Nevieme sa dohodnúť na mene
Máme doma problém, že sa s manželom nevieme dohodnúť na mene pre dieťa.
Ja by som pre dcéru chcela strašne meno Lesanka (Lesana) ale manžel s tým nesúhlasí.
Vraj by sa jej mohli smiať...ale tak kto chce urobí si srandu z hocakého mena on navrhuje Laura alebo Lenka... ale zase mne sa tieto mená zdajú také dosť časté a obyčajné
Susedka mala Lesanu a všetci jej hovorili Lassie 🐕🤷♀️
@trik toto je pre mňa ďalší dôvod prečo sa mi páči
Meno je originálne, daj na svoj vnútorný pocit 😉
no budete sa musiet dohodnut alebo teda skor najst nejake meno, ktore sa bude pacit vam obom
@frota3 Miu zavrhol ale Viktória bola, že sa mu páči
No vidis, tak predsa len nejaka zhoda bude 🙂
Lenka je pekne.
Poznám pár, kde žena pri prvom dieťati (dcére) rovno povedala manželovi, ja budem rodiť, tak ja vyberám meno. Nepáčilo sa mu, zvykol si, a ich druhej dcére vybral meno on, to sa zas nepáčilo manželke, ale tiež si zvykla. 🙂
Ved dajte Lesanka - Le(SA)nka.. win-win .. ty ju volaj lesanka, muž lenka a ona nech sa časom rozhodne.. všetky tu vyťahujú alpu a lessie - ale to už si nová generácia ani nepamatá..
Ja mam meno pre dievcatko uz roky, mm som povedala ze cez to nejde vlak 🙂 Moze pokojne vybrat druhe ale moje vybrane bude prve a hotovo. U syna nam to trvalo 8 mesiacov 😂 kym sme sa zhodli.
Nevesaj hlavu, aspon ja co poznam, kazda maminka si presadila svoje meno nakoniec. Jedna, ked porodila, oznamila meno a my sme sa len pousmiali, lebo manzel bol uplne proti, ale zrejme pocas porodu zmakol. Tak este pockaj a uvidis... Ak po tom naozaj tuzis. Drzim palce.
Mne sa veľmi páčia Matilda a Malvína, hlavne to druhé. Neotrepané, ale predsa menej extravagantné ako Lesana. Škoda, že ja som k nim dozrela až po narodení jedinej dcéry 😅
A čo napríklad Liana alebo iba Lia? My máme Elianu (pôvodne som chcela Ela alebo Eli, ale našla som meno Eliana a nevedela som sa od neho odtrhnúť) , manžel bol najprv taký, no nie 100% za, ale ale nebol úplne proti. V podstate iba váhal. Nechali sme to na chvíľu tak, prestali sme to riešiť. Nakoniec povedal, že so všetkých čo sme predtým vybrali, asi to predsa len bude Eliana. Nakoniec keď sa narodila, povedal, že úplne vyzerá ako Eliana😅 onedlho bude mať 4 roky a meno jej sedí na 100% 🚶♀️, naozaj čistá Eli 😊
Tak dajte 2 mena..
@sunshine_18 k tomu sa vyjadrila prečo nie
Ahoj, ako ste nakoniec pomenovali dcéru?

@danica2711 ani mne sa moje meno nepáči a nič s tým neurobím