icon

Nezvyčajné mená

drimonna
1. jan 2022

Veľa z vás tu hľadá nezvyčajné mená, tak sa s vami chcem podeliť o tie naozaj nezvyčajné, ktoré som dneska našla v knihe... 😅

Chlapčenské- Aristid, Achil, Archibald, Albín, Anzelm, Atanáz, Benito, Benon, Felicián, Fabrícius, Fridolín, Filibert, Flávius, Erazmus, Egon, Bazil, Evald, Hugolín, Viktorín, Gracián, Hieronym, Eustach, Izidor, Kalixt, Kurt, Konrád, Lazár, Lotar, Manfréd, Medard, Narcis, Orest, Otmar, Oktavián, Osvald, Móric, Prokop, Prosper, Silvín, Severín, Zoran, Zosim, Vilibald, Teofil, Valter, Valdemar, Valent, Vasil, Zenon, Samson, Serafín, Ramón, Leontín, Nikodém, Bertolf, Celestín,...

Dievčenské- Armína, Astrida, Atanázia, Atleta, Alojzia, Anatólia, Alina, Adolfína, Albertína, Ambrózia, Anzelma, Paskália, Palagia, Priska, Palma, Vilemína, Nana, Una, Zina, Mirabela, Raisa, Konzuela, Klotilda, Kandida, Kordélia, Lukrécia, Ľudovíta, Ornella, Elmunda, Edna, Ernestína, Olympia, Serena, Sibyla, Serafína, Tulia, Imelda, Hilária, Hildegarda, Hermína, Hugolína, Hyacinta, Elfrída, Delfína, Dária ,Doriana, Desana, Dalila, Dolores, Donuta, Brunhilda, Bonaventúra, Bernardína, Benedikta, Berenika, Galina, Halina, Genovéva, Ferdinanda, Iris, Irina, Leopoldína, Konštantína, Kvintiliána,...

roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
h2
1. jan 2022

@roobett Nemôžeš to napísať do jedného komentára?

roobett
Odpoveď bola odstránená
h2
1. jan 2022

@roobett Divný spôsob zábavy...

danica2711
2. jan 2022

moji jednoznační favoriti sú Pankrác, Servác, Bonifác

basska_b
2. jan 2022

@maminkasisa Moja mama tiež hovorí že "leží ako Lazar" 😀

elvia
2. jan 2022

Isidro,Elías,Elvia,Andraž 🙂

tomiholjubavi
2. jan 2022

Môj prapradedo sa volal Hygin 😅 Ale inač predkova môjho muža mali parádne mená - jeho dedo bol Krasoň, babka Rumena, pradedo Trifún, prapradedo Natale, praprababka Lucrezia...a kopu ďalších extravagantných. Viackrát má v rodostrome napr. Ambrogio, Hieronima, Baldasare, Jacobina...