icon

Nezvyčajné mená

drimonna
1. jan 2022

Veľa z vás tu hľadá nezvyčajné mená, tak sa s vami chcem podeliť o tie naozaj nezvyčajné, ktoré som dneska našla v knihe... 😅

Chlapčenské- Aristid, Achil, Archibald, Albín, Anzelm, Atanáz, Benito, Benon, Felicián, Fabrícius, Fridolín, Filibert, Flávius, Erazmus, Egon, Bazil, Evald, Hugolín, Viktorín, Gracián, Hieronym, Eustach, Izidor, Kalixt, Kurt, Konrád, Lazár, Lotar, Manfréd, Medard, Narcis, Orest, Otmar, Oktavián, Osvald, Móric, Prokop, Prosper, Silvín, Severín, Zoran, Zosim, Vilibald, Teofil, Valter, Valdemar, Valent, Vasil, Zenon, Samson, Serafín, Ramón, Leontín, Nikodém, Bertolf, Celestín,...

Dievčenské- Armína, Astrida, Atanázia, Atleta, Alojzia, Anatólia, Alina, Adolfína, Albertína, Ambrózia, Anzelma, Paskália, Palagia, Priska, Palma, Vilemína, Nana, Una, Zina, Mirabela, Raisa, Konzuela, Klotilda, Kandida, Kordélia, Lukrécia, Ľudovíta, Ornella, Elmunda, Edna, Ernestína, Olympia, Serena, Sibyla, Serafína, Tulia, Imelda, Hilária, Hildegarda, Hermína, Hugolína, Hyacinta, Elfrída, Delfína, Dária ,Doriana, Desana, Dalila, Dolores, Donuta, Brunhilda, Bonaventúra, Bernardína, Benedikta, Berenika, Galina, Halina, Genovéva, Ferdinanda, Iris, Irina, Leopoldína, Konštantína, Kvintiliána,...

Strana
z3
extra
2. jan 2022

@drimonna u nás jedna sestrička v nemocnici sa volá Hyacinda 💐

denisahudecova
2. jan 2022

Pelegrina, Amína

cajomila
2. jan 2022

Ármina, Nana, Alina, Iris...veľmi pekne za mňa.
Astrid má kamarátka...tiež fajn.
Prišla mi niečo pripomína, asi z nejakého filmu.
Dalila tiež fajn.

cajomila
2. jan 2022

Zoran...je asi jediné, ktoré by som bola ochotná dať synovi.A je fakt pekné.
Osvald je sused.
Vážil absolútne nie.
Felician, Fabricius, Benito, Alchibald...páčia sa mi, ale pod tým menom si skôr predstavím dospelého muža.A na na sú krajinu mi prídu fakt veľmi nezvyčajné.

janulik2008
2. jan 2022

@roobett ja keď počujem Salazar tak stále si spomeniem na Salazara Slizona z Harryho Pottera 😀

veronicka88
2. jan 2022

Mam Krištofa a Silvestra❤️ak by boli baby boli by Zina a Lada❤️

malinoismum
2. jan 2022

Kunigunda 😉

A Iris je proste 🔝👍🏼👍🏼 🙂
(“Iris, už si?” 😅)

@cajomila
Veru, ako tvoja kamarátka - aj ja si Astrid pamatam z filmu- konkrétne : Biely oleander. (Za mna brutálny, úžasný film. No a potom- je to pomáda na pusu😊)

roobett
Odpoveď bola odstránená
luckynat
2. jan 2022

@janulik2008 sak on tam vymenoval vsetky mena z pottera aby bol akoze originalny 🙈

kiara08
2. jan 2022

Inez vám tam chýba 😍

janulik2008
2. jan 2022

@luckynat to som si všimla keď som prepla na ďalšiu stranu 😀😀😀

abriela
2. jan 2022

Alyra

raja95
Odpoveď bola odstránená
hsara99
2. jan 2022

Neviem, poznám aj Osvadla aj Teodéna aj Iris, Osvaldov viac dokonca, to mi neprídu nejaké nezvyčajne mena 🙂

kristian33
2. jan 2022

Hyacinta

blanblan
2. jan 2022

@mirkava Tiez ich pár poznám....Janov už menej....😂

mmazalka
2. jan 2022

Leopoldina bola moja prateta - volali ju Polda 🙂 A krasne dievcenske je aj meno Lada (vsetko tvrdo), staroceske, ako princezna Lse zlatou hvezdou Lada

majka2959
2. jan 2022

@drimonna Bazil, Gracián, Serafín, Prokop, Dária, Edna, Hildegarda, Paskália, Iris sa mi páčia z tohto zoznamu. Vyberala by som aj podľa významu mena aj podľa príbehu svätca, ktorý je v tomto mene ukrytý a ktorý by mohol byť aj vzorom pre dieťa.

lolitka25
2. jan 2022

@drimonna my mame synceka s menom Noe Nathaniel

janamoto78
2. jan 2022

@drimonna pre mňa top meno Kaiden 💙 a pre dievčatko Erin alebo Nora ❤️

natasha1988
2. jan 2022

@andreatytler ved Lazar ožil, to je dobre 👍😊

pokojvdusi9
2. jan 2022

@drimonna Kamoska Sybila,Suseda Aurelia ma 2 rocky,Kamoske dcera Desana,Spoluziacka Lesana,Bratranec Dalia-Zoe,Sesternica Bereniku,Rodericku,

luna116
2. jan 2022

@drimonna Mileva ❤️

andreatytler
2. jan 2022

@natasha1988 Ten pribeh mi vzdy nahanal hrozu. U mna ozivaju len zombie. Ale tak vzdy lepsie ako Adolf.

dominiknoemi
2. jan 2022

@drimonna Donuta je cool 😂🍩

stanka562
3. jan 2022

Moja mama je Alojzia ❤️ A nezvyčajne sa volal manželov starký Kvirín (Kvirinius, Quirín) ☺️

petkazamborska
5. jan 2022

kamoska ma MAXIM, TIMON a NATAN :D nezvycajne a pekne ja som Sesil :D

oktobermimi
7. jan 2022

@drimonna moje deti su Alessa, Mihajlo,Luka 🙏😊

Strana
z3