mamka
4. nov 2020

@0silvia0 Zuzanka a Hanka sú u mna top 🙂

basska_b
4. nov 2020

Ja tiež Marek áno, Vanesa nie...

queen_el
4. nov 2020

Ani jedno by som nedala. Vanesa vôbec nie je môj štýl a Marek je samo o sebe fajn, ale nedala by som meno po otcovi (toto je presne to meno, čo sa mi oveľa viac páči v zahraničných verziách - Mark, Marko, ale zahraničnú verziu by som tiež nedala. Inak meno je latinské, nie slovenské...)

slniecko187
autor
4. nov 2020

@snazilka_bio_mamka Zuzana som ja takze to v ziadnom pripade :D ale diky aj tak

snazilka_bio_mamka
4. nov 2020

@slniecko187 joj to by bolo ake milé, velka Zuzanka a malá Zuzička 🙂

1angelika
4. nov 2020

ked si manželovi sľúbila tak by som dala Marek a dievčatku tiež nejaké na M. ak ide teda o dvojičky , alebo ešte neviete čo bude a pripravujete si obe alternatívy? 🙂 Vanesa nie ..

babulka97
4. nov 2020

@slniecko187 Lucka ? 🙂

ibrunova
4. nov 2020

Veď daj také, aké sa tebe páči, čo ti pomôže, keď ti napíšem, že mne sa páčia alebo nepáčia.

slniecko187
autor
4. nov 2020

@1angelika teraz cakame prve len nevieme ci to bude chlapec alebo dievca pre prve mame tieto dve mena :D druhe este neni ale uz aj to mame vybrate keby bolo co raz urcite bude :D od kedy sme spolu a bavime sa o detoch tieto dve mena idu dookola pre prvorodene a rozmyslali sme aj o inych ale nejak nam nepasuju
Vanesa sa nikomu nepaci okrem mojej nebohej babky ona jedina tiez navrhla Vanesu ze ked raz budem mat tak radsej to a to ani nevedela ze sa mi paci :D

slniecko187
autor
4. nov 2020

@babulka97 tiez pekne 🙂

7miriam77
4. nov 2020

mne sa pacia obe mena

slniecko187
autor
4. nov 2020

@snazilka_bio_mamka :D porozmyslam este 🙂

snazilka_bio_mamka
4. nov 2020

@slniecko187 máte ešte nejaké mená v zálohe? ci len tieto dve

slniecko187
autor
4. nov 2020

@snazilka_bio_mamka len tie dve ale rozmyslam uz aj nad Luciou :D a pre chlapca asi Dominik keby nieco.
Mozno ked sa narodi a pozrieme nanho tak zmenime meno aj take sa stava niektorym rodicom

jana19877
4. nov 2020

Môj muž je marek takže, čo ti poviem meno pekné a hodí sa ku každému priezvisku. Vaneska tiež podľa mňa by si pri nich mohla zostať

lenka1993
4. nov 2020

Marek áno, Vanesa nie. Lucia je určite krajšie 🙂

siska25
4. nov 2020

@slniecko187 My mame Vanesku a Marka 🙂. Marka som vedela uz davno, ze budem chciet. V okoli mame par Marekov, ale mne to nevadi. Vanesku inu v okoli nemame a ani v skolme a skole nema spoluziacku s rovnakym menom. Mne sa to mene velmi paci. Povodne som chcela Lindu, ale muz nie, tak sme vybrali takto.

eskop
4. nov 2020

@slniecko187 Vaneska sa páči aj mne ale muž o tom nechce ani počuť. Tak sme našli iné ale podla mňa Haniek, Niniek, Zariek, Emiek je uz dost 😃🙈

marcellka32
4. nov 2020

Mám syna Mareka, a veľmi mu to pasuje 🙂

1katus1
4. nov 2020

Mena sú obe celkom pekne. Záleží aby sa páčili Vám a ako znejú s Vašim priezviskom. Veď tie deti oslovujú rodičia a nie ľudia z MK.

snazilka_bio_mamka
4. nov 2020

@slniecko187 Aj mna to napadlo, ked ho uvidíte, rozhodnete sa. Ale zatiaľ este neviete ani pohlavie, tak si moc nelámte hlavu.. ked uz budete vediet pohlavie budete to mat ovela lahsie 🙂

Strana
z3