icon

Nezvyčajné mená

drimonna
1. jan 2022

Veľa z vás tu hľadá nezvyčajné mená, tak sa s vami chcem podeliť o tie naozaj nezvyčajné, ktoré som dneska našla v knihe... 😅

Chlapčenské- Aristid, Achil, Archibald, Albín, Anzelm, Atanáz, Benito, Benon, Felicián, Fabrícius, Fridolín, Filibert, Flávius, Erazmus, Egon, Bazil, Evald, Hugolín, Viktorín, Gracián, Hieronym, Eustach, Izidor, Kalixt, Kurt, Konrád, Lazár, Lotar, Manfréd, Medard, Narcis, Orest, Otmar, Oktavián, Osvald, Móric, Prokop, Prosper, Silvín, Severín, Zoran, Zosim, Vilibald, Teofil, Valter, Valdemar, Valent, Vasil, Zenon, Samson, Serafín, Ramón, Leontín, Nikodém, Bertolf, Celestín,...

Dievčenské- Armína, Astrida, Atanázia, Atleta, Alojzia, Anatólia, Alina, Adolfína, Albertína, Ambrózia, Anzelma, Paskália, Palagia, Priska, Palma, Vilemína, Nana, Una, Zina, Mirabela, Raisa, Konzuela, Klotilda, Kandida, Kordélia, Lukrécia, Ľudovíta, Ornella, Elmunda, Edna, Ernestína, Olympia, Serena, Sibyla, Serafína, Tulia, Imelda, Hilária, Hildegarda, Hermína, Hugolína, Hyacinta, Elfrída, Delfína, Dária ,Doriana, Desana, Dalila, Dolores, Donuta, Brunhilda, Bonaventúra, Bernardína, Benedikta, Berenika, Galina, Halina, Genovéva, Ferdinanda, Iris, Irina, Leopoldína, Konštantína, Kvintiliána,...

Strana
z3
mirkava
1. jan 2022

@drimonna Narcis je môj muž........ inak je Ján 🤣🤣🤣

savoya
1. jan 2022

Dalila a Lazar zaujmave mena a pekne

drimonna
autor
1. jan 2022

@mirkava 🤣🤣🤣

maminkasisa
1. jan 2022

@savoya Lazar moja starka vravi ludom po nejakych urazoch, alebo starkemu, ked ho vsetko boli, ze chudak Lazar, ako dopadol 😁

aeruginosa
1. jan 2022

Kandida albicans😅

de_zi
1. jan 2022

Tiež, keď sme vyberali meno, som prešla úplne všetko, keďže sme sa nevedeli zhodnúť na mene, ak by bol chlapec. 😅
Zina bola tiež vo výbere, je aj v kalendári a nezdá sa mi také nezvyčajné. Dali sme Zoja nakoniec (naše priezvisko začína na Zi, vyberali sme podľa toho).

Hrozné sú podľa mňa Kandida, evokuje mi to slovo Candida (kvasinka) 😂 a Donuta 🍩.
Hermína je svokra, pekné meno. ❤️

roobett
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
1. jan 2022

@savoya Lazar? No nikdy meno s takou minulostou. Z takeho mi naskakuje husia koza.

roobett
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
gladys_07
1. jan 2022

Akoze niektore su tazka naloz…Teofil, Prosper, Bonaventura, Klotilda…please don’t 😳

terry2003
1. jan 2022

Moja prababka bola Hildegarda.💗

terry2003
1. jan 2022

Taktiež sa mi páčia Hilária,Hermína, Dária, Olympia a Delfína je podľa mňa prekrásne meno.💗🐬

terry2003
Autor odpoveď zmazal
bmuller
1. jan 2022

nahodou Zina, Galina, Halina by sa dali
Desanu a Irinu poznam 🙂

bmuller
1. jan 2022

@aeruginosa ked uz pseudomonas nie je 😅

iv007
1. jan 2022

Osobne poznam Alojziu aj Donutu a Lukreciu..aspon su originalne🙂 nie ako vsetky Emy a Samkovia..

lasoli
1. jan 2022

Albin je bezne meno,sa casto pouzivalo tak spred 20r

drimonna
autor
1. jan 2022

@beata_k 😯

terry2003
1. jan 2022

Ja som si až do dnes myslela že je Zenon dievčenské meno.😀😅😂
https://www.csfd.sk/film/30367-zenon-dievca-21-...

roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená