Páči sa vám meno Lada?
Paci sa vam meno Lada?
@spanielka44 pre zenu
otec mal 1500 ...
nie, nepáči...
To je take retro, ze je to zasa uplne v pohode take meno dat... v slovanskej mytologii myslim reprezentuje krasnu bohynu lasky nie? Symbol jari? Nieco takeho, velmi pozitivne...to, ze tak niekto pomenoval kedysi auto (ktore to dieta nikdy poznat nebude) by ma nejako netrapilo...
Ako prvé mi napadla Princezná so zlatou hviezdou
dcére by som to to meno nedala
Veľmi pekné meno.
Auto a princezná. Nepaci sa mi
A ako pozeram temu nizsie, tak aj sijaci stroj 😂
@lonely66 toto meno sa nezdrobnuje
Princezná Lada, presne. Krásna rozprávka. Meno je pekné.
mne sa velmi paci.mala som ho v zozname.aj mojmu otcovi sa vzdy pacilo.nakoniec mame Agatu.dnes uz vela ludi auto lada nepozna.takze tie vtipky neber do uvahy
@lonely66 a ty si mraznicka
Zaradila by som ho do rovnakej kategorie ako Zuna, Luna, Mína, Vesa, Mila 😃 len to evokuje auto, ale kebyze si to odmyslim tak sa mi asi paci
@vanilkovazmrzka Mila bude teraz popularne, kedze jedna novinarka tak pomenovala dceru
Ano, krasne meno. mam znamu Ladu. Velmi sa jej hodi to meno, je to take jemne a umelecke ziena.
Mimochodom, kto si dnes uz spomenie na auto lada ;).
mne sa velmi paci
@cina1 Mercedes je krasne meno
@yelena159 🙂 a Lada bola princezna 🙂...ja si myslim, ze ked chce niekto zosmiesnovat a posudzozvat, tak si dovod najde 🙂, myslim, ze v sucasnosti to dospely riesia viac ako deti, a sucasne plati, ze dnes davaju rodicia mena, ktore sme kedysi nepoznali. pamatam si ako taka Žaneta bola exostika za mojich mladych liet 🙂
Mne pripomina znacku sijacich strojov, ale nie je skarede. Skor sa mi paci 🙂

Pre auto môže byť