icon

Patrícia alebo Simona

27. apr 2025

Ahojte. Rada by som len pre zmenu videla aj to, ako tieto dve mena vnimaju nezainteresovani ludia do vyberu. Ake meno z tychto dvoch by ste vybrali vy a PRECO? Dakujem.

Strana
z2
minenkaa
27. apr 2025

Ani jedno

autor
27. apr 2025
@minenkaa

Ani jedno

@minenkaa Preco? To ti pridu az take zle?

biba_18
27. apr 2025

ja ani jedno ale obe sa mi páčia…

malaopicka
27. apr 2025

Patrícia, mala som vybraté pre dievča. Simona sa mi vôbec nepáči.

minenkaa
27. apr 2025

Pri mene Simona ma vždy strasie a Patrícia viet Paťa-ťapa

evcagabi
27. apr 2025

Keby musim z tychto 2, tak by som volila Simonu. Tak sa vola naj kamaratka. Patriciu poznam jednu a ma za sebou par pobytov na psychiatrii. Tak cisto by som vyberala len podla toho 😅

mariska1989
27. apr 2025

Osobne skôr Simona da sa všelijako krátko aj skrátiť aj pekne stale hovoriť. Patrícia to máš také že nakoniec budete hovoriť Paťa a budu si myslieť že sa vola Petronela

biba_18
27. apr 2025
@evcagabi

Keby musim z tychto 2, tak by som volila Simonu. Tak sa vola naj kamaratka. Patriciu poznam jednu a ma za sebou par pobytov na psychiatrii. Tak cisto by som vyberala len podla toho 😅

@evcagabi 😂😂

mikasa_ackerman
27. apr 2025

Ani jedno, obe mi prídu také veľmi chladné, neviem 😀

nikayla
27. apr 2025

Obe sú pekné, obe mám v okolí a sú to fajn baby, takže sa mi s nimi nespajajú žiadne negatívne asociácie 😁 Ale viac sa mi páči Simona (pri Patrícii sa mi nepáči zdrobnenina Paťa).

biba_18
27. apr 2025
@mariska1989

Osobne skôr Simona da sa všelijako krátko aj skrátiť aj pekne stale hovoriť. Patrícia to máš také že nakoniec budete hovoriť Paťa a budu si myslieť že sa vola Petronela

@mariska1989 osobne ak mi niekto povie že sa volá paťa mi absolutne nenapadne že sa volá petronela - to skôr by som ju volala peťa, či?

lindous
27. apr 2025

Úplne normálne mená, ktoré naozaj nikoho neurazia a je to čisto o preferencii... ja osobne mám tiež iných favoritov, ale to je veľmi individuálne... absolútne by som v tomto prípade neriešila názory iných ľudí... mne sa o niečo viac páči Simona... keby som mala vyberať iba z týchto dvoch a páčili by sa mi ekvivalentne, vyberala by som podľa toho ako mi to znie s priezviskom...

biba_18
27. apr 2025
@nikayla

Obe sú pekné, obe mám v okolí a sú to fajn baby, takže sa mi s nimi nespajajú žiadne negatívne asociácie 😁 Ale viac sa mi páči Simona (pri Patrícii sa mi nepáči zdrobnenina Paťa).

@nikayla my sme patríciu volali paťa - a keď sme šli do puberty, tak patty…

gabika0825
27. apr 2025

Ja by som zvolila meno Simona. Dá sa pekne zdrobnit, skracovať, zatial čo meno Patrícia sa dá max skrátiť alebo zdrobnit na Paťa alebo Paťka. Ale tak asi by som sa rozhodovala podľa toho čo sa viac bude hodiť k priezvisku.

lucia13022023
27. apr 2025

No ja ich vnímam hrozne 🤣 vždy keď tieto dve mená počujem, spomeniem si na dve konkrétne osoby... Ale ak sa odosobnim, sú to neutrálne mena, dlhé, ktoré sa mi nepáčia a nedala by som ich svojmu dieťaťu.

mariska1989
27. apr 2025
@biba_18

@mariska1989 osobne ak mi niekto povie že sa volá paťa mi absolutne nenapadne že sa volá petronela - to skôr by som ju volala peťa, či?

@biba_18 mam sesternicu ktorá ma Patriciu a volajú ju Peťa. Prečo to netuším . Za pna keď je Petronela v skratke Peťa a to iste keď je Patrícia takže by bola Paťa . Ale asi nie každý máme takéto zmýšľanie a každý si aj tak hovori ako chce

kvadrinkaaa
27. apr 2025

Patrícia je krásne meno, Simona nie

nelca84
27. apr 2025
@mariska1989

@mariska1989 to ti ako napadlo toto?? ja som Petronela a v zivote mi nikto nepovedal Pata 🙈 kazdy ma vola Petra, Peta, prip. Nela
@autorka z tychto by som asi vybrala skor Patriciu, ao Simonami sa v poslednom case roztrhlo vrece

januska12323
27. apr 2025

Nič negatívne ani pozitívne mi pri nich nenapadá, dajú sa obidve pekne skrátiť.

diewcatqoo
27. apr 2025

Ja mam negativne asociacie na obe mena, takze ani jedno z toho by som si nevybrala.

terezkaarthuramax
27. apr 2025

Simonka ma pekny vyznam Boh vypočul

janinah
27. apr 2025

Obe dlhe.budu ich vselijako skracovať a teda Paťa mnevpride otrasne.To už radšej Simi

rachel36a
27. apr 2025

Obe sú veľmi pekné...nerieš co ti povie Anča z horného konca ci ma doma Emily, Jesiccu, Zoe a pod...ked sa tebe pacia tak také daj...mne sa viac paci Simona...

laurinka27
27. apr 2025

Ja by som nedala ani jedno, lebo nepatria do mojej top kategorie, ale zaroven nepatria ani medzi najskaredsie. Z tychto dvoch sa mi viac paci Patricia.

nynia
27. apr 2025

Ani jedno by som nevybrala poznam Patricie aj Simony a evokuje mi to meno tie nositelky. Pre dieta by som si vybrala meno, ktore by som od zaciatku mala spojene len s nim a nikym inym.

simsalabim
27. apr 2025

Asi skor Simona, ale k obom mam neutralny postoj.

mariska1989
27. apr 2025
@nelca84

@mariska1989 to ti ako napadlo toto?? ja som Petronela a v zivote mi nikto nepovedal Pata 🙈 kazdy ma vola Petra, Peta, prip. Nela
@autorka z tychto by som asi vybrala skor Patriciu, ao Simonami sa v poslednom case roztrhlo vrece

@nelca84 ak by si čítala iný komentár tak by si na mňa nereagovala .

ivanakal
27. apr 2025

Nepaci sa mi ani jedno.

qrstxyz
27. apr 2025

Síce ani jedno z nich nie je zrovna moja šálka kávy, ale sú decentné, určite to nie sú mená, pri ktorých by som si povedala, že chúďa dieťa 😃 v mojom okolí je Patrícia menej časté, žien s menom Simona poznám veľa, takže na základe tohto by som dala skôr Patríciu 🙂

kris_tin257
27. apr 2025

Simonka je krásne meno 😊

Strana
z2