Poraďte chlapčenské meno
Ahojtee, poradte mi chlapcenske meno , take coho neni vela uz ...mali sme vybrane Dárius , ale nakoniec manzel zatrhol😀
Dávid
Moderne? Klasika?
@mimca140899 Marek
Radovan
Gašpar
Gregor
@mimca140899 ja mám Mareka a Viliama .
Keby mám možnosť rozhodnúť ešte raz o mene určite by som sa orientovala smerom aby sa tak nevolalo veľa detí. Keď sa povie Viliam všetci vedia že je jediný široko ďaleko či už v triede alebo celej dedine je proste jedinečný a výnimočný.
@katecameron u nás na sídlisku poznám aspoň 5tich Vilkov
Viktor, Viliam, Branislav, Kamil, Vladimir
mne sa pači Osvald ale keďže ja som vyberala dievčenské meno priateľ chlapčenské 😕 možno nabudúce
@katecameron Presne, ako píše @pribinak , aj ja mám Viliama, tiež som si myslela, že aké originálne už v tejto dobe. A zrazu ich je, ako húb po daždi.
Podľa mňa meno musí ladiť s priezviskom (teda nemusí, no je to pekné), takže ťažko radiť 🙂 My sme sa na chlapcenskom nikdy nezhodli, našťastie ten hore to vyriešil tak, že máme dievča 😂 No ale k veci, pekné chlapčenské mená sú podľa mňa Jurko, Riško, Aďo (Adrián), Damián, Matej 🙂
@mimca140899 my sme mali Damian-nakoniec ho ma suseda a my mame dievčatko🙂 mne sa hrozne paci aj oliver ale teraz je tiez akesi in
Ja som Damiána a mam Damiána 😀
Mne sa paci alex, Patrik, matias, lucas, mario
@mimca140899 my mame doma Damiana a Marcusa
Mame Vratka. Ziadny iny v okoli neni. Ci uz v UK alebo na slovensku.
@mimca140899 FLorian
Juraj
Timon
My máme Huga a čakáme na Alana 😃
My máme Eduarda. Tiež v okolí žiadny nie je, ani iného nepoznám. Ostatným deťom sa Edo dobre vyslovuje
Išla som napísať Dárius, ale tak nič no 😆👌🏻
Marek, Pavol, Ján, Michal
Mne sa veľmi páči Liam , Nathanel , Benjamin .. doma mi to neprešlo a budeme mat Maxima 🤗 dcéra vybrala a tým že mala byt sestrička , ale narástol pipik tak voľbu som nechala na nej.
Branko 🙂
Mne sa velmi pacia Matej, Matúš, Kryštof a ak trochu tej moderny tak ma ani nenapada.. Mozno na ake pismeno by ste chceli aby zacinalo?

daniel