Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
Dorian..
@abet my máme v rodine 3 Štefanov. Ale všetci už majú nad 30 r. V robote je Štefan šéf a sused tiež.
Kamoška má Artura, volaj ho Art. ďalšia Maxima - Maxik, Maximko 🙂
Olivier 🤩 lutujem, ze som nedala tu verziu
my máme Damiána a brat má Bernarda
A čo tak niektoré z top mien v Dánsku? roky som tam žila a sú také medzinárodné - Oskar, Alfréd, Augustin, Emil, Otto, Anton, Teodor, Vincent
@anjelicek26 noooo relativně bezne mne v Německu/zahranici. Na SK taky Gregor je skor rarita. Maxim a Artur uz su castejsie.
*my
My máme Martin, Šimon, Damián a čochvíľa pribudne Benjamín😉.
My mame Vavro ,kamosi ho volaju vavrik, vavricek vavrinko;)
V mojom okoli kusok netradičnejsie mena su
Jáchym, Krištof, artur, timotej, Eliáš,
Ale aj ked das uuuplne klasicke mena, tak nebudu v okoli ako napriklad Jan, Jozef, Peter, Pavol, Rastislav atd..
Prvý syn sa volá Lukáš a pri druhom vyhralo meno Félix... najčastejšie ho voláme Feli 🤗
Ja mám už dospelého, volá sa DÁRIUS, /Darko /dodnes pre mňa krásne, snáď raz bude aj pokračovateľ, alebo JÁCHYM
Ja mám doma Gabriela, kedysi dosť populárne, teraz neviem ani o jednom takom chlapčekovi v našom okolí, okrem môjho ;)
Ja tiež poznám rodičov, čo majú Gregora, Artura, aj Maxima, pekné mená..ale napríklad nie veľmi časté meno je aj Aleš 🙂 My konkrétne máme Patrika a keď sme boli teraz na zápis v škole, bol tam jediný Patrik zo všetkých detí :D
Valér
My máme Timoteja 🙂
Ja som chcela nejaké netradičné aby ho nemal každý druhý chlapec a zároveň aby bolo v kalendári a tak máme Timona.

Mam Huga, dalsie na zozname bolo Gregor a Bruno 😉