Poraďte meno pre dievčatko
baby poraďte meno pre dievčatko❤
A priezvisko by nebolo zle...dlhe/kratke, zaciatocne pismeno aspon... slovenske ci zahranicne ci neutralne? Nie je meno, ktore by sa hodilo ku vsetkemu... My mame na zozname "nepouzitu" - Hanna, Klara, Amelie, Karolina, Aurora.
Aké preferujete? Tradičné, slovanské, moderné, zahraničné, dlhé, krátke, mäkké alebo tvrdo znejúce, bez R, alebo naopak? To je ťažko radiť. Ale priezvisko by pomohlo. Vyberaj podľa svojho vkusu 😉 My máme Violu. Ďalšie, mne srdcu blízke, sú Malvína, Milota, Milica...
Stela, Hana, Zoe, Zara .... doma mám Ayu
@anjelicek26 aurora sa vola jeden prášok na nechty ktory sa leskne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mne sa páči Zoja, Ela, Noemi, Daniela ;)
Dnes krásne meno v kalendári Marína, zajtra Izabela 😊
Ja mam Natašku a je to top meno pre mna. A paci sa mi aj Marina
Hildegarda, Gertrude, Apple, Líza, Jolana
@silvija1702 prepačte neviem si pomôcť ale tie mena su ako pre psa alebo mačku🤣
@ninusa221 veď samozrejme, keď niekto nevie zobrať kalendár, kde sú už mená od výmyslu, tak čo....
Najlepšie take,aby sa pacilo vsetkym mamickam na MK,inak sa to nerata🤣
@bambulienka25 Alebo rovno Lolita😁
Alžbetka,Monika,Veronika,Eliška
Ahoj my máme také kritériá: musí sa nám obom s manželom páčiť, musí byť v slovenskom kalendári a nechcem aby malo dieťa blízko seba narodeniny a meniny. A doma máme Barboru a Stanislavu
@ninusa221 volá sa tak princezná v Maleficent🤣Teda originálne Šípková ruzenka🤣😍
Hana, Alžbetka, Noemi, Amelia...
Doma máme Ninu a Natáliu. Ale pekne sú aj Rebeka a Hanka
@popoluskaxy sestra sa vola Milota a je jedina siroko daleko,vsetci sa jej odjakziva vypytuju co to je za meno 🤦♀️🤷♀️
@simona92101 a pritom má slovanský pôvod 🤷♀️ Ľudia si viac zvykli na Sophiu, ale napr. Žofia by bola hotová exotika.
@ninusa221 alebo aj polárna žiara 😉
Darinka🙊😀
My čo chvíľa čakáme naše dievčatko - Timea❤☺
@popoluskaxy konecne niekto, kto nenapísal slovenske, ale slovanske 😜

slovenské, zahraničné...