Nezvyčajné mená
Veľa z vás tu hľadá nezvyčajné mená, tak sa s vami chcem podeliť o tie naozaj nezvyčajné, ktoré som dneska našla v knihe... 😅
Chlapčenské- Aristid, Achil, Archibald, Albín, Anzelm, Atanáz, Benito, Benon, Felicián, Fabrícius, Fridolín, Filibert, Flávius, Erazmus, Egon, Bazil, Evald, Hugolín, Viktorín, Gracián, Hieronym, Eustach, Izidor, Kalixt, Kurt, Konrád, Lazár, Lotar, Manfréd, Medard, Narcis, Orest, Otmar, Oktavián, Osvald, Móric, Prokop, Prosper, Silvín, Severín, Zoran, Zosim, Vilibald, Teofil, Valter, Valdemar, Valent, Vasil, Zenon, Samson, Serafín, Ramón, Leontín, Nikodém, Bertolf, Celestín,...
Dievčenské- Armína, Astrida, Atanázia, Atleta, Alojzia, Anatólia, Alina, Adolfína, Albertína, Ambrózia, Anzelma, Paskália, Palagia, Priska, Palma, Vilemína, Nana, Una, Zina, Mirabela, Raisa, Konzuela, Klotilda, Kandida, Kordélia, Lukrécia, Ľudovíta, Ornella, Elmunda, Edna, Ernestína, Olympia, Serena, Sibyla, Serafína, Tulia, Imelda, Hilária, Hildegarda, Hermína, Hugolína, Hyacinta, Elfrída, Delfína, Dária ,Doriana, Desana, Dalila, Dolores, Donuta, Brunhilda, Bonaventúra, Bernardína, Benedikta, Berenika, Galina, Halina, Genovéva, Ferdinanda, Iris, Irina, Leopoldína, Konštantína, Kvintiliána,...
Pelegrina, Amína
Ármina, Nana, Alina, Iris...veľmi pekne za mňa.
Astrid má kamarátka...tiež fajn.
Prišla mi niečo pripomína, asi z nejakého filmu.
Dalila tiež fajn.
Zoran...je asi jediné, ktoré by som bola ochotná dať synovi.A je fakt pekné.
Osvald je sused.
Vážil absolútne nie.
Felician, Fabricius, Benito, Alchibald...páčia sa mi, ale pod tým menom si skôr predstavím dospelého muža.A na na sú krajinu mi prídu fakt veľmi nezvyčajné.
@roobett ja keď počujem Salazar tak stále si spomeniem na Salazara Slizona z Harryho Pottera 😀
Mam Krištofa a Silvestra❤️ak by boli baby boli by Zina a Lada❤️
Kunigunda 😉
A Iris je proste 🔝👍🏼👍🏼 🙂
(“Iris, už si?” 😅)
@cajomila
Veru, ako tvoja kamarátka - aj ja si Astrid pamatam z filmu- konkrétne : Biely oleander. (Za mna brutálny, úžasný film. No a potom- je to pomáda na pusu😊)
@janulik2008 sak on tam vymenoval vsetky mena z pottera aby bol akoze originalny 🙈
Inez vám tam chýba 😍
@luckynat to som si všimla keď som prepla na ďalšiu stranu 😀😀😀
Alyra
Neviem, poznám aj Osvadla aj Teodéna aj Iris, Osvaldov viac dokonca, to mi neprídu nejaké nezvyčajne mena 🙂
Hyacinta
Leopoldina bola moja prateta - volali ju Polda 🙂 A krasne dievcenske je aj meno Lada (vsetko tvrdo), staroceske, ako princezna Lse zlatou hvezdou Lada
@drimonna pre mňa top meno Kaiden 💙 a pre dievčatko Erin alebo Nora ❤️
@andreatytler ved Lazar ožil, to je dobre 👍😊
@drimonna Kamoska Sybila,Suseda Aurelia ma 2 rocky,Kamoske dcera Desana,Spoluziacka Lesana,Bratranec Dalia-Zoe,Sesternica Bereniku,Rodericku,
@natasha1988 Ten pribeh mi vzdy nahanal hrozu. U mna ozivaju len zombie. Ale tak vzdy lepsie ako Adolf.
@drimonna Donuta je cool 😂🍩
Moja mama je Alojzia ❤️ A nezvyčajne sa volal manželov starký Kvirín (Kvirinius, Quirín) ☺️
kamoska ma MAXIM, TIMON a NATAN :D nezvycajne a pekne ja som Sesil :D
@drimonna moje deti su Alessa, Mihajlo,Luka 🙏😊

@drimonna u nás jedna sestrička v nemocnici sa volá Hyacinda 💐