icon

Páči sa vám meno Elina?

15. apr 2022

Dobrý deň všetci. Veľmi sa mi páči meno Elena, ale v rodine už jednu máme, tak čo poviete na meno Elina?
Čakáme dvojičky a pravdepodobne to budú dievčatká.
Môžete poradiť aké by sa hodilo meno k mene Elina♥️

Strana
z2
juliavolna
15. apr 2022

V ba volajú elektricku elina

xsimonkax
15. apr 2022

Elina a Alina 🤪 srandujem Elina sa mi nepáči, skor Ela.

tosomja
Autor odpoveď zmazal
zuzana2299
15. apr 2022

@tosomja presne toto mi napadlo ze komentáre jej akurát to meno znechutia co je veľká škoda. Radšej sa ani nemala pýtať. Nechapem co tu každý spomína električku🤦🏻‍♀️ lode sa v minulosti tiež pomenovávali podla ženských mien.
Možno keby sa spýta na meno Anička Hanka Mária tak jej dievčence začnú písať ake su to dokonale mená. Za 10 rokov tu budeme mat mena o ktorých väčšina dnes ani nepočula

tosomja
Autor odpoveď zmazal
zuzana2299
15. apr 2022

@tosomja pobavila som sa😂

ninusa221
15. apr 2022

Elina mi pride dosť rómske meno mne sa to nepáči😃 skor Ela

sandyan
15. apr 2022

Mne sa paci Elina aj Eliana 🙂

ninusa221
15. apr 2022

@tosomja aj my sme boli na navšteve a len chlap ninka pod sem no pod a ja kukam či mu j*be a to nevolal mňa ale psa🙄🤣

michellemary
15. apr 2022

@ninusa221 mne raz pod oknom, že: "Miška! Miška!" Pozerám, kto čo odomňa chce, a to chlapík išiel okolo s čivavou.

sticker
sandyan
15. apr 2022

@michellemary ja mam psa menom Šaňo, minule mu kricim Šaňo pod sem a tetuska vysla z dvora a hovori mi ze aj moj muz sa tak vola😂

andrea_86
Autor odpoveď zmazal
vilma7
15. apr 2022

Nie vôbec a neviem čo by som k nemu dala ako druhé.

evaachesa
15. apr 2022

Pokiaľ nebude žiť v Bratislave tak v pohode 😃

alexmianina
15. apr 2022

Ja mam moju madarsku vyzlu, vola sa Ela, ked je dobrunka, tak je Elinka, ked neposlucha tak je Elina.

mpg
15. apr 2022

@zuzana2299 Aj také klasické mená dávajú a niekedy je to celkom pekné, keď chce dať dve mená - napr. Amélia Anna alebo Mária Rose.

iwesska
15. apr 2022

Presne ako bolo spomenute - elina je skratka pre elektricku,a tak by som sa fakt volat nechcela😂 Su rozne obmeny tohto mena a toto je asi ta najhorsia mozna verzia🙈

syslik81
15. apr 2022

nie nepaci .. prve co ma napadlo elina dilina .. sorry ale v skole si uzije svoje ... nehovoriac ak jej budete chciet povedat pekne zdrobnelinou co bude elinka ..

gerfinka
15. apr 2022

Ja mam dcérku Elu, ale volám ju aj Elina alebo Elinka. Mne sa to tak páči celkom. Ale možno to je aj preto, že staršia je Juliana a ju zas teda voláme občas Julinka, keď chcem prísnejšie Julina 😁

popoluskaxy
15. apr 2022

Za mňa Elina nie. Poznám Eljanu (má “j” a nie “i”), už je to celkom frekventované meno. Ja by som ti radila meno Helena. Mne príde vznešenejšie ako Elena, Elina. A k nemu možno Paulína, Johana…

mimka11111
15. apr 2022

Ahoj,máme v rodine....oficiálne Alyson....všetci ju prezývajú Elinka,Ely ....nám sa veľmi páči toto meno 😉

autor
16. apr 2022

Oveľa viac sa mi páči meno Elina, ako Eliana... Meno Eliška sa mi zase nepáči vôbec a vždy to tak bolo 😣 Elena sa vyslovuje po Anglicky Elina, takže je to vlastne to isté... A to, že sa tak volá električka je mi úplne fuk. Je veľa obchodov aj vecí, čo majú ako názov normálne mená...

autor
16. apr 2022

Doporučujem pozriet seriál Upírske denníky, kde je Elena, ale keďže to vyslovujú po Anglicky, tak je po celý čas Elina 🙂 Možno sa vám to meno nakoniec zapáči 💙

kitycat
16. apr 2022

Jaj no to je uplne ine, ked pises ze to nie je podla bratislavskej "Eliny", ale podla "Upirskej" Eleny vitanej Elina 🤣🤣🤔

Pomenuj si ako chces, ale dvojicka Elina by mala za mna tazke nie len detstvo ale aj dospely zivot.. Jedine ze by druha bola Trolly ci Trolejka

suezana
16. apr 2022

Ja mám Elisa 😊 vyberali sme k staršej - tá je Vanesa 🙂

Strana
z2