icon

Nevieme sa zhodnú na mene pre dievčatko

aninkaninka
22. júl 2021

Ahojte baby, poradteeno pre dievčatko, už máme Anabelku a manžel má Sarku.. On by chcel Antoniu alebo Anastaziu.. Mne sa pacia Valentina, Noemi, ci Zoja.. A.. Babka zase, ze by to malo byť nieco jednoduche a nie divočina.. Jooj problem s tymi menami 😆😝😳🙄

Strana
z2
nina19833
22. júl 2021

No to poznám dobre. Človek chce, aby nejak tie mená aj k sebe pasovali. Aj keď každému sa hodí niečo iné dokopy. Ja mám Táničku, prvého sme mali Tomáška. Tak sme to vymysleli, aby mali začiatočné písmenká rovnaké.

simona1998
22. júl 2021

@aninkaninka Antoniu by som nedávala , už len kvôli dobe ako sa radi smejú deti z mien druhých 🙂 stázku mám kamosku to je take ako tak ok , mne sa skôr páčia tie t oke mena

simona139469
22. júl 2021

Mne sa najviac páči Noemi. 😉

pjosa
22. júl 2021

@nina19833 aj my to tak máme. Dali sme mená deťom také, aby boli inciálky ako ja s mužom. Timejka a Matúško a sme M+T+M+T 🙂

miirka123
22. júl 2021

@aninkaninka Valentina - Tina je pekne, Noemi je tiež veľmi pekne a Zoja Zojka je tiež krásne ale Antónia a Anastázia sa mi veľmi nepáčia 🙂

lucka_ke
22. júl 2021

ak sa nemýlim ty si tu mala už mala jednu diskusiu, na x strán a znova to isté...

salima66
22. júl 2021

Noemi,Emily

rik01lulaka
22. júl 2021

Antónia, Anastázia aj Zoja z tých čo si napísala...

tunde0923
22. júl 2021

@nina19833 My máme doma dievčatko s menom: Lorina a v septembri sa nám narodí Lukas 🙂

mamanadruhuu
22. júl 2021

V prvom rade sa musí meno páčiť tebe a nie babke... Keď sa bábätko narodi presne budeš vedieť aké sa mu meno hodí 🙂 meno by malo byt pekne, to si ponesie celý život zo sebou do smrti 🙂 nemalo by sa za neho hanbiť nebolo by byť hanlive

deti95060810
22. júl 2021

babka si zvykne na meno aké ty dáš...ešte ako tak znie Zoja a Anastazia...

danielahamar
22. júl 2021

keby máme teraz tretie dievčatko, určite je Antonia 😍 pozri si význam mena, je neskutočne krásne podľa mňa a inak sa nám narodil chlapec tretí😀

kaja118
22. júl 2021

Z uvedenych mi ako najkrajsie pride Valentina.🙂

thereisabear
22. júl 2021

Dala by som Zoja. Veľmi sa mi páči Antónia, ale nie je to veľmi obľúbené meno.

karolinakr
1. aug 2021

Už si dala niečo do užšieho výberu ? Všetky sú krásne, ťažko vybrať aj Anabela je pekne som mala babiku, ked som mala 5 rokov

aninkaninka
autor
1. aug 2021

@karolinakr my uzAnabelku máme, bude mat 2 roky

karolinakr
1. aug 2021

@aninkaninka ano však prave, aj to je pekne meno a to druhé...už ste vydumali niečo či to na poslednú cvíľu? Lebo z tých, čo si menovala, všetky sú krásne, ťažko vybrať hehe

julka828
1. aug 2021

@pjosa aj my tak mame Lukas a Jozef a my sme Lukas a Julia :D

karolinakr
6. aug 2021

?Mate to meno či je tajne?
@aninkaninka lebo ma to celkom zaujalo, pekny vyber, na profile maš dievčatko, len to meno sa neviem dozvedieť

vanda323
6. aug 2021

@aninkaninka Ahojky, ja som chcela dať meno Zóna, celá rodina sa do mňa pustila že to ako pre psa. Tak som upustila, hoci ich názor nezdieľam. Antónia, budú asi deti volať Toňa, čo není veľmi pekné, Anastázia je Stazka, to tiež nič moc. A Sariek je už tak strašne veľa, nemáš v zálohe ešte iné meno? Ja mám doma Dariusa, Emmu, Lauru, čakáme štvrté, tak somn vravela že ak bude dievča tak Vanda, ak chlapček tak to Neviem este

vanda323
6. aug 2021

@vanda323 joj nie Zóna ale Zoja

aninkaninka
autor
6. aug 2021

@vanda323 asi Valentínka, a doma už máme Anabelku, no uvidime ešte, mame este nejaky cas

aninkaninka
autor
6. aug 2021

@karolinakr mame Anabelku, a cakame druhé, a tam sa nevieme zhodnut, no uz sa celkom pohravam aj s Valentinou

malinoismum
6. aug 2021

@aninkaninka Valentinka je krásne 🙂 podľa mna neotrepane, milé a ani jej nemožno povedať škaredo 🙂
Za to Antonii sme na základnej hovorili Tona … no to je podľa mna hruza 🙂

aninkaninka
autor
6. aug 2021

@malinoismum ahoj, presne preto sa mi skor nepáčilo, nechcem, aby ju tak volali a ani Stazka, tie mena su krasne no kym sa nezkomilia, potom uz 👎

malinoismum
6. aug 2021

@aninkaninka Inak ak ešte mozem k tomu niečo, my sme mali aj spolužiačku Danielku- ona vysvetlila okoliu aby ju nevolali Dana, Danka, Dadka. Jednoducho Daniela 🙂 a normálne jej to prischlo a fakt ju tak nikto nenazval ani z učiteľov, to bolo pre mna take že fakt nieje automatické zw komolime- bolo by, Ale Daniela si urobila poriadky hneď zozaciatku🙂))) nastúpila k nám v 4. Ročníku/…🙂
Ja ešte neviem čo budem mat, ale už mám Leusku🙂

karolinakr
6. aug 2021

@vanda323 Od Zóny by som ťa aj odhovárala

sticker
karolinakr
7. aug 2021

Teraz, ako sa rodia babatka v Trnave, vždy daju na ich stranke privitanie fotku meno atd a tento tyzden sa narodila 1.8, Anabela Albertova, pekne aj pasuje k priezvisku, už som velmi davno nepočula toto meno okrem teba..aspon je take vzacne.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
7. aug 2021

@evamarek77 4to by aj pasovalo Anabela, Amélia

Strana
z2