Páči sa vám meno Alexander?
Páči sa cam toto meno?
Mne by sa páčilo ale nedala by som ho svojmu dieťatu lebo by som sa bala že ho budu volať Šaňo a to sa mi vobec nepáči
Krááásne meno... Tak som bojovala s manželom aby naše dieťa malo toto meno... čo vám poviem ...narodila sa dcéra. 😝
No, keď som pred vyše 40 rokmi začala randiť s mojou polovičkou, hneď, ako začal hovoriť o možnej spoločnej budúcnosti, som ho upozornila, že syn po ňom nebude (mali tradíciu dvoch mien v rodine, Ladislav a Alexander). Nádejná svokra ho volala Šaninko!!! Ešte teraz mám z toho koprivku. Ale môže byť dcéra s tým menom. Verili by ste, že sa našlo pár exotov, ktorí ju začali volať Šaňka??? Zrušila som ich ako Poľsko v '39!.
Za mňa - áno, Alexander je krásne meno, len odmala nedovoliť volať Šaňo a pod.
Mne sa veľmi páči Alexander, Alex, ale tiež by sa mi nepáčilo keby ho niekto volal Šaňo :D
Áno, ja som Alexandra a môj otec je Alexander :D narodili sme sa v ten istý deň, pochopiteľne iný rok :D
Mám Alexa ale šaňo ho nikto nevola🙂🙂sem tam manžel zažartuje že šaňko ale reálne ani rodina ani známy ho nikdy tak neoslovili🙂🙂
Ofiko vsade Alexander, doma ho volame Lex, Alex, Lexilein. Nezijeme na sk, takze to znie trosku inak.
Svokor sa tak vola volajú ho Šano, šanik. Za mna nie, ale keď už tak len Alex. Nemám rada dlhé mená

Áno