Názor na meno pre moju dcéru 😊
Ahojte povedali by ste mi názor na meno ktoré chcem dať ? Čakáme dievčatko krásne našu malú kočičku 😍 a chcem jej dať meno Mia Anna poviem vam aj dôvod Mia sa mi páčilo už strašne dlho je to ľahké meno a zároveň krásne aj keď veľmi populárne ale to mi nevadí a Anna preto lebo mi tento rok odišla do neba moja druha mama moja babka ktorú som milovala strašne moc a chcem si ju týmto uctiť a zároveň Anna je krásne meno mama hovorí že je to veľmi gýčové ale podľa mna to je pekná kombinácia čo myslite ?
Za mňa spolu vôbec nie....Ja som skor za Annu, to meno sa dnes už dosť dáva, vôbec nie je staromódne, ale krásne slovenské meno 🙂
Ale ide o tvoje dieťa, a keď sa ti páči už dlho Mia, tak si to spln 🙂
Na tvojom mieste by som nikomu meno nehovorila a uz vobec to nepisala sem . Len ti tie mena znechutia. Ak sa ti to paci tak daj a neries dnes uz su mena hociake a mne osobne sa to celkom paci
Mams ma pravdu. Je to gycove a aj tak ju budete volat len jednym menom. Nepoznam nikoho koho dieta ma dve mena zeby to pouzivali, iba co ma dieta problem vtesnat tolke mena do koloniek ked píše
ach zeny vymyslate si blbosti a potom sa musite pytat a utvrdzovat na konovi....Mia Anna - au...sak vyberte meno ktorom si predvedcena natolko ze na nebudes musiet pytat na nazor druhych
Ale tak "kočičku" hádam nečakáte.... 😨 Neviem, Mia Anna? Jedno aj druhé je pekné, len spolu je to akési divné. Ale však to je jedno, aj tak ju v škôlke budú volať alebo anna alebo mia
Ja mám dvojročnú Annu, je to super meno. Prepáčte ak sa niekoho dotknem, ale Mia .... Viem, že Anny môžu prezyvať Anča, ja jej tak tiež poviem, keď neposlúcha.
paci sa ti a zalezi len na tom, ci sa paci aj tvojmu manzelovi/partnerovi ;) bud si ista, ze aj Mii Anne sa bude pacit, ak sa pren rozhodnete ;) ;)
Mne vobec nevadi tato kombinacia a je to len a len vasa osobna vec vyber mena.
Ak bude mat Birmovku daj jej meno Anna ked tak pri birmovke. Teda ona si ho moue vybrat. A ma tebe je ake das mena.. Ak sa ti pacia a chces ich daj ich. Tu ti baby mozu ppvedat a oj nazor, ale nezdielaju tvoje pocity a nemaju pre nich taky vyznam ako pre teba. Pre nas oatatne su to len dve mena.. Pre teba maju nejaku hodnotu. Treba sa o menach rozhodovat v kruhu ty a manzel. Ved aj tak budetw pouzivat len jedno. Mne by meno nikto nevyhovoril len preto, lebo im sa paci ine. Je to tvoja dcera, tvoje rozhodnutie.
Podľa mňa by veľmi dobre znelo Anna Mia☺️
@alienkami si tomu dalaaaa Marco Kotlik 🙂
Mne skôr táto kombinácia ladí viac opačne... Anna Mia 🙂
@cacianka Rexa sa volala nasa milovana fenka ☹
@tatiana1329 Anne je po turecky mama
Vytrestaj si dieta :D Anna Mia...raz ju v triede deti vykorunuju za Anemiu ...a z dcery budes mat chudokrvnosť....rovnako ako Anča Mia Mama Mia napr Zelinková xD
Daj iba normálne Anna alebo Anastasia/Anastazia sa ti nepáči? Zase rozmýšľaj aj tak aby sa to hodilo k priezvisku a tak aby keď bude v puberte a predstaví sa neznelo smiesne nebude navždy male bábätko 😉
@tatiana1329 jakoze Anne Mia? 😁 Ako napad dobre co sa tyka akoby zladit mena. Ale ak to niekto precita ako anemia? 😁 Prepac musela som 😁 snad sa nenahnevas 🤞 inak autorka meno vyber ako to citis, kaslat na nazory, zvyknu si ♥️
@zuzicka256 nie myslela som Mia Anne. Nech da meno ake sa jej paci. Tiez sme nebrali ohlad na ostatnych 😁
Mne sa to paci a bude meno nadalej v rodine. Podla mna budetu ju volat iba prvym menom a druhe oficialne na papieroch. Moje tri deti maju druhe mena po nasich rodicoch. Volame ich len prvym menom, druhe je middle name. Mia Anna je pekne a ked sa ti peci kludne daj👍🏻
@danusa64 My sme chceli dať synovi tiež meno po pra-starom otcovi. Mame známu ktorá je Číňanka, a keď sme jej to povedali tak mala až smrť v očiach.
Že vedome po zosnulom nesmieme že to dieťaťu prinesie len zle veci do života. My sme nie nejak extra poverčivý ale čínska kultúra ma niečo do seba, tak sme si to radšej rozmysleli.
@tatiana1329 aaaaaa tak potom dobre 😁😁 my tiez. A zvykli si 😊 ved na ake mena si uz ludia zvykli vsakze 😊
@3petka ah, dakujem za vysvetlenie. Doteraz som nad tym ani neuvazovala, za dat meno po zosnulom. Ale zomrela mi babka a ona si strasne priala pravnuca, o inom ani nehovorila ked som k nej prisla, no zial nedozila sa a tak som myslela, ze aspon takto symbolicky by som dala meno po babke. Ja som mala mena vybrate, ale potratila som a uz tie mena pouzit nechcem, mali patrit mojim anjelikom a toto mi prislo ako pekny prejav ucty. Inak to mi napadlo este ked babka zila, ze by to bolo pekne keby sa po nej volala jej pravnucka, ved bezne sa tak robilo aj robi ze deti dostavaju mena po rodicoch napr.
Mia Anna je krásne ❤️
1. čo tak zmeniť Annu na Hanu?
2. dieťa nemá mať meno po zosnulom... príde mi to vtipné, veď to by sme deťom len vymýšľali stále nové mená

A nepačilo by sa ti AMIA😁 bolo by to také spojenie a nieje to jazykolomné.