Nerozhodnosť pri vybere mena pre dievčatko
17. sep 2020
Ahojte baby , s priateľom sa nevieme dohodnúť či Vanessa alebo Charlotte ? Chcela by som vedieť Váš názor ktoré meno je pre vás krajšie ? 🙂 popripade ak ma niekto Charlotte či nebol problém pri krsteni alebo na matrike 🙂 ďakujem
@marca12 Ja nevysvetľujem, ako sa moje meno píše. Ja len celý život počúvam blbé komentáre, keď sa kdekoľvek komukoľvek predstavím, alebo niekde vidí moje meno napísané. Napríklad v banke, alebo v poisťovni (v oboch týchto inštitúciách sa mi stalo, že si dotyčná osoba spomenula na sovu Hedvigu z Harryho Pottera a myslela si, že ja som to asi ešte v živote od nikoho nepočula a že to budem považovať za vtipné.)
@simona1998 ja by som dala Charlotte ale asi vo forme Šarlota
Pre mňa su obe krasne mená
Charlotte 🥰

Za mňa meno musi byť taká vec na istotu. My máme tiež pomerne netradičné mená (resp také tradičné, až sú netradičné). Jedno z nich asi prichádza do módy, čo mi trhá bok, dúfam, že to nebude ako s Viktoriou, Emou a Nelou, čo zakricis na ihrisku a prídu 2/3 deti. Aktuálne aj jedna celebrita dala medzinárodný ekvivalent toho mena svojej dcére. :D neviem prečo ma to štve, asi nie som v poriadku. :D
Skôr by som dala Charlotte, vanes je asi viac, (teda, ja by som dala Šarlota, lebo mne tieto mená nepasujú) ale základ je, aby ste vy cítili, že je to ono. Možno až keď ju uvidíte.