icon

Nie bežné mená

28. okt 2023

Ahojte, viem ze vyber mien je cisto na rodicoch ale stretli ste sa s tym, ze ked ste vybrali netradicne meno, iny ludia mali pripomienky alebo len prekvapene pozerali ?
Ake meno u vas vyvolalo nepochopenie zo strany rodiny ale aj tak ste ho dali?

Strana
z2
sss777
28. okt 2023

@masandra
Eliana je NÁDHERNÉ meno, vybrali ste skvele.

mateson
28. okt 2023

@zuzanockamt keď tu napíšem, že sa volá Cibuľka tak budeš vo vedieť kto to je?

luciah187
28. okt 2023

Mne priserne lezie na nervy, ked niekto hodnoti moj vyber mena. Syn ma presne 10 mes a ked sme oznamili meno, svokra moc nebola spokojna. Ale ked som jej dala priestor na navrh, bola ticho. Jej cas uz bol, teraz je nas cas a my sa mozeme rozhodnut. Nikto to nema co hodnotit. Mne sa tiez nepaci jej meno ani meno, co dala muzovi, a som ticho. To bol priklad, vzdy sa najde niekto, kto neopravnene brble. Treba to pustit druhym uchom von. Dajte meno, ake chcete.

jexica
28. okt 2023

@majlo1234 to ano ale nedava sa takmer vobec uz tak je ojedinele syn ho ma po manzelovi 😊

jexica
28. okt 2023

@euka210 tak tak moj manzel sa tak vola tak syn po nom 😊

zuzanockamt
29. okt 2023

@mateson Ja to vedieť nemusím, ale môže sa nájsť niekto, kto to dieťa/rodinu spozná, najmä ak je to zriedkavejšie meno. Je to porušenie GDPR.

marselay
4. nov 2023

Ale jasne 😃 pri všetkých 5tich deťoch, je to celkom komické 😃 jedna vec, že majú po dve mená a druhá, že sú úplne neznáme, dokonca 3ja synovia sú jediní s takým menom na Sk, ale to sme nevedeli 😃

Strana
z2