icon

Netradičná Mirabela alebo tradičná Melánia

23. apr 2025

Nevieme sa rozhodnúť medzi dvomi menami pre dievčatko. Netradičné sme si vybrali Mirabelu, ktorá sa nachádza aj v rozšírenom kalendári. Volali by sme ju Mirabelka alebo Bela. Nepáči sa mi však prezývka Mira a Mirka, pretože mi to evokuje Miroslavu, ktorú by som nedala. Ako tradičné meno sme si vybrali Melániu. Páči sa mi význam mena. Volali by sme ju Melany, Mel, Meli, Melanka. Obe mená sa hodia k priezvisku. Ktoré sa vám pozdáva viac?

Strana
z2
adri266
23. apr 2025

Mirabela nie, evokuje slivky. Skor som za Izabela, ak chcete volat Bella

nynia
23. apr 2025

Tak v prvom rade treba mysliet nato, ze dieta v urcitom veku si same zvoli ako chce byt oslovovana, moze sa stat ze date meno Mirabela a ona bude chciet byt Mirka a tak bude pre vsetkych Mirka. Mirabelle su slivky co je dost podobne tej Mirabela. Melania sa mi skor paci v anglickom tvare Melanie. Ale ked uz zvolila by som skor to Melania ako Mirabela.

kavasmliekom
23. apr 2025

Melánia

evcagabi
23. apr 2025

Bratov svokor pali palenku z mirabeliek 😁

oslo1
23. apr 2025

Ako sestricka, Melania nikdy. Ale zas by ste ju mohli volat Mel.

muchotrafka298
23. apr 2025

Mirabela je druh slivky. Urcite by som nenazvala dieta po odrode slivky. Ale je to primarne vasa vec ako rodicov, ako sa bude volat vase dieta. A ze sa jej budu posmievat deti, ze sa vola ako slivka je len maly detail.

petronelag
23. apr 2025

Z týchto dvoch radšej Melania.

shee11
23. apr 2025

Neviem, ale pri mene Melania si vždy spomeniem na melanóm, sorry.

ankare
23. apr 2025

Melania

deti95060810
23. apr 2025

Melánia... pekné meno
Mirabela - druh sliviek... 😉

dixitka
23. apr 2025

Mne sa veľmi páči meno Mirabela, má aj pekný význam a teda vôbec ma netrápi, že je to aj slivka :D Izabela, čo tu odznela, je zasa hrozno a také asociácie sa dajú nájsť pomaly ku každému menu.
Melánia je celkom pekné, ale niečo mi na tom mene vadí, sama neviem čo. Melanie mi znie krajšie, ale to by som zas nedala k slovenskému priezvisku.
V skratke, z týchto dvoch za mňa Mirabela 🙂

luu1122
23. apr 2025

melania 🙂

katuskamala1
23. apr 2025

Pozeram sa uz na dospelu zenu a pani Mirabelu Xxx si fuu neviem predstavit, pride mi to veru skor vtipne. Ano,pre dievcatko okey, ale dospelu nie. Skor by som Melaniu, ako dospelu Mel si viem predstavit..

leveta
23. apr 2025

Ja som za Mirabela.

zuzi0911
23. apr 2025

Melánia

belllinka
23. apr 2025
@muchotrafka298

Mirabela je druh slivky. Urcite by som nenazvala dieta po odrode slivky. Ale je to primarne vasa vec ako rodicov, ako sa bude volat vase dieta. A ze sa jej budu posmievat deti, ze sa vola ako slivka je len maly detail.

@muchotrafka298 inac, co myslis, kolko percent deti vie, ze Mirabella je odroda slivky? 🤦‍♀️ Tipujem tak 0,1. Ale tiez sa mi to meno nepaci lebo ved slivka.

niki35
23. apr 2025
@belllinka

@muchotrafka298 inac, co myslis, kolko percent deti vie, ze Mirabella je odroda slivky? 🤦‍♀️ Tipujem tak 0,1. Ale tiez sa mi to meno nepaci lebo ved slivka.

@belllinka ani ja som doteraz nevedela že Mirabella je odroda slivky 😆 ale ani mne sa nepáči to meno. Skôr Melánia

muchotrafka298
23. apr 2025
@belllinka

@belllinka nie je dolezite kolko percent to vie. Ale deti su a vzdy boli zakerne.

estellas
23. apr 2025

Mne sa páči Melánia.

lilianasamuel
23. apr 2025

Nepáči sa mi Melánia

kvietok1233
23. apr 2025

Melania

babushkaem
23. apr 2025
@belllinka

@belllinka ja zas nepoznam cloveka, co by mirabelky nepoznal, nam to aj tu rastie to vzdy oberame a jeme :D a niektorí aj palia

stefi_k
23. apr 2025

Nerozumiem jednej veci preco dat dietatu jedno meno a volat ho inym, Bela, Melany a pod su normalne nena.

belllinka
23. apr 2025
@babushkaem

@belllinka ja zas nepoznam cloveka, co by mirabelky nepoznal, nam to aj tu rastie to vzdy oberame a jeme :D a niektorí aj palia

@babushkaem kukni 4 prispevky nad tebou, nepozna 🙂 Okrem toho, tykalo sa to deti

vroni
23. apr 2025

Z týchto dvoch Melania. Mirabela je ovocie. Ringlota by som sa tiež nechcela volať (tiež je na konci meno)

babushkaem
23. apr 2025
@belllinka

@babushkaem kukni 4 prispevky nad tebou, nepozna 🙂 Okrem toho, tykalo sa to deti

@belllinka ale ja som myslela v mojom okoli, ze nepoznam 🙂

muchotrafka298
23. apr 2025
@vroni

Z týchto dvoch Melania. Mirabela je ovocie. Ringlota by som sa tiež nechcela volať (tiež je na konci meno)

@vroni you made my day 😂😂😂 Volam sa Lota, vlastne Ringlota, ale vsetci ma volaju Lota 🙈

marianarem
23. apr 2025

Aj ja zijem na mieste, kde je na kazdom kroku nejaka mirabelka, toto meno by som nedavala, pre mna je to ako volat sa Čerešňa. Inac to ale znie pekne.

terezkaarthuramax
23. apr 2025

Ja teda neviem ja mam veľmi rada zavarané Mirabelky❤️ tie prezývky oboch Bella a Melany sa mi velmi pacia

terezkaarthuramax
23. apr 2025
@babushkaem

@babushkaem prosim kde? U nas neviem o ziadnom mieste.

Strana
z2