Páči sa vám meno Marína?
Ahojte páči sa vám meno Marína?
nie
@ivver ano podla mna velmi pekne 🙂
áno
keď ju nevolajú Mara alebo Mariška tak áno
@ivver Náhodou za mňa je to veľmi pekné meno ktoré sa už v dnešnej dobe veľmi nevidí. Je originálne, je jednoduché na výslovnosť čiže jej ho nikto nebude komoliť a zároveň si pod menom Marína viem predstaviť sebavedomú dospelú ženu.
@vanessad15 u nas az take neobvykle nie je 🙂
@dori2 Tak asi záleži v ktorej časti Slovenska sa človek pohybuje😀
Áno, krásne a elegantne
Okrem mena sa tymto slovom oznacuje aj namornictvo.
nie
Nie
Ja som chcela dat Marinu,ale presne som sa obavala toho,ze jej spoluziaci budu hovorit Mara, alebo babky Marka🙈
Keby mam ešte dcéru, tak sa určite vila marina. Jednu dcéru mam juliu, tak teraz mi to príde také poetické, hehe
Mne velmi, ale s manzelom sme sa na nom nezhodli, tak sme nasli ine mena.
@ivver áno, krásne.
ano, je krasne
meno sa mi paci. Sef ma dcerku Marinu, doma a v skolke ju vacsinou volaju Mari, stari rodicia Marínka.
neviem co tu kazdy riesi, ako budu volat babky... ved doba sa posunula, dnesne babky 50+- uz nie su ako kedysi staromodne tetky v zasterach a satke na hlave. Moja sestra - 51rocna ma uz vnučku, a je to normalna moderna zena v rifliach a tricku, ani by ju nenapadlo volat svoju vnucku nejakymi skomoleninami ci staromodnymi skratkami a uz vobec nie proti voli jeho rodicov ci dietata.
ja mam napr. Katalin, svokra je madarka a skusala ju volat aj Katica ci Katóca ako zvyknu v madarsku. ale dcera
jej povedala, ze nech ju radsej vola Kati alebo Katika - a respektuje to...a to je ona naozaj dedinska zena v zastere.
@ivver poznam dve, jedna s kratkym a jedna s dlhym i. Ja by som dala dcere ine, ale je pekne.
Nijak zvlášť...
Za mňa krásne meno. Poznám dve Mariny, nik im nehovorí Mara ani nijak inak, len Marína.
Áno paci. Čoskoro sa mi narodi dcera a tiež dáme Marinu🥰
Paci no bohužiaľ u nás v meste sa to vola krcma ….
Áno, je to nádherné meno. Žiaľ, manžel mi ho pre dcérku zatrhol 🙁
Áno

ano