Nezvyčajné mená
Veľa z vás tu hľadá nezvyčajné mená, tak sa s vami chcem podeliť o tie naozaj nezvyčajné, ktoré som dneska našla v knihe... 😅
Chlapčenské- Aristid, Achil, Archibald, Albín, Anzelm, Atanáz, Benito, Benon, Felicián, Fabrícius, Fridolín, Filibert, Flávius, Erazmus, Egon, Bazil, Evald, Hugolín, Viktorín, Gracián, Hieronym, Eustach, Izidor, Kalixt, Kurt, Konrád, Lazár, Lotar, Manfréd, Medard, Narcis, Orest, Otmar, Oktavián, Osvald, Móric, Prokop, Prosper, Silvín, Severín, Zoran, Zosim, Vilibald, Teofil, Valter, Valdemar, Valent, Vasil, Zenon, Samson, Serafín, Ramón, Leontín, Nikodém, Bertolf, Celestín,...
Dievčenské- Armína, Astrida, Atanázia, Atleta, Alojzia, Anatólia, Alina, Adolfína, Albertína, Ambrózia, Anzelma, Paskália, Palagia, Priska, Palma, Vilemína, Nana, Una, Zina, Mirabela, Raisa, Konzuela, Klotilda, Kandida, Kordélia, Lukrécia, Ľudovíta, Ornella, Elmunda, Edna, Ernestína, Olympia, Serena, Sibyla, Serafína, Tulia, Imelda, Hilária, Hildegarda, Hermína, Hugolína, Hyacinta, Elfrída, Delfína, Dária ,Doriana, Desana, Dalila, Dolores, Donuta, Brunhilda, Bonaventúra, Bernardína, Benedikta, Berenika, Galina, Halina, Genovéva, Ferdinanda, Iris, Irina, Leopoldína, Konštantína, Kvintiliána,...
moji jednoznační favoriti sú Pankrác, Servác, Bonifác
@maminkasisa Moja mama tiež hovorí že "leží ako Lazar" 😀
Isidro,Elías,Elvia,Andraž 🙂
Môj prapradedo sa volal Hygin 😅 Ale inač predkova môjho muža mali parádne mená - jeho dedo bol Krasoň, babka Rumena, pradedo Trifún, prapradedo Natale, praprababka Lucrezia...a kopu ďalších extravagantných. Viackrát má v rodostrome napr. Ambrogio, Hieronima, Baldasare, Jacobina...