icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

agatulienka82
27. apr 2022

Mam Huga, dalsie na zozname bolo Gregor a Bruno 😉

laska86
27. apr 2022

Dorian..

simmka92
27. apr 2022

@desgaire mne sa paci Jonáš ...

kvetinka75
27. apr 2022

@abet my máme v rodine 3 Štefanov. Ale všetci už majú nad 30 r. V robote je Štefan šéf a sused tiež.

kacero007
27. apr 2022

Kamoška má Artura, volaj ho Art. ďalšia Maxima - Maxik, Maximko 🙂

sasatko
27. apr 2022

@desgaire ja som túžila po Gustavovi. Volali by sme ho Gustik ale žiaľ mi to doma neprešlo...

enusamt
27. apr 2022

Olivier 🤩 lutujem, ze som nedala tu verziu

vlucifuk
27. apr 2022

@desgaire Jeden z našich synov je Wit. Je to staré poľské meno a keďže je manžel Poliak, dovolili sme si taký úlet. Voláme ho Witek alebo Wiťo, je jediný široko ďaleko. Mne sa páči aj česká verzia Vít.

lienka175
27. apr 2022

my máme Damiána a brat má Bernarda

astrid_
27. apr 2022

A čo tak niektoré z top mien v Dánsku? roky som tam žila a sú také medzinárodné - Oskar, Alfréd, Augustin, Emil, Otto, Anton, Teodor, Vincent

yanni
27. apr 2022

@anjelicek26 noooo relativně bezne mne v Německu/zahranici. Na SK taky Gregor je skor rarita. Maxim a Artur uz su castejsie.

yanni
27. apr 2022

@astrid_ mi mame Antoniu Ale poznam aj dvoch Antonov. Jeden je s mladsou dcerou v Skolke a druhy uz dospely krasny muz.

yanni
27. apr 2022

*my

bobonova1
27. apr 2022

My máme Martin, Šimon, Damián a čochvíľa pribudne Benjamín😉.

dejna86
27. apr 2022

My mame Vavro ,kamosi ho volaju vavrik, vavricek vavrinko;)

astrid_
27. apr 2022

@yanni Antonia je krasne, take vznesene 👍

ivkadarko
27. apr 2022

@januska20 krásne meno 👍😉

katuskamala1
27. apr 2022

V mojom okoli kusok netradičnejsie mena su

Jáchym, Krištof, artur, timotej, Eliáš,

Ale aj ked das uuuplne klasicke mena, tak nebudu v okoli ako napriklad Jan, Jozef, Peter, Pavol, Rastislav atd..

migynka
27. apr 2022

Prvý syn sa volá Lukáš a pri druhom vyhralo meno Félix... najčastejšie ho voláme Feli 🤗

ivkadarko
27. apr 2022

Ja mám už dospelého, volá sa DÁRIUS, /Darko /dodnes pre mňa krásne, snáď raz bude aj pokračovateľ, alebo JÁCHYM

oblecenie99
27. apr 2022

Ja mám doma Gabriela, kedysi dosť populárne, teraz neviem ani o jednom takom chlapčekovi v našom okolí, okrem môjho ;)

yanni
27. apr 2022

@astrid_ ona aj tak vznesene vyzera. Uplne jej to meno sadne. Druha je Aurelia. Vyzera tiez anjelsky ale je to cert😂 Ono je tolko krasny mien, ale zial, este stale je in Lea, Em(ma), Sofia atd. My žijeme v zahraničí a napr. Lea sa drzi uz vyse 20 rokov😳

katyfely
27. apr 2022

Ja tiež poznám rodičov, čo majú Gregora, Artura, aj Maxima, pekné mená..ale napríklad nie veľmi časté meno je aj Aleš 🙂 My konkrétne máme Patrika a keď sme boli teraz na zápis v škole, bol tam jediný Patrik zo všetkých detí :D

staleja
27. apr 2022

Valér

lenicka777
27. apr 2022

My máme Timoteja 🙂

eila88
27. apr 2022

Ja som chcela nejaké netradičné aby ho nemal každý druhý chlapec a zároveň aby bolo v kalendári a tak máme Timona.

macik166
27. apr 2022

@desgaire a čo tak Adolf?

salsa26
27. apr 2022

@desgaire Konstantin

yanni
27. apr 2022

@macik166 omg Nie ze by to bolo skarede meno ale napr. u nas v DE uz takmer zanika. Nik tak dieta nepomenuje...vies asi preco.

luisadam
27. apr 2022

@desgaire my máme doma Adam a Luis 🥰