icon

Nedokážem si vybrať meno pre dcérku

14. okt 2022

Baby som uplne zufala, neviem vybrat meno pre dcerku, jednu uz mam a jej sme dali krasne meno, od neho sa mi uz nic nepaci, chceme slovenske meno, moze byt aj netradicnejsie, ale ziadna exotika, baby poradte, piste mena a mozno sa mi niektore zapaci aj ked kalendar mam prejdeny uz 50 krat🤦🏼‍♀️🙈

didi2102
14. okt 2022

Kolegyňa má Vesnu

balihara
14. okt 2022

Elenka,Zora,Zina

bagerka
14. okt 2022

Adriana, Valéria, Lucia, Petra, Tatiana, Soňa, Aurélia, Daniela

autor
14. okt 2022

Diky baby, tolko krasnych mien… najviac sa mi pacia vami spomenute aria, greta, milia, laura, karolina a miriam… tak a mam nad cim rozmyslat😂 len to ze coskoro rodim tak snas sa stihnem rozhodnut

ninka1991
14. okt 2022

Valeria, Bernadeta, Michaela, Šarlota, Sidónia, Karolína, Mariana
Dorota ...😀 My mame Paulinku 😊

lienka.7
14. okt 2022

@autorka Mirabela 😉

mana11
14. okt 2022

Miriam ❤️ prezyvka Mima 😁

luba555
14. okt 2022

Diana

baxira
14. okt 2022

Ja mám chlapca, ale keby bolo dievča, uvažovala by som asi nad niektorým z týchto mien: Agáta, Leontína, Valentína, Dorotea.

polodrahokam
14. okt 2022

Júlia.

andrejka1974
14. okt 2022

K Maríne by som dala Karina

dadka128
14. okt 2022

Alžbetka, Amelia, Daška, Emka, Ela, Hanka, Janka, Kamila, Klaudia, Lenka, Melánia, Nina, Nikolka, Olívia, Paťka, Simonka, Terezka, Veronika, Valéria...

adka176
14. okt 2022

Prečo musí byť to meno krajšie od toho prvého? Ktoré meno môžeme považovať za pekné a ktoré za ešte krajšie? Asi tomu nerozumiem

joesvk
14. okt 2022

Autorka, z tých, čo si si zatiaľ vybrala sa mi naviac páči Grétka.

mana11
14. okt 2022

@adka176 nenapisala, ze musi byt krajsie..pisala, ze sa jej uz ziadne ine nepaci tak prisla po inspiraciu

wwpela
14. okt 2022

Zoja alebo Ela

zuzka102
14. okt 2022

Juliana ❤️

autor
14. okt 2022

@adka176 nevadi ved nemusis rozumiet mojim myslienkovym pochodim, je to ok

loliki
14. okt 2022

Zdenka je jedna z mála, ktoré sa končí na -ka a nepotrebuje v základnom tvare zdrobňovanie.

54tinka54
14. okt 2022

Klára

drahomirrra
14. okt 2022

Mne sa k Marinke hodi Magdalenka, Adelka, Gretka, ale aj vyssie spomenuta Valentina je krasne.
Ja ked vidim tie Melissy, Mie, Aye, Arie a podobne haluze, fakt neviem….

silvinka82
14. okt 2022

@autorka Mne by sa k Marine pacila Paulina (tak sa vola moja mala 😁) alebo Kristina ak chces aby sa to rymovalo. Ale myslim, ze akekolvek meno vyberies, tak hu budes milovat, lebo sa rak bude volat tvoja dcerka. My sme druhorodenemu synovi tiez nevedeli vybrat meno. Ale preto, lebo sme sa nevedeli zhodnut. Po 5tom kole vyskrtavania, ked uz fakt zostali v kalendari haluzne mena, sme sa zhodli na menach Branislav, Jaroslav a Radoslav. Des pre mna... ale konecne konsenzus. Ale vyber z tych 3, ked ani jedno nebolo waw. Rozhodli sme sa az na porodnej sale a uprimne. Ked mi doniesli maleho a ja som videla napisane, ze Jaroslav, tak som revala ako tur asi 3 dni. Vzdy ked som videla to meno. Uz som aj pozerala, ci sa da zmenit na matrike. A vies co? Teraz pre mna krajsieho mena snad niet 😁

vlucifuk
14. okt 2022

@1342 Krásne mená ste vybrali.

vlucifuk
14. okt 2022

@silvinka82 a autorka, Aj mne by sa k Maríne páčilo meno Paulína.
Autorka, akékoľvek meno vyberiete, verím, že budete mať doma pre vás dve najkrajšie mená z kalendára. My sme mali pre dvojčatá dievčatá viac kombinácii vybratých. Vyhrala kombinácia Nina a Nataša. Nakoniec máme dvoch "vajčiakov" a to bol iný záhul vybrať dve chlapčenské mená, ktoré by sedeli aj mne, aj mužovi, aj k priezvisku. Tiež bol pôrod na spadnutie a ešte sme neboli rozhodnutí. Podľa mňa je dievčenských pekných mien na výber oveľa viac. Držím palce.

sardinka32
14. okt 2022

Leona

paulita
14. okt 2022

Paula, Laura, Veronika

karollka21
14. okt 2022

Lujza, Dobromila, Hermína. To by boli voľby pri mojej tretej dcére 🙂

zuzitko74
14. okt 2022

Regína.

sussana29
14. okt 2022

Mne sa najviac páčilo meno Dária, ale muž nechcel tak máme Sašku.

autor
15. okt 2022

@vlucifuk natasa je krasne, ale mam kamosku s tymto menom pre dcerku, ja by som zasa nemala problem pri chlapcrkovi, tam mam vybrate minimalne 3 krasne mena☺️