Páči sa vám meno Šimon?
Páči sa vám toto meno?
Ano
Áno, nám sa páči, mali sme ho vybraté, kým sme si mysleli, že budeme mať chlapca. Keďže máme dcéru, máme Simonku 🙂
Áno. Krásne meno.
Áno
Mne osobne nie, príde mi už teraz aj také "otrepané". No vy sa rozhodnite podľa seba
Najkrajšie🍀mám doma dnes polročného fešáka s týmto krásnym menom❤️ povodne mal byt Miško, ale nakoniec vyhral Šimon, kedze skaredo sa mu povedať nedá.
Áno páči. Mame suseda aj môj chlap sa tak volá.
v pohode meno,osobne nepoznam ziadneho
Neurazí , nenadchne .
Ano
Mne nie.
Bohužiaľ nie
nie. A zalezi na tom? Hlavne ze sa paci Vam
Páči sa mi, máme doma. Vybrala som ho ja a manžel hneď súhlasil, že krásne meno.
Mne sa lepšie páči Simon.
Ano
Nepáči sa mi
Ano,
Mam Simona ma10 v skolke v yriede bol len on jeden vo vedlajsej triede tiez jeden. V skole je tiez len jeden v triede voo vedlajsej jeden. V dcerkinej triede tiaz jeden. Nemyslim ze ich je nejak vela ..
nie a na moj vkus je ich v mojom okoli uz prilis vela, ale kazdemu sa paci nieco ine 🙂
mne sa veľmi ľúbi, ale Simon..skoro podobné
nie, ale vy davate meno, dôlezite je, ze sa paci vam.
Ja mam doma Simona bez makcena. Šimona by som nedala....
Mám jedného doma, a podľa mňa je to krásne meno a nedá sa mu škaredo povedať, Šimon bude stále Šimon, ja môjho volám Šimi, keď bol malý bol Šimonko..on si občas povie Sajmon😆😜🤣
Ano 🙂
Áno, pekne meno. Aj Samko moze byt 👍
Už ich je veľa....
Akoze, ja by som ho nedala, mam inych favoritov, ale je pekne, da sa mu tak pekne povedat. A tiez sa mi zda, ze je ich pomerne vela teraz
Áno 🙂 keby som mala 2 syna tak by bol Simon alebo Šimon

Nie